Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Aida, Pannie ja Vincent- sarjat

Mitkä ovat minun vaatevalintaani vaikuttavat kriteerit? Ne löytyvät videosta, jonka voi katsoa postauksen lopusta. Paljastan kuitenkin niistä yhden jo tässä alku metreillä ja se on ”mukavuus ja se, että vaateiden on tunnuttava hyvältä päällä”. Siksi minun ykkössuosikki asuja, ympäri vuoden, ovat ”pumpulia iholle” olevat tuotteet. Kerron videolla alaolevista tuotteista ja miten niitä voi yhdistellä keskenään.

Yhdistä yhdessä ja erikseen, sekoita värejä ja malleja ja lopputulos on aina CHIC´

 

Pannie laatikkomainen t-paita

Pannie T-paidassa on O-kaula-aukko. Olkasaumat on laskettu olkapäiden alapuolelle. Hihat ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Malliltaan t-paita on suora ja laatikkomainen. T-paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XXS. T-paita on reilua kokoa, siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

 

Aida midihame ja Pannie laatikkomainen T-paita

 

Aida midihame

Aida midihame on malliltaan kapea ja midimittainen. Vyötäröllä on leveä kuminauha vyötärö. Hameen takana on halkio, joka helpottaa kapealla hameella kävelyä., koska helma kapenee alaspäin. Minulla on hameesta päällä koko S.

Aida midihame loihtii vartalosta pitkän ja sutjakkaan näköisen 🙂

 

Aida midihame ja Aida svetari 

 

Aida svetari

Aida svetari on ihanaa materiaalia, se on kuin ”pumpulia iholle”. Svetarissa on O-kaula-aukko, pitkät hihat ja svetari loppuu pepun alapuolelle. Malliltaan svetari on reilun kokoinen. Selkäosa on hauska, mutta se ei ole paljastava eli ihoa ei tule selästä näkyville. Kokoni svetarista on XXS.

 

Pannie housut

Pannie housut ovat super mageet! Housuissa on korkea vyötärö. Vyötärönauhan sisällä on joustava kuminauha. Housujen edessä on laskokset eli housut ovat ns. ukkohousujen malliset. Housujen sivuissa on taskut. Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat noin nilkkojen kohdalle, riippuen housujen koosta ja naisen pituudesta. Takana on viirutaskut. Koska housuissa on korkea vyötärö, tulee haarasauma roikkumaan muutaman sentin. Minulla on housuista päällä koko XS. Housut ovat reilua kokoa.

 

Pannie housut ja Pannie laatikkomainen t-paita. Videolla minulla on Pannie housujen kanssa Vincent t-paita

 

Huomioithan, että kaikista tuotteista ei ole valmistettu kaikkia värejä. Näissä kuvissa ja verkkokaupastamme löytyvät kaikki värivaihtoehdot tuotteista.

 

Vincent t-paidat

Vincent t-paita on perusmallinen t-paita, jossa on lyhyet hihat, malliltaan se on suora ja paita loppuu lantiolle. Minulla on T-paidasta päällä koko S. Paita toimii yksistään ja myös jakkujen ja neuletakkien alla.

 

Pannie kotelomekko

Pannie mekko on klassisen mallinen kotelomekko, joka on ”kuin pumpulia” iholle olevaa materiaalia. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä eikä paljastava. Mekon hihat ovat 3/4 osa mittaiset eli ranteet jäävät näkyville. Mekko on leikattu kauniisti, se on kavennettu vyötärön kohdasta. Mekko puetaan päälle pään yli ja se joustaa noin 6 cm alla oleviin mittoihin. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa yläosasta normaalia kokoa, mutta lantionympärys kannattaa tarkistaa, ettei mekko ole liian tiukka lantiosta.

 

Pannie mekko nyörillä

Kaula-aukossa on nappi eli napin voi pitää kiinni tai auki, oman maun mukaan. Mekossa on raglahihat ja ne ovat malliltaan leveähköt ja suorat. Hihat loppuvat kyynerpäiden alapuolelle. Hihoissa on pienet halkiot. Malliltaan mekko on ihan suora. Mekon vyötäröllä on kuminauhanyöri ja stoppari eli mekkoa saa kiristää vyötärölle niin kireäksi kun itse haluaa. Kun nauhaa kiristää, niin se tulee nostaa hieman ylöspäin, vyötärön kapeimmalle kohdalle. Näin yläosaan tulee hieman pussia, mikä kuuluukin mekon ulkonäköön. Mekko myös hieman lyhenee, kun vyötärönauhaa kiristää ja nostaa vyötärön kohdalle. Minulla on mekosta päällä koko XXS.

Katso alla oleva esittelyvideo tuotteista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Pese ja pidä sekä vielä pumpulia iholle vaatteet on ihan best!

    Pannie ukkohousut on veikeät ja mageat. Ihana huomata, että nykyään housut eivät ole enää lannehousuja vaan nousevat vyötärölle ja lahkeet ovat hulmuavan leveitä. Reippaat arkihousut ja stylemmät kuin verkkarir reissuhousuna.

    Aida midihame on niin naisellinen. Hame mihin sujahtaa hymyssä suin. Vincent paidat tosi käytännölliset ja pysyvät aina siisteinä.

    Pannie paitaa ja Aida svetaria en ole vielä kokeillutkaan. Voikohan Pannie paidan alle sujauttaa ohuen poolon? Aida svetarin selkämys on juuri se jippo mihin itse naulitsin katseen. Ei perussvetari vaan pikku jipolla varustettu.

    Mekoissa on mistä valita. Istuvampaa ja rennompaa. Nämä pumpulia iholle sarjan vaatteet ovat kiireisen arjen pelastajia sekä reissunaisen helpotuksia. Muistanko väärin, että joskus tästä materiaalista oli shortsejakin?

  2. Minulle heräsi kysymys, että missä Pannie housuja voisi käyttää? Ovatko ne enemmän kotihousut vai soveltuvatko myös kaupunkikäyttöön kadulla?

    • Hei Minna, Pannie housuja voi käyttää missä ja koska vaan. Sanoisin oikeastaan, missä niitä ei voi käyttää niin en pukisi niitä viralliseen työtilaisuuteen, missä miehillä on puvut päällä. Enkä myöskään juhlavampaan menoon. Mutta riippuen kengistä ja yläosasta, niin käyvät ihan ns. arkihousuina. Housuihin voi yhdistää jakun, niin silloin asu muuttuu virallisemmaksi. Mukavaa viikonloppua, Kata

  3. Pannie mekko nyörillä oiva asuste muunneltavissa.Saman Pannie sarjan housut mukavat joka paikan asuste.

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, ihania ja monikäyttöisiä tuotteita yhdessä ja erikseen! Mukavaa viikonloppua, Kata