Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DW Sarongissa Kreikan saaristossa

Terveiset Kreikan saaristosta! Olen tämän viikon perhelomalla, joten postaustahti on tämän viikon paussilla. Lupasin perheelleni ja itselleni ottaa hieman etäisyyttä työasioista. Palaan varmasti Kreikan purjehdustunnelmiin myöhemmin, koska olen saanut lukuisia kysymyksiä reissustamme. Verkkokauppaa kannattaa seurata, sinne on tulossa tällä viikolla ihania tuotteita ja jos haluaa seurata meidän purjehdusmatkaa, niin kuvia ja videoita löytyy @dopphelsinki Instagramista.

DW Saronki on minun ykkösvaate uikkareiden päällä!

 

Doppwoman sarongissa on kaunis väritys. Sarongissa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Vyötärön kapeimmassa kohtaa/rinnan alapuolella on nauhakuja, jolla saronkia saa vetää tiukemmaksi oman mielensä mukaan. Helman sivuissa on halkiot. Saronki loppuu nilkkoihin. Saronki on yhtä kokoa. Se sopii loistavasti XS-3XL kokoiselle naiselle. Saronkin ry on 170 cm ja malliltaan se on suora.

Minulla on sarongin alla bikinit. Saronki on aavistuksen läpikuultava jalkojen välistä. Sarongin alle voi pukea myös alusmekon, jos mekkoa haluaa käyttää myös muualla kuin uimapuvun ja bikinien päällä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

6 kommenttia

  1. Onko saronkia tulossa lisää, on jo loppuunmyyty?

    • Hei Hellu, Valitettavasti ei ole tulossa lisää, vasta ensi vuoden puolella tulee seuraava erä. Mutta seuraathan verkkokauppaa, niitä voi välillä palautua ja päivitämme määrät sitten sinne. Mukavaa viikkoa, Kata

    • Kiitos Annamaija 🙂 Mukavaa viikkoa Suomeen! Kata

  2. Kaunis Kata kuin kreikkalainen jumalatar upeassa DW Sarongissa luonnonkauniissa maisemissa. Voit huoletta pitää some-taukoa ja nauttia lomastasi, koska Dopp on hyvissä käsissä.

    Piipahdin eilen hakemassa DW bambutuotteet ja aivan super tyylikkäät olivat. Bambua ehdottomasti lisää DW mallistoon. Ehdotan bambu materiaalia housuihin, hameseen sekä haalariin.

    Nauti lomastasi, perheesi seurastasi ja hemmottele itseäsi. Olet sen ansainnut, että jaksat taas painaa sata lasissa; ideoida DW mallistoon uutuksia, ostaa Doppiin laadukkaita tuotteita, tehdä somea, palvella asiakkaita aina iloisena ja hoitaa siinä sivussa perhettä sekä tuhat muuta asiaa. Sellainen on tuntemani Kata; kaunis, aito, tunteellinen ja aivan uskomaton energiapakkaus. Ihanaa lomaa sinulle ja perheellesi. Olet helmi.

    • Voi kiitos Jaana! Täällä kyllä sielu lepää ja olen todellakin nauttinut lomasta 🙂 Minua ja meitä koko porukkaa passataan täällä ihan olan takaa. Mitään ei tarvitse tai edes saa tehdä itse, kaikki tehdään puolestasi. Nautin erityisesti siitä, että saan astua valmiiseen ruokapöytään kolmesti päivässä. En muista, koska olen uinut näin paljon, koska en ole mikään vesipeto 🙂 Mutta jatkamme lomailua vielä hetken ja sitten innoissani palaan taas arkeen. Ihanaa viikkoa Suomeen, kata