Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Korallin punaiset DW mekot

Ihmettelin hetken, kun tehdas ilmoitti, että korallin punaiset Doppwoman mekot lähtivät matkaan. Olin täysin unohtanut, että Cecilia ja Olivia mekot saapuvat myös korallin punaisina. Moni on kysellyt, että tuleeko Doppwoman mekkoja punaisina ja olen vastannut, että ei tule…syksyllä tulee klassinen punainen, mutta ei ennen sitä. Huoh, näin voi käydä kun Gabi ei ole pitämässä mekkotilauksia hansikkaassa.

Mutta Cecilian ja Olivia mekon saapuminen super kauniina korallin punaisena oli oikein toivottu saapuminen!

 

Cecilia mekkoon yhdistin beiget korkkarit ja beigen laukun

 

DW Cecilia mekko

Cecilia mekko on naisellinen fyrrymekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja hihat, jotka ylettyvät reippasti olkapäiden alapuolelle. Hihansuissa on fyrrykantti, joka toistuu myös mekon helmassa. Mekko on slimmattu rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti kohti helmaa ja loppuu polven yläpuolelle/polveen riippuen kantajansa pituudesta. Mekko on löysähkö, mutta linjakas eikä sen kuulu napata vartaloon kiinni kuin rinnan päältä. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Olivia mekkoon yhdistin mustat korkkarit ja mustan helmilaukun

 

DW Olivia mekko

Doppwoman Olivia mekko on suosittu mekkomalli ja se kuuluu DW juhlamallistoomme. Mekossa on O-kaula-aukko ja vajaamittaiset, hieman pussimaiset hihat. Hihansuissa on pieni kantti. Mekko on istuva rinnan kohdalta ja linjakas vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Vartalo saa mekossa kauniin linjan. Mekon selkäosassa on pitkä vetketju eli mekko puetaan alakautta päälle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Mekko toimii niin työmekkona kuin juhlamekkona

 

Kummatko asusteet eli beiget tai mustat, sinä yhdistäisit korallin punaisiin mekkoihin?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Ihania mekkoja 😊
    Voi, kun tulisi mekko jossa vähän pitempi helma. Sääreni eivät esittelyjä kaipaa 😆
    Erityisesti kaipaan mekkoja, mikä korostaa vyötäröä, tuo esiin kauniin ja siron yläosan, se verran väljyyttä alaosassa että peittää tämän leveimmän osan itsestäni.

  2. Hei, ihanat mekot. Beiget asusteet ovat hillityt ja antavat mekon loistaa. Mustakin käy hyvin, niistä välittyy erilainen fiilis. Onko mekon sävy viileään vai lämpimään taittuva?

  3. Laita korallinpunainen mekko päälle,et jää seinäruusuksi.