Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jouluasuja

Tein inspiraatiovideon ”Jouluasuista” eli mitä pukea Jouluna päälle, viettää sitä Joulua kotona tai vieraisilla. Me vietämme Joulun sekä hotelli-illallisella että kotona. Minun jouluasuni tulee olemaan joko tämä vihreä Violet mekko, punainen Olivia mekko tai musta Cecilia mekko. Vielä täytyy päättää, mitä pukee hotelli-illalliselle ja mitä koti-iltaan. Hotelli-illalliselle puen jotain juhlavampaa korkkareiden kera ja koti-iltaan jotain rennompaa ballerinojen kera.

Jouluasu video löytyy postauksen lopusta!

 

 

 

 

 

Ihanaa Joulun odotusta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

8 kommenttia

  1. Musta DW Cecilia on limpparia. Mekko on saanut ihastusta osakseen. Mieheni mukaan on filmitähtilook…

    • Hei Marja! Oi, ihana kuulla! Se on minunkin ihan ykkössuosikkimekko! Ihanaa iltaa, Kata

  2. Aivan ihana postaus, ja mitkä asut. Ihanaa Joulua ja onnekasta vuotta 2024🌲.

    • Hei Armi! Oi, kiitos, ihanaa kun tykkäsit 🙂 Kiitos ja samoin sinulle, onnea vuodelle 2024 ja Rauhaisaa Joulua! Kata

  3. Doppwoman mekot ovat aivan huiput ja sopivat todellakin juhlaan ja jouluun. Itse leijun arkenakin niissä välillä, kun haluan piristää itseäni.

    Astrid paita ja Adian nyörihousut sointuvat hyvin. Voisin pyörähdellä jouluna juuri näin loppuillasta. Alkuun pistäisin kyllä hameen helmat pyörimään, mutta kun massu olisi täynnä herkkuja, niin Adian nyörihousut pelastaisi. Nelly midihame on kaunis.

    Tuspir mekko on jylhän kaunis. Punainen tonttulakki ja ranteessa oleva punainen ”härpäke” kruunaavat jouluisen kuvan.

    Ihana joulu Katalle ja The Familylle tulossa. Jännä nähdä mitä Gabi ja Kata pukevat ylleen. Kai saamme siitä edes pienen otoksen?

    • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäät Doppwoman mekoista 🙂 juu, varmasti jokunen kuva räpsästään! Kata

  4. Nelly hame ja musta Astrid pusero vaikka illalliselle ja Tuspir mekko kotoiluun.

    • Hei Annamaija 🙂 No jep, näinhän se voisi juurikin olla 🙂 Kata