Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman kuosimekot ovat saapuneet!

Ihanaa, kun moni on jo kysellyt, että tuleeko Doppwoman kuosimekkoja täksi kesäksi. Kyllä tulee eli tässä ne nyt ovat! Valmistimme loistavaksi todetun Alissa mekon kahdessa eri pituudessa ja kahdella erilaisella hihan mallilla. Olen erittäin tyytyväinen mekon kuoseihin ja värityksiin. Ne ovat todella onnistuneet.

Katso postauksen lopusta esittelyvideo Doppwoman mekoista!

 

Doppwoman mallistoomme kuuluu kolme Alissa midimekkoa ja kaksi polvimittaista Alissa mekkoa. Alissa mekoissa on aina valekietaisu yläosa. Tämä malli sopii kaikille vartalotyypeille ja mikä parasta, mekko ei tarvitse toppia alle! Kaula-aukossa on sen verran kangasta, että sen saa vedettyä edestä niin hyvin rinnan päälle, ettei se ole liian avonainen.

 

Alissa midimekko; vetiver

 

Alissa midimekko; sininen

 

Alissa midimekko

Doppwoman Alissa midimekossa on vartaloystävällinen malli. Yläosa on valekietaisumallinen. Yläosassa on reilusti kangasta ja V-kaula-aukko kangasta voi kääntää juuri niin paljon esille kun haluaa. Mekko ei tarvitse toppia alle. Mekossa on hihat, jotka ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Hihansuissa oleva kantti ei ole tiukka. Poikkileikkaus on vyötärön kapeimmalla kohtaa, jonka jälkeen helma levenee alaspäin ja loppuu noin nilkkaluiden kohdalle. Minulla on mekosta päällä koko S. Koko S on valmistettu minun mittojen mukaan. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Verkkokaupassa olevat mitat ovat ilman venytystä. Mekot venyvät annettuihin mittoihin noin 6-8 cm.

 

Midimittaisesta Alissa mekosta valmistimme yhden vihreän eli vetiver sävyisen, yhden sinisävyisen ja yhden persikan sävyisen.

 

Alissa midimekko; persikka 

 

Doppwoman kuosimekot pestään, laitetaan henkarille kuivumaan ja puetaan päälle. Mekkoja ei silitetä. Mekot eivät rypisty ja ne pysyvätkin siistinä niin päällä kuin matkalaukussakin eli mekot ovat myös loistavia matkavaatteita.

 

Alissa polvimittainen mekko; sininen kukka

 

Kaikki Alissa mekot istuvat täydellisestä selästä, kun koko on oikea. Mekoissa on 14% lycraa eli ne joustavat ja ovat super miellyttävät päällä.

 

Alissa polvimittainen mekko

Doppwoman Alissa mekossa on vartaloystävällinen malli. Yläosa on valekietaisumallinen. Yläosassa on reilusti kangasta ja V-kaula-aukon kangasta voi kääntää juuri niin paljon esille kun haluaa. Mekko ei tarvitse toppia alle. Mekossa on pienet, olkapäät peittävät hihat. Poikkileikkaus on vyötärön kapeimmalla kohtaa, jonka jälkeen helma levenee alaspäin ja loppuu juuri polvien alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko S. Koko S on valmistettu minun mittojen mukaan. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Alissa polvimittainen mekko; koralli kukka

 

Mikä mekoista on sinun suosikkisi?

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Värikkäät kesämekot,erityisesti Vetiver midi hurmaava.