Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman Bambu mallisto on saapunut!

Saan ilon esitellä Doppwoman mallistomme uusimman tulokkaan, Bambu malliston!

Bambu on pehmoista sekä joustavaa ja aivan ihanan tuntuista päällä. Valmistimme näin alkajaisiksi yhden midimekko mallin, boleron ja neuletakin. Ideana on toimivat setit joita voi myös yhdistää muiden asujen kanssa.

Postauksen lopusta löytyy kattava video, missä olen yhdistänyt bambu tuotteita myös muihin kesän tuotteisiin!

 

Bambuasuja löytyy tummansinisinä ja mustina.

 

DW Bambu bolero

Bambu bolero on suunniteltu juuri hihattomien mekkojen ja toppien päälle. Hihat ovat löysät, joten hihojen alle mahtuu myös pikkuhihallinen paita/mekko. Bolero ylettyy vyötärölle ja sen voi sitoa eteen solmulle tai rusetille. Boleroa on valmistettu kaksi kokoa. Bolero joustaa ja on pehmoinen päällä. Minulla on bolerosta päällä koko S/M.

 

 

Vamistimme asuista aina kaksi kokoa. Koot ovat S/M ja L/XL. Koska bambu materiaalissa on 5% stretchiä, on materiaali joustavaa.

Koko S/M vastaa kokoa 34-38

Koko L/XL vastaa kokoa 40-44

 

DW Bambu midimekko

DW bambu mekko on loistavan mallinen. Se imartelee vartaloa juuri oikein 🙂 Mekossa on leveät olkaimet ja V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Kaula-aukon alapuolella on vekki, joka antaa tilaa lantion kohdalle. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja mekon sivuissa on halkiot. Bambumekkoa on valmistettu kaksi kokoa. Mekko joustaa ja on pehmoinen päällä. Minulla on mekosta päällä koko S/M. Mekko loppuu lähelle nilkkoja.

 

Boleron nauhat voi sitoa yhdelle/kahdelle solmulle eteen tai rusetillekin ne ylettyvät. Mikäli vyötärö on kapeahko, voi nauhat sitoa myös taakse.

Tuotteita on rajoitetusti ja tänä kesänä emme saa näitä tuotteita enää lisää.

 

DW Bambu neuletakki

Bambu neuletakki on suunniteltu juuri hihattomien mekkojen ja toppien päälle neuletakin ja jakun asemasta. Neuletakki on tyylikäs, siinä ei ole nappeja vaan se puetaan päälle ”liehumaan”. Neuletakkia on valmistettu kaksi kokoa. Neuletakki joustaa ja on pehmoinen päällä. Minulla on neuletakista päällä koko S/M. neuletakki ylettyy noin pohkeiden kohdalle.

Tämä bambu materiaali tuntuu niin hyvältä, että haluan suunnitella ja laajentaa bambu mallistoamme ensi kevääksi. Miltä se sinusta kuulostaa?

 

Katso stailaus video!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Hei! Myymälästä oli loppunut DW bambu midimekko. Ymmärsinkö oikein, että sitä ei enää saada ollenkaan? Se oli näköjään todella suosittu! Voisin odottaa ensi kesään☺️

    • Hei Kirsti! Jep, loppuunmyyty on. Ensi keväänä valmistetaan sarjaa lisää! On ihana materiaali ja malli todella loistava, kannattaa odottaa 🙂 Ihanaa viikkoa! Kata

  2. Yes, bambutuotteita! Ihanaa, kun otitte bambun mukaan mallistoonne. Bambu on ihanan tuntuinen, viileä ja laskeutuva: siisti aina ja sopii myös reissuvaatteeksi.

    Mahtavia tuotteita ja seuraavaan mallistoon ehdottomasti bambua mukaan. Erilaisia asuja ja värejä, niin taatusti ovat mallistonne suosituimpia tuotteita. Näistä nappasin jo itselleni muutaman testiin ja en taatusti pety. Doppiin ja sen tuotteisiin ei koskaan pety.

  3. Helteisiin sopivat pehmeät bambuasut.

    • Hei Annamaija! jep, ovat kyllä niiiiiin ihania iholla 🙂 Aurinkoista päivää, Kata