Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pinkki lokakuu

Lokakuu on Roosa nauha kuukausi. Se on hyvä muistutus meille naisille, että muistamme huolehtia itsestämme. Olemme etuoikeutettuja, koska meille 50-69 vuotiaille naisille tarjotaan rintasyövän seulontatutkimusta. Olen sitä mieltä, että myös miehille tulisi tarjota eturauhas seulontatutkimusta, koska se on miesten yleisin syöpä.

 

Eikö olekin ihana asukokonaisuus kun kukkapaitaan yhdistää army green väriset nahkahousut ja saman sävyisen jakun? Musta on väri, mihin paidan ensimmäisenä yhdistäisi, mutta myös luonnonvaalea tai beige alaosa olisi kaunis paidan kanssa.

 

Kauluksen voi pitää kiinni napitettuna tai muutama nappi auki

 

Kate kukkapaita

Kate kukkapaidassa on upeat värit. Paidasta löytyy pinkin lisäksi beigeä, mustaa sekä vihreätä. Paidassa on kullanväriset napit edessä. Kaulus on O-mallinen ja kauluksen kantissa on pienen pieniä vekkejä, jotka antavat tilaa paidan leveyteen. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on pienet napit. Paidan hihat ovat vuorettomat ja vuori on paidan edessä ja takana. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Itse aloitin mammografiassa käynnin 40-vuotiaana, kuten yleisesti suositellaan. Meidän perheen naisilla ei ole ollut rintasyöpää eli en kuulu riskiryhmään. Viime talvena kun kävin mammografiassa, jouduin lisätutkimuksiin koska toisesta rinnastani löydettiin patti. Huppista, kun pelästyin! Onnekseni patti oli vain vesirakkula, joka ei vaatinut toimenpiteitä. Tulosten odottaminen jännitti ja myös pikkaisen pelotti. Minulle sanottiin, että he soittavat jos löydös on toimenpiteitä vaativa ja jos ei, tulee kotiin kirje. Muutamaan päivään ei puhelinsoittoa tullut, joten päättelin että mitään ei ollut ja sitten noin viikon päästä tuli kirje, missä kerrottiin että jatkotoimenpiteitä ei tarvita. Sain viime viikolla uuden kutsun mammografiaan, vajaa vuoden päästä viime tutkimuksesta. Itse olen unohtanut koko asian, joten hienoa että kutsu tuli ja muistutti minua asiasta. Hieman mietin, että tulipa nopeasti toinen kutsu, mutta hyvä niin. Sinne sitten ensi viikolla.

 

Kate kukkamekko

Kate kukkamekossa on upeat värit. Mekosta löytyy pinkki, beigeä, mustaa sekä vihreätä. Mekon kauluksen reunassa on pieni fyrrykantti ja takana selässä on vetoketju. Hihat ovat täyspitkät ja vuorettomat. Hihansuissa on leveä kuminauha ranneke ja pieni fyrrykantti. Mekko on kauniisti leikattu rinnan ja vyötärön kohdalta ja helmaosa levenee alaspäin. Vyötäröllä, poikkileikkauksen kohdalla, mekon takaosassa on kuminauha resori eli vyötärön kohta joustaa. Vyötäröllä on vyö. Mekon edessä ja takana on musta viskoosi vuori. Mekko ylettyy noin polveen/juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Muistathan mennä mammografia tutkimuksiin sekä papakokeeseen, kun kutsu tulee. On tärkeää, että hoidamme itseämme ja mietin aina, että jos jotain tutkimuksissa selviäisi, on hyvä että tutkimuksiin mennään ajoissa eikä niitä jätetä välistä. Itse käyn gynekologilla perustarkastuksessa kerran vuodessa. Vaikka tunnen itseni terveeksi, haluan käydä tarkistuksessa, että jos jotain olisi, voitaisiin siihen tarttua ja hoitaa asia hyvissä ajoin. Eli oikeastaan se on ns. ennaltaehkäisevää toimintaa. Olen käynyt samalla gynekologilla yli 20 vuotta ja olen helisemässä, koska hän on jäämässä pian eläkkeelle. En millään haluaisi luopua hänestä, koska hän on niin ihana 🙂

