Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uudet Antoinett- sarjan mekkomallit

Antoinett- sarjaan kuuluu sesongista riippuen erilaisia mekko- ja paitamalleja. Yhteistä Antoinett- sarjan tuotteilla on sen materiaali, joka on ihan aavistuksen kahisevaa ja popliinin tyylistä. Materiaali on hauska, se on erilainen kuin muiden tuotteiden materiaali. Se on myös helppohoitoinen. Normaali vesipesu, kuivatus ja se on siinä. Jos haluaa silittää, niin siitä vaan.

 

Tämä kesän uusimmat Antoinett sarjan mekot ovat nimeltään Antoinett Free nyörimekko ja polvimittainen mekko. Free sarja on siis uusin mekkosarja tähän perheeseen. Syksyllä ja talvella saamme lisää mekkoja Antoinett sarjaan, joten tämä kertonee sen, että Antoinett mekot ovat suosittuja mekkoja mallistoissamme.

 

Antoinette Free polvimittainen mekko

Antoinette Free sarjan mekoissa on sama materiaali kuin monen tuntemassa Pallomekossa. Free mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat pussimaiset ja ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Hihansuissa on kuminauha. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polvien kohdalle. Mekossa on kauniit leikkaukset sekä oikealla puolella vyötäröä ja vasemmalla lantion kohdalla. Leikkauksen kohdalla on pientä vekkiä. Nämä yksityiskohdat ovat pelkät koristeet, ne eivät vaikuta mekon malliin. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Tämä mekkomalli on Antoinett Free nyörimekko eli ristin mekon nyörimekoksi vyötäröllä olevien nyörien vuoksi

 

Antoinett- sarjasta vielä sen verran, että tutuin sarjaan kuuluva mekkomalli on Pallomekko. Se on suosittu malli ja lupaan, että se jatkuu mallistoissamme ainakin tummansinisenä ja mustana. Pallomekkoa löytyy sekä lyhyt- että pitkähihaisena. Mekot löytyvät täältä.

 

Antoinett Free nyörimekko

Antoinett Free mekko nyöreillä on kimono henkinen mekko. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Kaula-aukon kantti jatkuu vyötärölle asti. Olkapäillä on pienen pientä vekkiä ja mekossa on raglan malliset hihat. Vyötärön edessä on myös pientä vekkiä ja kuja, jossa on nyörivyö. Nyörivyö kietaistaan vyötärölle ja sen voi sitoa eteen tai taakse. Helmaosa levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa, suosittelemme ottamaan siitä yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Antoinett Free nyörimekosta on valmistettu nutria ja musta

 

Nyörit voi sitoa joko eteen tai taakse

 

Mekko on loistava arkimekko ja se soveltuu myös pieneen menoon ympäri vuoden. Talvella mekon alle voi pukea mm. ohkaisen pukeutumispoolon

Antoinett- sarjan mekot pelastavat monet asukriisit! ne ovat juuri sopivia mekkoja eri tilaisuuksiin eli eivät liian arkisia, mutta eivät liian juhlavia ja stailaamalla niistä on moneksi!

 

Katso video mekoista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Nämä Antoinett pallomekot tuovat mieleeni Maija Poppasen ja hänen mekot, mutta tämä uusi Antoinett Free nyörimekko vie minut Japanin suuntaan; geishat ja kimonot. Wau, aivan upea malli ja menee töihin sekä pieneen menoon, kun vaan asusteet ovat oikeat. Hurmaannuin ja tykkäsin.

    Tuleekohan Antoinett sarjan paitoja? Jos tulee, niin milloin? Kangas, malli ja sekä värit saavat tämän Hulda huolettoman ihastumaan, koska kangas ei tunnu kaipailevan silitystä.

    • Hei Jaana, Jeps, Japaniin vie katse 🙂 paitoja tulee, heinä/elokuussa eli ideana ”Back to work” . Kangas on kiva, kun se siloittelee nätisti pesun jälkeen ja kunhan pesukone ie ole tupaten täynnä, niin silittämättäkin kelpaa. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *