Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katamaraanilla purjehtien Kreikan saaristossa

Viikko meni reissussa hujauksessa! Laitoin Instagramin storyyn kysymysboxin reissustamme ja jaan kysymykset vastauksillani myös tähän postaukseen.

Reissu oli unohtumaton ja kaikki meni nappiin! Huomenna alkaa arki, tuskin maltan odottaa!

 

 

Varasimme katamaraanin miehistöineen TÄSTÄ.

Muistathan vierailla meidän verkkokaupassa. Sinne on tullut paljon uutta, mitä täällä blogin puolella en ole viikkoon jakanut!

 

Kategoriat

6 kommenttia

  1. Ikimuistoisen upea lomareissu Katalla ja hänen perheellään pikku prinsessa Alexan kanssa takana. Nyt on hyvä palata arkeen ja työn pariin täynnä energiaa.

    Hyvin pärjäsi Dopp pystyssä ja palvelu oli huippuluokkaa sekä ystävällistä kuten aina, vaikka Kata ei ollut paikalla. Kova kuhina ja ostosvimma oli asiakkailla päällä, mutta Doppin enkelit palvelivat hymy huulilla ja ilo äänessä kaikkia tasapuolisesti.

    Sovituskopit olivat täynnä iloisia asiakkaita, mutta sopu säilyi. Helle ulkona oli polttava, mutta Doppissa oli viileää ja kaikki vaatteet kauniisti esillä. Voit huoletta lomailla Kata, koska sinulla on huipputiimi Doppissa niin kuin on ihana The Familysikin, joka ympäröi sinut vapaa-ajallasi.

    Miten Valora ja Jade pärjäsivät lomanne ajan? Varmaan heillä oli kuninkaallinen kohtelu teidän lomanne aikana.

    • Hei Jaana! Kyllä, kerrassaan ikimuistoinen reissu 🙂 Ihana kuulla, meillä on loistava tiimi! Tiimi on erittäin tärkeä, että se puhaltaa yhteen hiileen. Olen ylpeä meidän naisista! Jade ja Valora saivat nukkua yöt kuulemma sängyssä ja pääsivät pitkille lenkeille, joten kyllä, kuninkaallista kohtelua saivat 🙂 Mukavaa viikkoa, kata

  2. Ihanaa, kun postasit reissultanne, ihan kun itsekin olisi pääsyt minilomalle. Onneksi Kreikka kutsuu heinäkuussa. Ja Alexa on supersöpö.

    • Hei Annika 🙂 Ihanaa, kun tykkäsit 🙂 Ihanaa Kreikan reissua teille heinäkuussa 🙂 Kiitos, Alexa on kerrassaan valloittava tyttö :)) Mukavaa viikkoa, Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Kyllä oli ikimuistoinen kokemus 🙂 Nyt takaisin arkeen! Mukavaa viikkoa, Kata