Gynekologi ja hammaslääkäri ovat sellaisia lääkäreitä, jotka haluan pitää samoina mahdollisimman kauan. Minulla on myös aivan ihana hammaslääkäri, jolla käyn mielelläni, samoin hammashoitaja 🙂

 

Miska paita

Miska paidassa on upea väri! Paidassa on nauhat edessä eli ne voi sitoa joko rusetille tai solmulle eteen. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on pienet kullanväriset napit. Malliltaan paita on suora ja helma on pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paita laskeutuu kauniisti ja sen voi pukea alaosan päälle tai sisälle.

 

Joskus vain jotkut päivät ovat parempia kuin toiset ja eilen oli juuri näin!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Kiitos Kata postauksista!
    Sain juuri kotiini Devira printtimekon+Bettyneuleen.
    Kuinka kätevää tilata muutamalla kirkkaudella ja paketti on alta aikayksikön (1vrk)lokerikossa.
    Liikaa ei voi korostaa mammografian tärkeyttä.
    Olen kokenut saman mitä ed.mainitut kuin myös sen rintasyövän.
    Nopeus on ”valttia”,joten kannattaa käydä ”kutsunnoissa”.😊

    • Hei Anne! Mahtava juttu! me pyrimme olemaan nopeita. Tiedän itse, kun tilaa jotain niin haluaa että se saapuu äkkiä. Siksi toimimme nopeasti ja postikin toimii hienosti 🙂 Totta, ei voi. Ikävä kuulla, toivottavasti se on nyt selätetty. Jep, kutsunnoissa käydään ja patistetaan kaikkia naisia käymään! Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Blogi kirjoitus muistuttaa meitä naisia huolehtimaan itsestämme. Kata antoi tässä kirjoituksessaan palan itsestään kertomalla omakohtaisen asian. Viisas muistutus meille jokaiselle, että muistamme käydä tarkistuksissa, kun kutsu tulee emmekä laiminlyö itsemme huoltamista.

    Postauksen asut istuvat hyvin lokakuun teemaan; Rosa nauha kuukauteen.
    Jännä yhdistelmä; Cedar nahkahousut, Adian jakku ja Kate kukkapaita, mutta toimii.

    Kate kukkamekko on veikeä. Silmiinpistävä, nuorekas ja keimaileva mekko, mikä.päällä tekee mieli flirtrailla, hymyillä ja pyörähdellä. Ihanan pirteä.

    Rusettipaidat taas aina upeat oli väri mikä tahansa. Pinkki väri rävöyttää hienostuneesti, mutta vihreä on kerrassaan salaperäisen kiehtova. Laukku mikä vilahtelee kuvissa on kyllä katsastettava heti, kun se ilmestyy verkkokauppaan.

    Joskus jotkut päivät ovat parempia kuin toiset lause pisti silmääni. Syntyikö Gabin baby eilen? Täällä ruudun takana moni palaa jo halusta tietää, joko hän saapui maaimaan? Aikanaan hön saapuukin, kun aika on oikea.

    • Pirteä kukkamekko ja pusero. Sopii yhdistettäväksi moneen väriin!
      Kiitos Kata, kun kerroit syöpäseulonnasta, voin samastua tunteisiisi kun itse koin samanlaisen prosessin viime talvena. Osallistuminen on tärkeää. Pinkki piristää syksyn pimetessä🙂

      • Hei Tiina-Leena! Kyllä, osallistuminen on erittäin tärkeää. Odottaminen oli tuskallista. Nytkin mietin että tuleeko millainen kirje kun viime viikolla kävin mammografiassa. Pinkki on kerrassaan energinen väri 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

    • Hei Jaana! Jep, muistetaan käydä ”kutsunnoissa”. Jep, Gabin vauva tosiaan syntyi viikko sitten ja lause viittasi siihen 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  3. Kauniit Kate paita ja mekko.Myös pinkki Miska paita piristää harmaata arkea.

    • Hei Annamaija! Jep, pinkki piristää 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata