Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yläosa ehdotuksia mustille alaosille

”Minulla on meno viikonloppuna ja ajattelin laittaa mustan alaosan, joko hameen tai housut ja tarvitsisin jonkun juhlavan yläosan niihin”. Tämä on tuttu lause varsinkin näin talviaikaan. Halutaan joku kiva yläosa, joka yhdistää jo olemassa olevaan alaosaan. Tässä  postauksessa esittelen kivoja yläosia juuri ylläolevaan tarpeeseen.

 

Lendra plise paitaa löytyy:

  • musta/vaaleana
  • mustana
  • puna kuvioisena

Saman sarjan Lendra mekkoa löytyy samat värit. Kuviolliset mekot ovat polvimittaisia ja musta yksivärinen on midimittainen. Mekot löytyvät täältä.

 

Joa haluaa rakentaa kaksiosaisesta eli yläosasta ja hameesta tai housuista juhlavamman asun, kannattaa asu pitää yksivärisenä. Jos yhdistää eri värejä ja kuosia joko ylä- tai alaosaan, tulee asusta arkisempi. Yksivärinen asu on ainakin tässä tapauksessa juhlavampi. Asusteet voivat olla muun värisiä kuten punainen laukku.

 

Lendra plisepaita

Lendra paidassa on kaunis kaula-aukko. Kaula-aukossa on kuminauha eli paidan voi vetäistä myös olkapäiden alapuolelle. Paita on plise kangasta ja se laskeutuu upeasti. Hihat ovat hieman alaspäin levenevät ja ne ovat puolipitkät. Malliltaan paita on hieman lyhkäisempi, se ylettyy juuri lonkkaluiden kohdalle/alapuolelle. Paita levenee kevyesti alaspäin. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on hieman reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

Lendra paita vaatii alaosaksi sellaisen mallisen alaosan, joka on istuva lantion kohdalta. Vaikka lahkeet levenevät alhaalta tai hame kellottuu vasta polven kohdalta, se ei haittaa. Näin asusta tulee sopusuhtainen elikä kokonaisuus ei ole liian leveä. Minulla on jalassani Cedar nahkahousut, ne minun suosikit ja mustan Lendra paidan kanssa minulla on alaosana hame, joka on loppuunmyyty.

 

Delvin sametti/sifonkipaita

Delvin paidan kangas on upea! Paidassa on klassinen paitis malli eli kaulukset, napit edessä ja pitkät hihat. Paitis loppuu lantiolle ja sen helma on kevyesti pyöristetty. Malliltaan paita on suora. Delvin paidan alle voi pukea Hydda topin, jos haluaa. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Meiltä löytyy kaksi loistavaa ”pukua”. Toinen on Adian sarjan puku, johon kuuluu kapeampi housumalli joka minulla on jalassa sekä bootcut housumalli. Adian sarjan jakku on hieman pidempi, se ylettyy pepun alle. Lue lisää Adian sarjasta täältä. 

Minulla on työnalla esittelyvideo kummastakin pukusarjasta.

 

Dilara plisepaita

Dilara paitis on kauttaaltaan plisekangasta. Paidassa on kaulukset, napit edessä ja pitkät hihat. malliltaan paitis on suora ja se loppuu noin lonkkaluiden kohdalle. Paitaa ei silitetä vaan se pestään ja laitetaan henkarille kuivumaan. Plise pysyy kankaassa pesusta toiseen. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita vastaa normaalia/aavistuksen reilumpaa kokoa.

 

Ditta pitsipaita

Ditta pitsipaita on ihanan klassinen paita. Paita on hieman lyhkäisempi, joten se sopii myös leveämpien alaosien kanssa. Paidassa on kaulukset, napit edessä ja pitkät hihat rannekkeilla, joissa on nappi. Paidan helma on kauniisti pyöristetty. Paidan alle voi pukea Hydda topin, jos haluaa. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Minulla oli eilen tämä pitsipaita mustien Amalie housujen kanssa. Vaikka housut ovat hieman leveämmät, sopi paita niiden kanssa kauniisti ja viihdyin asussa. Sopivuuteen vaikuttaa myös se, että yläosa on kepeä, koska ihoa kuultaa hieman läpi. Alimmainen nappi kannattaa jättää paidan helmasta auki, jos alaosana on leveämmät housut.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Kauniita yläosia joko housuille tai hameille.
    Niin totta, että yhtenäinen väritys tekee kaksiosaisesta asusta juhlavamman.

    Lendra plisee paitojen kaikki kolme väriä ovat ihania. Kaulus on upea ja muutenkin paita laskeutuu kauniisti.

    Delvin paidan kuviointi on jännä; ikäänkuin kuvio eläisi. Dilara paidan väri on kermaisen pehmeä ja Ditta pitsipaita on sensuellin salaperäinen; elegantti.

    Adian puku on style; rento, siisti ja trendikäs. Puku todellakin kaipaa esittelyn ja moni joka ei jakkupuvuista perusta niin lämpenee tähän.

    Kata, olet valinnut ihania yläosia ja eilinen asuvalintasi oli chic. Sinulla on kaunis ja elegantti tyyli, mikä innostaa monia. Itsekin nappaan mielelläni ideoita pukeutumisestasi Lisäksi Doppissa köydessä saa niin hyvää, asiantuntevaa palvelua, että mukaan ei voi tarttua huteja vaan nappivalintoja. Arvostan.

    • Kiitos Jaana! Yläosat ovat todella kauniita ja monikäyttöisiä. Pitsipaita on aivan ihana ja kun ne yhdistää suosikkihousuihini, asukokonaisuus on taattu:) Nappivalintoihin tapautamme ja minusta valintasi ovat aina 10/10! Kata

  2. Tyylikkäitä paitoja, erityisesti punainen ja Ditta pitsi.

    • Hei Annamaija! Ditta onkin suosikkini ja punainen on näyttävä 🙂 Mukavaa iltaa, Kata