Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jatkoa sarjalle ”pumpulia iholle”

Ihana Leicent sarja sai uusia tulokkaita! ”Pumpulia iholle” -sarjaan saapui uusi V-aukkoinen paita ja super kivat housut. Alla olevalla videolla kerron, että nämä tuotteet soveltuvat niin kotoiluun kuin arkeenkin.

Postauksen lopusta löytyy esittelyvideo uusista Leicent tuotteista!

 

Leicent sarjaan kuuluu O-aukkoinen paita super kivoilla hihoilla, tunikamekko ja nyt tämä rento oversize T-paita ja housut. Väreinä tuotteissa tähän toimituslähtöön ovat luonnonvaalea, vetiver ja musta.

Tutustu koko Leicent sarjaan tästä!

 

Leicent V-aukkoisesta T-paidasta on valmistettu nämä kolme väriä eli vetiver, musta ja luonnonvaalea.

 

Leicent V-aukkoinen oversize paita

Leicent paita on ihanaa ”pumpulia iholle” olevaa materiaalia. Paidassa on V-kaula-aukko ja hihat ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Olkasaumat laskeutuvat olkapäiden alapuolelle. Paita on malliltaan suora, laatikkomainen. Paidan helman sivuissa on pienet halkiot ja paidan helmassa on leveä kantti.

Paita on reilua kokoa, joten katsothan mitat verkkokaupasta

 

Leicent housut

Leicent housut kuuluvat ihanaan ”pumpulia” iholle olevaan sarjaan. Housuissa on leveä kuminauha vyötärö ja nyörit. Sivuissa on taskut ja housujen lahkeet ovat ihan suorat. Housut ovat löysähköt ja ne ovat reiluhkoa kokoa, niistä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää. Minulla on housuista päällä koko XS.

 

Näillä tyylikkäillä asuilla voi vaikkapa viettää kesäpäivää kaupungilla, lähteä shoppailemaan ja vaikkapa minä voin pukea asun myös töihin.

Kun paidan pukee hieman housujen sisälle, saa vartaloon linjaa

 

mutta toimii paita myös housujen päälläkin

Terveiset Rukalta. Eilen tultiin ja vajaa viikko ajattelimme täällä olla. Ohjelmassa on kävelyretkiä, pyöräilyä ja kuntosalia eli kuntoiluloma perinteiseen malliin aina kesä/heinäkuun vaihteessa. Lisää Ruka reissustamme löytyy Instagramin ja Facebookin tarinoista 🙂

 

Katso video!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Leicent sarja on pumpulia mielelle ja iholle. Olet aina style ja siisti, koska asut eivät mene miksikään menossa ja käytössä.

    Ihanaa kuntolomaa Katalle ja The Familylle. Nauttikaa ja Dopp on hyvissä käsissä. Akut ladattuina ja täynnä uutta energiaa on hyvä palata arkeen. Pieni irtiotto arjesta on paikallaan ja nauti Kata Rukasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *