Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Paljettiasuissa ihan kuin huhtikuun auringossa

Katsokaa tätä auringon paistetta! Aamulla Helsingissä satoi, mutta noin kymmenen aikaan tuli aurinko esille. Fiilis oli kuin huhtikuussa. Itselleni sopisi, että hypättäisiin talven yli suoraan huhtikuulle. Ensi viikolla lupasi Pekka Pouta tänne eteläänkin lunta ja se tekeekin meidän kuvaukset taas haasteelliseksi. Nyt alkaa yhdeksäs haasteellinen talvi valokuvauksen suhteen, johon vähäinen valo tuo lisähaasteen, mutta koitetaan selvitä tästäkin talvesta. Helmikuussa, kolmen kuukauden jälkeen, jo helpottaa.

Paljetit kimaltelevat upeasti auringossa!

 

Daniela paljettimekko

Daniela paljettimekko on upea! Mekossa on O-kaula-aukko ja kaula-aukon edessä on aukko, josta näkyy kaistale ihoa. Aukko ei ole syvä eikä paljastava, vaan sillä on kaula-aukkoa keventävä vaikutus. Mekon hihat ovat läpikuultavaa sifonkia. Hihansuissa on rannekkeet ja napit. Mekon etu- ja takapuoli ovat paljettia. Malliltaan mekko on kevyesti alaspäin levenevä ja se loppuu noin polveen/polven yläpuolelle. Mekko on kevyt ja mukavan tuntuinen päällä. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Minulla on jalassani Cedar nahkahousut. Nämä ovat parhaat nahkahousut, jotka minulla on koskaan ollut. Ne joustavat, ne tuntuvat hyviltä jalassa ja ne eivät valu alas vaan pysyvät napakkoina jalassa.

 

Daniela paljettipaita

Daniela paljettipaita on kaunis juhlapaita. Paita tuo juhlavuutta mm. mustiin housuihin. Paidassa on O-kaula-aukko ja edessä on aukko, joka ei ole liian paljastava. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on rannekkeet napeilla. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paidan edessä ja takana on vuori. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita vastaa normaalia kokoa.

 

Pukeudutko mielummin mekkoon vai housuasuun, kun lähdet juhliin?

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Upea valo ja häikäisevät paljetit! Paljettimekko on oikea glamour vaate. Kaunis, säihkyvä asu ja kääntää monen pään taatusti.

    Paljettipaita yhdistettynä nahkahousuihin on raikas yhdistelmä. Molemmat materiaalit sointuvat sulavasti yhteen ja täydentävät toisiaan. Särmikäs asu.

    Riippuen fiiliksestä pukeudunko mekkoon vai housuihin juhliin. Myös vuodenaika sekä itse juhlan aihe vaikuttaa onko se mekko mihin sujahtaa vai kenties housuasu vai hame ja juhlava yläosa. Kesällä juhlin mielelläni mekko päällä, mutta talvella voin lähteäkin juhlavassa housuasussa tai jopa haalarissa juhliin. Nahkahousut sekä paljettipuserokin on oiva valinta talven juhliin.

    Voi Pekka Pouta, jos lumi tulee jo ensi viikolla. Toivottavasti Pekka on ennustanut väärin ja se johtuu varmaan siitä, että joutuu ennustamaan säätä nyt ilman koiriaan. Harmin paikka, mutta työpaikoilla voi tosiaan olla allergisia ihmisiä. Täytyy toivoa, että talvi ei ihan vielä tulisi. Valoa tosiaan kaipaa tähän pimeyteen.

    • Hei Jaana! No jep, loistavaa säihkettä! Itse olen aina ollut täysin mekko päällä juhlija, mutta nyt kun on tullut niin upeita ja juhlavia leveitä housuja, niin housut ovat oiva vaihtoehto juhlaan, myös minulla. Ja riippuu myös juhlan luonteesta, mitä pukee päällensä. Jep, Sini koiraa ja pikkusiskoa ei taideta enää nähdä TV:ssä. Kyllä, valoa kaivataan, mutta se ei taida ihan vielä toteutua. Mukavaa päivää, Kata

  2. Upea paljettimekko ja paita juhlaan.Nahkahousut plussaa.