Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

6 mekkoa tulevaan juhlakauteen

Tervemenoa talvi ja tervetuloa kevät! Eilen ei Helsingissä keväästä ollut tietoakaan, kun tuuli ja märkää lunta tuprutti niin, ettei eteensä meinannut nähdä. Hieman kyllä manailin säätä, kun puin mekkoja päälle ja menimme ulos kuvaamaan. Jokin asiakaskin taisi kysäistä, että ”et kai mene noissa korkkareissa ja mekossa ulos?”  Juu, menen kyllä, mutta taidan jäädä rappusille. Korkkareilla lumessa on hengenvaarallista. Sehän tästä vielä puuttuisi, jos kaatuisin ja jalka menisi pakettiin…Rappusilla seistessä sain myös ohikulkijoilta kommentteja, joten siitä tämä leveä hymy näissä ekoissa kuvissa 🙂

Katso Reel video postauksen lopusta!

 

Tässä postauksessa esittelen 6 ihanaa mekkoa, jotka soveltuvat kevään ja kesän tuleviin juhliin. Kaikilla mekoilla on juhlienkin jälkeen käyttöä, niin ”hienoja” ne eivät ole, ettei niitä voisi pitää juhlien jälkeenkin. Ja tämä onkin se DOPP vaateliikkeen idea! Haluamme, että kauniit asut eivät jää kaappiin roikkumaan, vaan ne pääsevät käyttöön!

 

Isla mekko

Isla mekossa on viehättävä, naisellinen malli. Mekossa on V-kaula-aukko. Kaula-aukosta lähtee sauma viistosti alaspäin joka jatkuu selkäpuolelle, vyötärön kohtaan. Mekon hihat ovat löysät ja ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Saumassa on pientä vekkiä, joka antaa tilaa mekolle ja mekon helmassa on salsakantti. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Mekon kankaassa on pieniä kullanvärisiä täpliä!

 

Mekon kankaassa on pieniä kullanvärisiä täpliä!

 

Jito mekko

Jito mekko on kevyt ja kauniisti laskeutuva kangas. Mekossa on V-kaula-aukko ja kaula-aukon alla on vekki, joka antaa tilaa mekolle. Hihat laskeutuvat reippaasti olkapäiden alapuolelle. Malliltaan mekko on suora ja se loppuu polven alapuolelle. Mekon vyötäröllä on kapea naruvyö, joka puetaan vyötärön kapeimmalle kohtaa. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

DW Violet mekko

Violet mekko on joustavaa jerseytä. Mekko on hieman slimmattu vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se menee suht suorana alaspäin helmaa kohden. Mekossa on O-kaula-aukko ja puolipitkät, kyynerpäiden alapuolelle ylettyvät hihat. Hihojen reunoissa on pieni fyrrykantti. Mekko ylettyy polveen/polven alapuolelle. Mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea, mekko ei saa olla ihan vartalonmyötäinen. Minulla on mekosta päällä koko S.

Kaikki DW Violet mekot löytyvät täältä!

 

Claire kietaisumekko

Claire on klassinen kietaisumekko eli se aukeaa kokonaan ja nauha pujotetaan sivun aukosta ja mekko kietaistaan napakasti vyötärölle. Mekossa on löysät, pussimaiset hihat ja hihansuissa on kuminauhat. Malliltaan mekko on istuva ylhäältä ja helma levenee kevyesti alaspäin ja helmaa kiertää salsakantti. Mekko ylettyy juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Clarina kietaisumekko

Clarina kietaisumekossa on klassinen kietaisumekko malli eli se aukeaa kokonaan ja nauha pujotetaan sivun aukosta ja mekko kietaistaan napakasti vyötärölle. Mekossa on löysät, kyynerpäiden yläpuolelle ylettyvät hihat. Malliltaan mekko on istuva ylhäältä ja helma levenee kevyesti alaspäin ja helmaa kiertää salsakantti. Mekko ylettyy lähes nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Mekko sopii X-A-vartalolle. Mekon koko tulee valita niin, että mekon tulee olla hieman isompi (noin 4-6 cm) kuin oma rinnanympärys on, jotta se ylettyy edestä rinnan kohdalta kiinni.

 

Katso Reel video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

1 kommentti

  1. Kaunis Claire kietaisumekko ja juhlavampi Jito mekko.