Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman kampanja -40%

Coldplayn konsertti alkaa huomenna täällä Helsingissä. Olen kuullut, että Helsinkiin saapuu tuhansittain naisia ja ajattelin juuri tätä varten tehdä pienen kampanjan Doppwoman mekoista, koska muutoin kesäale on jo loppunut. Alensimme erän Doppwoman mekkoja -40%.

 

 

 

Itse en ole menossa keikalle. Oletko sinä menossa? Jos olet menossa, niin ikimuistoista konserttia!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Onpa hienopäätös Katalta laittaa DW mekot aleen juuri nyt, kun on Coldplayn konsertti huomenna. Varmaan naisia saapuu ostoksille ja toivon, että konsertissa näkyisi paljon, paljon DW mekkoja. Olisi se upeata ja itse en ole menossa konserttin.

    DW mekot ovat kauniita. Itse olen iskenyt silmäni DW Alissa midimekko; vetiver. Malli ja väri ovat tosi, tosi ihanat, mutta kokoni on jo myyty loppuun. Toinen mekko mistä tykkään on DW Olivia mekko ja väreissä on mistä valita: klassista ja pikkuisen sähäkämpää.

    Toivotaan, että konsertissa olisi monta naista päällä DW mekkoa päällä ja hei, konsertin jälkeenkin näille mekoille on taatusti käyttöä. On ne vaan niin upeita. Millaisia DW mekkoja tulee syksyksi/talveksi ja mitä muuta kivaa DW mallistoon tulee? Ihan tuli kylmät väreet sanasta syksy/talvi, mutta onneksi kesää on vielä paljon, paljon jäljellä.

  2. Hempeitä mekkoja kesään, erityisesti Alissa midimekko persikka.