Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upea puku ja yläosat!

Tässä postauksessa on loistavia juhla-asuja naisille, jotka haluavat juhla-asukseen jonkun muun asun kuin mekon. Mustalla väriteemalla jatketaan, koska talven 2023 ykkös juhlaväri on musta. Viimeiseen asukokonaisuuteen yhdistin mochan väriset bootcut housut, jotka olivat itse asiassa erittäin kauniit mustan yläosan kanssa.

Postauksen lopusta löytyy Reels video, jossa on musiikkina yksi lempibiisini 🙂

 

En tiedä, miten ilmaisisin itseäni, mutta tämä asukokonaisuus on niin upea ja se tuntui niin ihanalta päällä. Oloni on niin CHIC! Kuten varmasti kuvista näkee. Olisin ollut niin valmis maanantaina aamuna, kun kuvasimme nämä otokset, lähtemään siltä seisomalta esimerkiksi johonkin ihanaan hotelliin syömään ja viihtymään 🙂 Mutta ei kutsunut nyt hotelli, eikä ihanat ruoat eikä juomat, vaan kylmät kuvaukset ulkona 🙂 Aina ei voi kaikkea saada…

 

Slit tuplanappi jakku

Slit tuplanappi jakku on kerrassaan upea. Jakku on istuva ja se ylettyy pepun alapuolelle. Jakun edessä on päällystetyt napit, jotka ovat koriste. Jakun edessä on musta hakanen, jolla jakun saa edestä kiinni. Jakku toimii auki ja kiinni. Jakku on todella tyylikäs. Minulla on jakusta päällä koko 34.

 

Jakku toimii myös auki

Nicole pitsipoolo

Nicole pitsipoolo toimii yksistään sekä jakun alla. Paidassa on poolokaulus, joka ei ole kiristävä. Poolon niskassa on napit. Poolossa on täyspitkät hihat ja poolo on hieman slimmattu. Poolo loppuu lantiolle. Minulla on päällä poolosta koko S. Poolosta tulee ottaa oma koko/ yksi isompi koko kuin normaalisti käyttää. Poolo venyy alla oleviin mittoihin max 10 cm. Poolon alle voi pukea mustan Hydda topin. Kuvat löytyvät verkkokaupastamme.

 

Slit housut

Slit housuissa on loistavasti istuva malli. Housujen edessä, lahkeissa on halkiot. Lahkeet laskeutuvat kauniisti jalkapöydän/kenkien päälle. Housuissa on vyölenkit, johon voi laittaa vyön. Vyöt ovatkin nyt pop! Housuissa ei ole taskuja. Housut ovat istuvat lantiosta ja reisistä ja ne laskeutuvat kauniisti. Minulla on housuista päällä koko 36.

 

Kadina midihame on minun tämän talven yksi lempparihameistani!

 

Tuosta hotelli jutusta tuli vielä mieleeni, että olen nähnyt ihka elävän James Bondin nojaten baaritiskiin ja juovan ”Martinia shaken, not stirred” ja kyllä, smokki päällä.

Olimme muutamia vuosia sitten Lontoon Ritz hotellissa. Menimme ennen Afternoon Tea hetkeä Ritzin baariin juomaan alkudrinkit ja kun istuimme pöytään, niin edessäni seisoi Pierce Brosnan, yksi James Bondeista. Siinä hän seisoi, baaritiskiin nojaten ja juoden Vodka Martinia. Voitte kuvitella, että kuva hänestä olisi ollut aika muikea juttu, mutta en tietenkään ottanut kuvaa. Kukaan ei häirinnyt häntä, hän sai olla ihan rauhassa ja hyvä niin. Näimme hänet perheensä kanssa myös Afternoon Tealla.

 

Cheila sifonkinen frillapaita

Cheila sifonkisessa frillapaidassa on kaunis miehusta. Paidassa on V-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Hihansuissa on kaksi kuminauhaa sekä pieni fyrrykantti. Paidan edustassa on fyrrykantti. Paidan edessä on napit alas asti ja malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Minulla on musta Hydda toppi näiden ohkaisten sifonkipaitojen alla. Hydda toppi on ihana iholla. Se on vartalonmyötäinen, mutta ei ahdistavan kireä.

 

Pidän asukombosta, missä alaosa on vaalea ja yläosa on tumma

 

Cheila sifonkinen poolopaita

Cheila poolopaita on kaunis. Paidassa on pieni poolomainen kaulus ja niskassa on muutama nappi. Paidassa on täyspitkät, aavistuksen pussimaiset hihat leveähköllä rannekkeella, jossa on myös muutama pieni musta nappi. Paita on malliltaan pussimainen ja läpikuultava. Paidan helmassa on leveähkö resori, joka on samanlainen kuin rannekkeissa. Minulla on paidan alla musta Hydda toppi. Paita vastaa normaalia kokoa ja vyötärön ympärys ratkaisee paidan koon.

 

Poolokaulus, rannekkeet ja paidan vyötäröllä oleva resori ovat samanlaiset

 

Weslia bootcut housut

Weslia housuissa on loistavasti istuva malli. Vyötärö on korkea, se ylettyy yli navan. Vyötärönauha on leveä ja housuissa on vyölenkit. Housut ovat istuvat vyötäröltä, lantiosta ja reisistä. Lahkeet levenevät alaspäin kohti nilkkoja. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut vastaavat normaalia kokoa.

Katso Reels minun lempparibiisillä!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Eilen illalla ennen unille menoa mietin pitääkö juhla-asun olla aina mekko tsi hame sekä juhlava pusero? Ei todellakaan tarvitse ja tämän päivän postaus todistaa sen. Housut jalassa, tyylikäs jakku ja pusero kuten Katan postauksen ensimmäinen asukokonaisuus ja bileet voi alkaa. Bang, miten Chic ja Hot!

    Muut postauksen asut jatkavat talven 2023 tyylikästä mustaa juhlateemaa. Midihame, tyylikkäät vaaleat housut, sifonkiset yläosat Hydda topin kanssa ja asusteet toimivat. Vyöt tekevät moneen asuun säväyksen.

    Hyvä, kun et ottanut Bondista valokuvaa vaan tallensit muiston sydämeesi omien silmiesi avulla. Tuo muisto ei unohdu taatusti koskaan. Itselläni olisi teet läikkyneet, polvet notkahtaneet ja olisin mykistynyt kenties pyörtynyt Bondin nähtyäni.

    Tämön päivän postaus vahvisti minua, että voin kaivaa esiin seuraaviin juhliin kaapista mustan tyylikkään haalarin.

    Kiusasin miestäni ja hänelle tulee haalarista mieleen vain toppahaalari tai opiskelijoiden haalarit tai vauvojen potkupuvut. Hän kysyi leikkisästi; ovatko tehokaksikko Kata ja Gabi prinsessan tulon jälkeen suunnitelleet naisille potkupuvun juhla-asuksi Doppwomanin mallistoon? Vastasin, että kenties. Ei ole, vaan tämä haalarikin taitaa olla Doppista joku aika sitten ostettu ja nyt senkin on päästävä juhliin.

  2. Tuplanappijakussa kiva hakanen.Midihame frillapaidan kanssa tyylikäs.Housuissa uusi oivallus,halkio.Laskeutuu hyvin kenkien päälle.