Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

T-paitamekot alle € 35,00

Nyt on kaksi kivaa T-paitamekkoa. Mekot ovat kesäpäivien mekkoja ja miten mukava ne onkaan pakata myös kesäloma reissulle. Mekoissa on tummansiniset raidat ja mekkomalleja on kaksi.

Katso postauksen lopussa oleva video!

 

Deia hihaton mekko

Deia trikoomekko on kiva käyttömekko. Mekossa on olkaimet, joidenka alle mahtuu rintaliivin nauhat. Mekon edessä ja takana on O-kaula-aukko. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen mekko levenee kevyesti alaspäin. Mekon helma on pyöristetty. Mekko vastaa normaalia kokoa, mutta ei ainakaan isompaa kokoa kuin normaalisti. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Mekkoa ei tule lisää, ainoastaan tämä erä on saatavilla.

 

Videolla esittelen pellavapaitoja, jotka voi yhdistää vaikkapa näiden mekkojen päälle. Ideana on siis, että ne toimivat ns. kesäjakkuina.

Verkkokaupastamme löytyy erä pellavapaitoja ja mekkoja -25%. Ne löytyvät täältä.

 

Garine lyhythihainen paita

Garine on lyhythihainen pellavapaita. Paidassa on kaulukset ja napit edessä. Malliltaan paita on suora ja hieman pidempi. Paita ylettyy pepun alle. Paidan helma on pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reilua kokoa, siitä tulee ottaa vähintään yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

 

Deia T-paitamekko

Deia T-paitamekossa on V-kaula-aukko. Kaula-aukon reunaa kiertää ohuehko valkoinen reunus. Hihat ovat lyhkäiset. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polvien kohdalle. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! jep, helppoja ja kivoja asuja 🙂 Kata