Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hauska raitamekko!

Ihan kuin minulla olisi päällä paita ja hame, eikö vain? Siltä se näyttää, mutta se ei pidä paikkaansa. Minulla on päällä mekko! Super hauska mekko, kerrassaan kiva arkimekko.

Katso postauksen lopusta video, missä esittelen mekon!

 

Carolin mekosta löytyy kaksi eri väriä

 

Carolin raitamekko

Carolin raitamekko on hauska! Mekon yläosa on ribattua puuvilla/elastania ja alaosa on puuvillaa. Mekossa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Yläosa on vartalonmyötäinen poikkileikkaukseen asti eli yläosa on kuin pitkähihainen ribattu T-paita. Helmaosa levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Mekon sivuissa, raitaosassa on nauhat. Nauhat voi vetäistä tiukemmalle, joten yläosaan tulee ryppyjä ja vyötärön poikkileikkaus nousee ylemmäs. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Kuten videolla kerronkin, minulla on mekoista päällä koko S. Ribbineulos korostaa rintoja, jos se on hiemankin tiukka. Itse en tykkää korostaa rintoja, joten siksi valitsen ribbineuloksista aina koon S. Ribbineuloshan venyy, joten myös XS menee minulle, mutta koen ribbineuloksen mukavampana hieman löysempänä kuin tiukkana.

Mekon ylosan ribbineulos venyy noin 10 cm lisää verkkokaupassa oleviin mittoihin

 

Sivussa olevilla nyöreillä voi kiristää yläosaa rypylle, jolloin mekon poikkileikkaus nousee

 

Kumpiko mekoista miellyttää sinun silmääsi? Beige vai musta?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Ah mikä arkimekko! Raitaa, ribbineulosta ja heiluvaa helmaa, niin sillähän arki sujuu. Katselin, mutustelin sekä mietin, että ensin mekoista musta oli mielestäni paras, mutta lopulta päädyin beigeen.

    Auringon valo on saanut värimaailmani vaihtumaan vaaleisiin sävyihin, vaikka mustasta sekä tummista sävyisrä yleensä pidänkin. Jos syksymmällä kysyttäisiin näistä mekoista mieluisinta minulta olisi se taatusti musta. Oiva arkimekko.

    • Hei Jaana, sama täällä, musta ottaa melkeinpä aina voiton syksyllä ja talvella ja vaalea keväällä. Olemme niin tottuneita siihen, että talvella pukeudutaan tummiin väreihin ja keväällä ja kesällä vaaleisiin väreihin. Toki muotimaailmakin menee näin eli se ohjaa myös pukeutumista 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Musta on rauhallinen ja varma pala, beige on erilainen ja rohkeampi 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *