Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Miten stailataan satiininen midihame

Midimittaiset satiiniset hameet ovat pop! Tein Reel videon, missä stailasin luonnonvaalean ja vihreän satiinihameen kuudella eri tavalla. Video löytyy postauksen lopusta. Tähän postaukseen kuvasimme asut sävy sävyyn eli vihreät ja kerman sävyiset setit.

 

Videolla stailasin midihameet vapaa-aikaan, työkäyttöön ja pieneen menoon.

 

Millie lyhythihainen neule

Millie lyhythihaisessa neuleessa on O-kaula-aukko. Hihat ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Malliltaan neule on suora ja se loppuu lantiolle. Neuleen kauluksessa, hihansuissa ja helmassa on pieni resorikantti. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on yhtä kokoa isompi kuin normaalisti.

 

Berna paita

Berna paidassa on upea vihreä sävy. Paidassa on viskoosinen etuosa ja hihat ja paidan takaosa on joustavaa viskoosi/elastania. Minulla on paidan kaulus auki, mutta kauluksen saa kiinni hakasella. Paita on aavistuksen A-linjainen eli se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu reippaasti lantion kohdalle. Paidan edessä on kauniit laskokset. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paidasta voi ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti.

Berna paidan voi yhdistää myös alla olevaan Isana midihameeseen.

 

Isana midihame

Isana midihame on upea hame. Se on pitkä midihame myös pidemmille naisille. Hameen edessä on sileä vyötärönauha ja takana on kuminauha venyke. Hame laskeutuu kauniisti alaspäin eli helma levenee aavistuksen ulospäin. Näin hameella on helppo kävellä ja tämän lisäksi vartalo saa kauniin linjan. Minulla on hameesta päällä koko 34. Kapealanteisen tulee ottaa hameesta yksi koko pienempi kuin normaalisti ja leveämpi lanteisen oma normaali koko.

 

Isana midihametta on saatavilla kokoon 46 asti

 

Millie lyhythihaista neuletta löytyy myös luonnonvaaleana

 

Tässä on sama setti vaaleana kuin ekassa kuvassa on vihreänä. Itsehän rakastan näitä vaaleita setteja, mutta täytyy todeta, että onhan se vihreäkin upea. Kaapistani löytyy useita tällaisia asukokonaisuuksia, mutta vihreänä ei löydy…

 

Adira paita

Adira paidassa on ihana malli. Paidan selässä on laskos, joka tekee paidasta hieman A-linjaisen eli alaspäin levenevän. Paita laskeutuu myös upeasti. Paidassa on kaulukset ja napit edessä rinnan alapuolelle asti. Nappilistan alla on laskos, joka antaa myös tilaa paidan keskikohdalle. Hihat ovat täyspitkät leveillä rannekkeilla, joissa on napit. Paidan sivuissa on pienet halkiot. Paita loppuu lantion kohdalle/juuri pepun alapuolelle. Helma on minimaalisesti pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Adira paita on samaa sarjaa Isana midihameen kanssa, joten ne voi yhdistää myös yhteen. Koska hame on kapea lanteiden kohdalta, voi hameen päälle pukea löysän yläosan.

Videolla olevat stailaukset ovat eri kuin nämä kuvat, joten tässä videolla olevien tuotteiden tiedot:

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Wau ihana sanaton olen ja mykistynyt olen tämän päivän postausta katsetsellessani. Todella kauniita kokonaisuuksia.

    Vaaleus on viehättänyt minua tänö kesänä vaatetuksessa, vaikka musta on ollut aina lempivärini. Nyt alkaa syksy jo takaraivoon hiipiä ja ihastelin tämän päivän vihreitä sävyjä.

    Video on katsottava moneen kertaan, huokailtava ja ihailtava, mitä huikeita kokonaisuuksia Kata on taas koonnut. Olet kyllä taitava stylisti Kata. Upeat kokonaisuudet ja vetää ihan sanattomaksi.
    Onnesta ja kiitollisuudesta sanaton, että jaat pukeutumisvinkkejä Kata. Iso kiitos.

    • Hei Jaana, Oi, ihanaa kun tykkäät 🙂 Minustakin asut ovat super stylejä. Ne ovat ihanan yksinkertaisia, ilman kommervenkkejä. Kiitos, ihanaa kun stailaukset ”Iskee” 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Vaalea setti käy hyvin kesään,vihreä syksyyn ja talveen.

    • Hei Annamaija 🙂 vaalea mielletään kesään ja tummemmat sävyt talveen. Nyt onneksi saa talvellakin vaaleita sävyjä, se piristää harmaata talvea, kun kaikki eivät ole tummia sävyjä. Mukavaa viikkoa, Kata