Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan arkiasut Hilma hameen ympärille

Tämän postauksen jokainen vaate pääsi minun vaatekaappiini. Nämä ovat juuri sellaisia yksinkertaisen tyylikkäitä asuja, joissa viihdyn 100%. Meillä oli viime ja edelliskesänä tätä samaa materiaalia hameina ja yksinkertaisesti rakastan tätä matskua. Pese ja pidä, silittää ei tarvitse. Jopa kuivausrumpuun heitän vanhat hameeni ja mitään ei tapahdu. Tätä uutta, tämän kevään hametta, en kuivausrumpuun vielä tänä kesänä laita. Ethän laita sinäkään. Kuivausrumpu kuluttaa vaatteita ja ehkäpä myös kutistaa eli  kuivausrumpu ei ole paras mahdollinen kuivaustapa.

Tein asuista Reels videon, joka löytyy postauksen lopusta

 

Olen tyhjännyt päävarastoa eli enempää tämän postauksen tuotteita ei tule, kuin mitä nyt löytyy liikkeestämme ja verkkokaupasta. Eli jos olet näiden tuotteiden fani, kuten minä, niin suosittelen kotiuttamaan ne heti.

Tuotteiden materiaali on pehmoista ja aivan ihanantuntuista iholla!

 

Joey T-paita vetoketjulla

Joey T-paita on ihanaa materiaalia. T-paidassa on kaulukset ja edessä on vetoketju. Hihat ovat hieman pidemmät ja hihojen reunassa on paksu kantti. T-paidassa on myös rintatasku. Malliltaan T-paita on reilu ja helma on pyöristetty. Minulla on päällä T-paidasta koko XS.

Joey T-paita on yhden koon reilumpaa kokoa kuin normaalisti

 

Hilma midihame

Hilma midihame on ihanaa materiaalia. Hameessa on kuminauha vyötärö ja nyörit. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on hameesta päällä koko S. Hame vastaa normaalia kokoa.

 

Hilma hameeseen kuuluu kaksi yläosaa. Toinen on vetoketjullinen Joey T-paita ja toinen on klassinen Emillan T-paita.

 

Emillan T-paita

Emillan T-paita on ihanaa materiaalia. T-paidassa on O-kaula-aukko ja lyhkäiset hihat. Malliltaan T-paita on suorahko ja se loppuu lantiolle. Minulla on T-paidasta päällä koko S. T-paita vastaa normaalia kokoa.

 

Tämä väriyhdistelmä, että alaosa on vaalea ja yläosa on tumma, on suosikkini. Toinen suosikkini on se, että koko asu on samaa väriä, mutta kyseessä ei ole mekko. Kyseessä on yläosa ja hame tai yläosa ja housut. Suosin pukeutumisessa enemmän hametta ja yläosaa, kuin mekkoa. Näitä asuja miksailen keskenään ja valkoisen Cindie pellavapaidan otan vielä mukaan tämän hameen yläosaksi.

 

Jannica T-paita fyrrykauluksella

Jannica T-paita pienellä fyrrykauluksella on kaunis. T-paita on ribbimäistä neulosta. Se on vartalonmyötäinen ja loppuu lantiolle. Kauluksen voi pitää normaalisti olkapäiden päällä tai vetäistä olkapäiden alapuolelle, off-shoulder tyylisesti.

T-paita vastaa normaalia/yhtä kokoa pienempää, koska ne on slimmattu. Minulla on T-paidasta päällä koko S.

 

Tässä minulla on sama asu päällä, kuin edellisessä kuvassa, mutta T-paita on luonnonvaalea ja myös kengät ovat vaaleat. Käteeni nappasin sini/valkoisen Resort laukkumalliston laukun. Asun henki muuttui paljonkin, riippuen väreistä ja asusteista. Väreillä on suuri merkitys pukeutumisessa.

Postauksen laukut löytyvät täältä ja kengät täältä.

 

Jannice T-paitaa löytyy myös luonnonvaaleana. Off-shoulder paidat ovat nyt hyvinkin trendikkäitä.

 

Mikä seteistä oli sinun mieleesi vai piditkö kaikista, kuten minä?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Emilia T-paita midihameen kanssa suosikkini.