Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upea pellavapukusarja

Tämä pellavapuku on todella upea. Pellava on hieman paksumpaa materiaalia. Sarjaan kuuluu jakku, täyspitkät housut ja cityshortsit. Värit ovat klassinen pellava ja vaaleansininen. Asut toimivat yhdessä settinä sekä erikseen. Minulla ja Gabilla on tämän sarjan jakut käytössä irtojakkuina eri asujen päälle.

 

Xinia cityshortsit

Xinia shortsit ovat upeat 100% pellavahousut. Shortseissa on korkea vyötärö ja vyötäröllä on leveä kuminauha. Shortsien sivuissa on taskut. Edessä on vale vetoketjupaikka. Lahkeet ovat suorat eli reiden kohdalla on tilaa. Edessä on neulotut prässit. Minulla on shortseista päällä koko 34. Shortsit ovat reiluhkoa kokoa. Vyötärön mitta on ilman venytystä. Vyötärö venyy, lantion mitta tulee tarkistaa, että siihen jää tilaan n. 6-10 cm.

 

Yhdistin asuun tummansinisen Elisabeth T-paidan. Sain inspiraation tummansinisestä Resort laukkusarjasta, jossa on kittiä ja tummansinistä. Klassiseen pellavaväriin on helppo yhdistää mitä väriä tahansa. Itse tykkään yhdistää tähän väriin valkoista, vaaleansinistä, tummansinistä ja rosaa.

 

Tässä minulla on yläosana lyhythihainen neuletakki ja musta kaunis t-paita. Tyylikäs setti koostuu ainoastaan kahdesta väristä.

 

 

Upea pellavainen asukokonaisuus löytyy myös vaaleansinisenä

Xinia jakku

Xinia jakku on kaunis. Jakku toimii takkina myös koko kesän. Jakku on yhden koon reilumman kokoinen kun normaalisti. Minulla on jakusta päällä koko 32. Jakun edessä on yksi nappi. Jakku toimii auki ja kiinni. Jakku ylettyy reilusti pepun alapuolelle.

 

Xinia housut

Xinia housut ovat upeat 100% pellavahousut. Ne ovat juuri sellaiset housut, kun nyt tulee housujen olla 🙂 Housuissa on korkea vyötärö ja vyötäröllä on leveä kuminauha. Housujen sivuissa on taskut. Edessä on vale vetoketjupaikka. Housujen lahkeet ovat suorat eli reiden kohdalla on tilaa. Edessä on neulotut prässit. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut ovat reiluhkoa kokoa. Vyötärön mitta on ilman venytystä. Vyötärö venyy, lantion mitta tulee tarkistaa, että siihen jää tilaan n. 6-10 cm.

 

Katso esittely pellavapuvusta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

1 kommentti

  1. Vaalea Xinia pellava housuasu tyylikäs kesämenoihin.Yhdisteltävissä eri kokonaisuuksien kanssa.