Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Arkipaita ja karvareunus lenkkarit

Ihanat arkituotteet, karvareunus lenkkarit ja suosittu ”Pumpulia iholle” oleva paita.

Katso video, missä esittelen tuotteet 🙂

 

Karvareunus lenkkarit

Teddy lenkkarit ovat super söpöt. Lenkkarit ovat kevyet ja ihanat jalkaan. Teddykarva on tekokarvaa. Lenkkareissa on Best Fitting malli eli varpaiden kohdalla on aavistuksen enemmän leveyttä kuin normaali lestissä. Lenkkarit vastaavat normaalia kokoa. Minä käyttää Gaboreista kokoa 5=38 ja niin myös näistä lenkkareista. Jos miettii kahta eri kokoa, niin suosittelen ottamaan isomman koon. Lenkkarit saa napakasti kiinni nauhoilla. Sisäpohjallinen on irroitettava.

Lenkkarit sopivat niin mekkojen, hameiden kuin housujenkin kanssa.

 

Gincent paita

Gincent on loistava arkipaita! paita on ihanaa ”pumpulia iholle” olevaa materiaalia. Paidassa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Malliltaan paita on suora ja paidan sivut on kauniisti kaarrettu. Paita on aavistuksen lyhkäisempi edestä, kuin takaa. Takaa paita ylettyy reippaasti pepun alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

Yhdistä mm. farkkuihin tai muihin ”pumpulia iholle” oleviin tuotteisiin.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Gincent paita on hyvä peruspaita; pumpulia iholle ja paidan helman leikkaus on mahtava.

    Karvareunus lenkkarit enteilevät jo syksyä. Lenkkareiden pohja on paksu ja antaa sopivasti lisää pituutta. Karvareunus tuo kenkään ekstra särmin ja värit ovat perusvärit. Käyttökengät mitä voi yhdistellä vapaasti. Lesti näyttää tosi hyvältä. Näissä on hyvä tassutella.