Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yksi- vai kaksiosainen juhla-asu?

Yksiosaisella tarkoitan mekkoa ja kaksiosaisella paitaa ja hametta tai housuja. Mekko koetaan yleensä juhlavammaksi kuin kaksiosainen asu ja sitä se onkin. Kun asu on yhtenäinen, kuten mekot ovat, niin asusta saa juhlavamman fiiliksen ja asu näyttää myös juhlavalta.

 

 

Beril maximekko

Beril maximekossa on super kaunis malli. Vyötärön kohdalla on vekkejä, jotka korostavat vyötäröä ja häivyttävät massukkaa. Pidän myös mekon leveistä olkasaumoista. Kun mekkoa katsoo edestä päin, niin olkasaumat peittävät kainalot, mikä onkin juhlapukeutumisessa tyylikästä. Halkio helpottaa kävelyä ja tekee mekosta rennomman. Mekko on pitkä eli pidemmillekin naisille riittävän pitkä mutta jos se tuntuu liian pitkältä, on se helppo lyhentää. Eleetön Vigun Clutch on mekkoon loistava.

 

Kaksiosaisessa juhla-asussa kummankin osan eli sekä ylä- että alaosan tulee olla tarpeeksi juhlavia, muuten asu jää vajaaksi. Myös alaosan istuvuudella on suuri merkitys, koska kaksiosaisessa asussa kummatkin osat korostuvat eri tavoin kuin yksiosainen mekko.

 

Beril paita ja Larissa pitsihame

Beril paidassa on kiva ja uudennäköinen suorakulmainen kaulus. Tämä kauluasmalli on pukeva eikä se vaadi kaulaan korua. Minusta juhla-asussa kaulakorun tulee olla paljaalla iholla tai sitten yläosan tulee olla yksivärinen, jotta kokonaisuudesta ei tule rauhaton. Itse suosin isoja korvakoruja, ne ovat aina pukevat, varsinkin jos hiukset kampaa kiinni.

Voisi ajatella, että pitsihame ja kuviopaita olisivat rauhattomia keskenään. Itse en kokenut rauhattomuutta asussa, vaan minusta se näytti erilaiselta, mutta tyylikkäältä. Itse voisin pukeutua juhlavaan menoon juuri tähän asuun, koska pidän melkeinpä enemmän hameista kuin mekoista. Tai, no riippuu tilanteesta. Mekko on aina helppo ja varma, hame vaatii juuri sopivan yläosan, mutta on minusta mielenkiintoisempi. Makukysymyksiä taas kerran 🙂

Pitsihame on ajaton vaatekappale ja ethän koskaan laita sitä kiertoon! Tällaisia hameita löytyy todella harvoin

 

Oletko sinä enemmän yksi- vai kaksiosaisten juhla-asujen käyttäjä?

Katso pieni video asuista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Wau mitä juhla-asuja! Kauniita, tyylikkäitä ja ajattomia. Mekko on todella aistikas, juhlava ja naisellinen. Iltamenoon todella varma ja tyylikäs valinta.

    Pitsihame sekä pusero ovat muunneltavissa, mutta eivät lainkaan huono valinta. Minusta chic ja voisin myös pyörähtää tässä asussa juhlissa. Asusteet viimeistelevät meikin ja kampauksen kanssa tyylin.

    Tykkään molemmista ja vaikea olisi valita näistä kahdesta asua juhlaan. Molemmat olivat todella tyylikkäitä ja klassisia.

    Raikkaat asut ja Kata on kyllä oiva malli poseeraamaan. Poseeraukset kuin Voguen-mallilla. Odotan, että milloin Gabin prinsessa pääsee mallin hommiin? Hän on super söpö.

    • Hei Jaana! No jep, minustakin aivan ihania. Jaa-a, katsotaan koska Gabi palailee töihin 🙂 Aurinkoista viikkoa! Kata

  2. Yksiosainen on helpompi asu,kaksiosainen muunneltavissa eri tavoin.