Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Minun juhlamekko on tässä

Olin ihan liekeissä kun puin tämän mekon päälleni. Mietin ennen sen sovittamista, että onkohan mekko liian leveä ja säkkimäinen minulle, mutta luulo osoittautui täyin vääräksi. Henkarilla mekko näyttää usein erilaiselta kuin päällä eli tämä mekko kuuluu siis siihen sarjaan 🙂

 

Olen stailannut Cadilyn midimekon viidellä eri tavalla. Muutokset ovat pieniä, mutta huomattavia. Näissä kahdessa ensimmäisessä kuvassa kietaisin mekkoon kuuluvan vyön vyötärölle. Vyö tulee pukea vyötärön kapeimpaan kohtaan.

 

Cadilyn midimekko

Cadilyn mekossa on O-kaula-aukko, niskassa on nappi  ja hihat ovat leveähköt ja aavistuksen lyhkäisemmät. Malliltaan mekko on suora sekä kapea ja se laskeutuu upeasti. Mekossa on irroitettava vuorimekko ja siihen kuuluu vyö. Mekko ylettyy lähes nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Mekkoon voi myös hankkia sävy sävyyn olevan irtivyön, jossa on iso kukka. Nauhan saa kukasta myös pois eli kukan voi laittaa hakaneulalla myös rintaan.

 

Kukka vyötäröllä. Nauhan voi sitoa taakse rusetille tai kiepauttaa sen tuplasti vyötärön ympärille.

Ajattelin, että tämä setti, kukka vyötäröllä, tulee olemaan minun juhla-asuni seuraavissa perhejuhlissa joulukuussa

 

Kukka kaulaan. Nauhan voi sitoa taakse niskaan tai tuoda ne eteen ja sitoa rusetti.

 

Kukka rintaan. Kukasta voi irroittaa nauhan ja kukan takana on hakaneula, jolla kukan saa myös rintaan.

Itse ajattelin laittaa kukan vyötärölle tuleviin juhliin. Miten sinä pukisit mekon?

Katso alla oleva stailausvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

3 kommenttia

  1. Ihana mekko vyöllä tai ilman vyötäkin, kukka rinnassa. Upean yksinkertainen, juhlava. 🤎

  2. Joskus mekko vaan pääsee oikeuksiinsa, kun sen vaan pukee päällensä. Tämä mekko kuuluu juuri niihin. Erikoinen väri, mikä ei hengarissa sykähdytä, mutta päällä alkaa sykkimään sekä säihkymään. Kukkanen sopii mekkoon ja saa sen näyttäämään juhlavammalta. Vyö tai ei, niin kaikki käy.

  3. Tyylikäs harmaa mekko kukan kanssa tai ilman.