Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Antoinett sarjaan kuuluu myös hame

Mehän kaikki tiedämme Antoinett sarjan Pallomekon ja sen hauskan materiaalin, eikö vain? Pallomekon materiaalista on valmistettu myös hame. Pitkästä aikaa hieman lyhkäisempi hame, ei kuitenkaan minihame, vaan hame joka ylettyy polven yläpuolelle tai päälle.

 

 

Itselleni tuli ”Pariisi fibat” tästä asusta. Ehkä se oli helmilaukku ja hiuspanta, jotka kruunasivat asun. Jutun ei tarvitse olla iso, mikä voi tuoda määrätyt fiilikset ja mielleyhtymät.

 

Brielle neule

Brielle neuletakki on super elegantti. Neuletakissa on kauniit kullanväriset napit. Neuletakkia voi pitää auki tai kiinni, neuleen tavoin. Neuletakissa on täyspitkät hihat ja malliltaan neuletakki on suora, laatikkomainen ja se ylettyy lonkkaluiden alapuolelle. Minulla on neuletakista päällä koko XS. Neuletakki on koon isompaa kokoa kuin normaalisti.

 

Antoinett Free hame

Antoinett hame on samaa sarjaa Pallomekkojen kanssa eli materiaali on molemmissa sama. Hameessa on vyötärönauha ja hameen sivussa on vetoketju. Vekit ovat kiinni ylhäältä ja massukan päältä noin 15 cm. Hame ylettyy noin polvien yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko S. Vyötärönympärys määrittelee hameen koon, koska vyötärö ei jousta.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Mikä kaunotar Pariisista! Aivan Paris viba tuli tästä lookista. Kiva, kun tulee tälläinen pieni lyhyempi söpö hame, koska ymmärrän niiden ihmisten tuskan, jotka eivät viihdy maksi- eikä midipituisussa hameissa tai mekoissa.
    Neuletakki on tyylikäs ja oikea klassikko. Asusteet taas valittu viimeisen päälle tekemään loppusilauksen.

    Oi Kata, sinulla on kyllä taito stailata. Olen monesti huomannut, että liikkeessäsi kaikki asiakkaat saavat kyllä niin luksuspalvelua eikä vaan pelkästään sinulta vaan kaikki työntekijäsi osaavat auttaa ja saada jokaiselle asiakkaalle ne parhaat asut. Dopp on vaan best.

    • Hei,
      Ihania stailauksia ja neuletakki, sain sen ja on just se, jota tarvitaan menoihin viileinä kesäpäivinä.
      Kesähameena on ollut useampi ”pumpulia iholle” midihame, ja huomaan muiden vaatteiden jääneen kaappiin näiden ihanien hameiden vuoksi.
      Nautitaan kesästä ihanilla Dopin vaatteilla.
      Kesäterkuin!

      • Hei Tarja, Ihanaa kun tykkäät 🙂 Minäkin olen koukussa ”pumpulia iholle” oleviin hameisiin ja kaikkiin tuotteisiin itseasiassa. Ne ovat ihania päällä, näyttävät hyviltä ja helppohoitoisuus on vain plussaa. Ihanaa kesää jatkoa, Kata

    • Hei Jaana 🙂 Jep, minustakin on kiva, että löytyy myös lyhkäisempiä hameita. ja tämähän hame ei ole super lyhyt. Voi kiitos, ihanaa kun tykkäät! meillä on loistava henkilökunta, joka osaa asiansa. Ihanaa, kun se huomataan. Mukavaa iltaa, Kata

  2. Pienen ihmisen ihanteellinen hame ja neulejakku kultanapein.

    • Hei Annamaija 🙂 On ihanan siro kokonaisuus! Mukavaa iltaa, kata