Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ida paidan uusi väri!

Ida paita on aina yhtä suosittu paita, puhutaan sitten kesästä tai talvesta. Ida paita löytyy teidän monen vaatekaapista ainakin yhdessä värissä, joillakin kahdessa tai jopa kolmessa värissä. Ida paidassa on monia elementtejä, jotka iskee moneen ja niistä kerronkin teille pian. Postauksen lopusta löytyy video, jonka tein Ida paidoista ja stailasin valkoisen Ida paidan hieman virallisemmin. Videolta löytyy myös yksi vinkki, miten paidan voi pukea, joten muista katsoa video.

Lopussa vielä kiva Tara paita, jonka yksityiskohtana ovat kivat vetoketjut!

 

Ida paidan suosioon vaikuttaa sen

  • helppohoitoisuus eli pese, laita henkarille kuivumaan, kuosittele ja pue päälle
  • paita ylettyy pepun alle
  • paita ei ole säkki, mutta ei myöskään makkarankuori
  • paita tuntuu hyvältä iholla, koska hihat ja selkäosa ovat joustavaa materiaalia
  • paita toimii vapaa-aikana sekä työkäytössä

 

Ida paita

Ida paita kuuluu meidän klassikko tuotteisiin. Paita on loistava arkipaita, se on siisti ja sopii hyvin farkkujen, mutta myös siistimpien housujen kanssa. Etuosa on rypistymätöntä sifonkia ja sifongin vuori ja paidan selkäosa ja hihat ovat pehmoista viskoosi elastania. Paidassa on pitkät hihat ja V-kaula-aukko, joka ei ole liian avonainen, hihat ovat täyspitkät ja edessä on rintataskut. Rintataskut ovat huomaamattomat eivätkä pompahda paidasta. Malliltaan paita on suora ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla on päällä paidasta koko S.

Ida paitaa löytyy tämä uusi vaaleansininen, valkoinen, tummansininen ja musta

 

Puin Ida paidan päälle tummansinisen Doppwoman Betty neuletakin € 179,00 ja tummansiniset Zella Flat housut € 99,95.

 

Tara paita

Tara paitis on kauniin värinen. Malliltaan paitis on klassisen paitapuseron mallinen, mutta siinä on kivat yksityiskohdat paidan sivusaumoissa. Sivusaumoissa on piilovetoketjut. Sivut voi aukaista ja tämä tekeekin paidasta rennomman ja yksityiskohta on mielenkiintoinen. Paita ylettyy pepun alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Katso video Ida paidasta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Ida; luottopaita toimii aina niin arkena, pienessä menossa ja reissussa. Vaaleansininen on kaunis uutuus talveen ja lienee kevään hittiväri tummansinisen kanssa.

    Doppwomanin Betty neuletakki on tyylikuningatteren ikuisuustuote ja todellinen klassikko ja ajaton. Zella housut ovat taatusti uineet monen Doppilaisen matkaan eikä suotta. Housut ovat huiput.

    Tara paita on jännä. Juuri ne pienet yksityiskohdat eli ne pienet piilovetoketjut sivusaumoissa tekevät tästä paidasta jännän. Paita on chic.

    Videolla vilahtaa söpö Sweetie karvalaukku, helmet, näppärä hame sekä neuleliivi Ida paidan kera. Harmi, että neuleliivin koot jo menneet. Kuin taikatemppuna Kata tehnyt videon missä näyttää, että pukeutuminen on helppoa, kun yhdistelee oikein. Hyvät vinkit taas joten iso kiitos.

    • Hei Jaana! Jeps, Ida toimii vuodenajasta riippumatta 🙂 Paita on helppo yhdistää housujen kanssa, niiden kanssa se sopii sata varmasti, mutta oli kiva setti hameenkin kanssa 🙂 Mukavaa päivää, Kata

  2. Hieno sininen väri Ida paidassa.Hyvin muunneltavissa asusteiden kanssa.

    • Hei Annamaija! Vaaleansininen on aivan ihana väri Ida paidassa. Jep, helppo paita moneen. Mukavaa päivää, Kata