Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neljä toinen toista kauniimpaa juhlamekkoa

Nämä juhlamekot ovat niiiin kauniita ja kuten otsikossa kirjoitankin, ei näitä mekkoja voi laittaa ”kauneusjärjestykseen”. Jokaisessa mekossa on sen oma viehätys ja jokainen mekko viehättää katsojaa erilailla. Se fiilis mikä tulee, kun mekon pukee päällensä, on tärkeintä!

Katso Reels video postauksen lopusta. Valitsin musiikkikappaleeksi Reelsiin naisellisen ja super kauniin kappaleen, mistä pidän. Toivottavasti sinäkin pidät!

 

1. Didas sileäsametti mekko

Didas sileäsametti mekko on väriltään upean musta. Tässä materiaalissa musta väri on syvä ja juhlava. Mekossa on yksinkertainen ja ajaton malli. Kaula-aukko on aavistuksen sivulle päin aukeava eli venemäinen. Mekossa on pitkät hihat. Malliltaan mekko on vartalonmyötäinen ja mekko loppuu polven yläpuolelle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko on miellyttävä päällä, koska materiaali joustaa, mutta on kuitenkin ryhdikäs. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Mustat ohkaiset sukkahousut ovat mekkoon tyylikkäät, koska mekko on hieman lyhkäisempi 

 

2. Cheila holkkihihainen mekko

Cheila mekossa on loistava idea!

Cheila mekossa on läpikuultava sifonki ja sifongin alla on joustava ja ihanan pehmoinen vuorimekko, joka on kiinni päällikankaassa. Sifonkimekko tipahtaa reilusti olkapäiden alapuolelle ja ylettyy noin polveen. Mekossa on O-kaula-aukko. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekosta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää. Toisin sanoen vuorikangas on istuva ja sifonki on löysä eli sifonki ”roikkuu” kantajansa päällä eikä nappaa vartaloon kiinni.

 

Kullanväriset korut ja laukku ovat upea mekon kanssa, jossa näkyy käsivarsia ja sukkahousut ovat vaaleat. Juuri tämän takia kulta ei ”pompahda” liikaa asusta vaan sulautuu siihen kauniisti

 

Dorothea takki

Dorothea vaalea takki on upea! Takki on hieman slimmattu vyötäröstä ja ylettyy polven alapuolelle. Takin sivuissa on taskut. Minulla on takista päällä koko 34. Takki vastaa normaalia kokoa.

 

3. Chabrina mekko

Chabrina mekko on ihanan tuntuista eli kuin pumpulia iholle olevaa materiaalia. Mekossa on yhdistetty hauskasti juuri modalia sekä paljettikangasta. Mekossa on sopivan syvä V-kaula-aukko. Hihat ovat pussimaiset ja ne ovat mustaa paljettia ja hihansuissa on modaliresorit. Malliltaan mekko on suora ja se loppuu polven yläpuolelle. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko vastaa normaalia/aavistuksen reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

Tämän mukavamman oloinen ei juhlamekko voi olla!

 

4. Dida sileäsamettinen midi/maximekko

Dida sileäsametti midi/maximekko on väriltään upean musta. Tässä materiaalissa musta väri on syvä ja juhlava. Mekossa on yksinkertainen ja ajaton malli. Kaula-aukko on aavistuksen sivulle päin aukeava eli venemäinen. Mekossa on pitkät hihat. Malliltaan mekko on vartalonmyötäinen ja mekko loppuu nilkkoihin. Vasemmalla sivussa on halkio. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko on miellyttävä päällä, koska materiaali joustaa mutta on kuitenkin ryhdikäs. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Postauksen asusteet:

 

Tämä mekko soveltuu jopa iltapukujuhlaan! Itselleni mekko on täyspitkä

 

Mikä asukokonaisuuksista on sinun suosikkisi?

Katso Reels video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

    • Hei Lea! Jep, se on on 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  1. Todella kauniita juhlamekkoja ja ihana video 👍

    • Hei Liisa! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit 🙂 Mukavaa iltaa, kata

  2. Chabrina mekko on ihana mutta ei enää saatavilla? Tuleeko vielä myyntiin?

    • Hei Annaleena! Möimme varastot tyhjiksi, joten lisää ei enää ole saatavilla. Seuraa verkkokauppaa, kokoja voi joskus tupsahdella sinne 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  3. Dida maximekko on suosikkini. Sattumoisin tarvitsisin juuri tuollaista mekkoa tänä iltana juhliin. Tyydyn tässä tilanteessa vanhaan pikkumustaan.

  4. Upeat juhlamekot upeiden asusteiden kanssa upean Katan päällä. Kaunista juhlatyyliä laajalla kattauksella esiteltynä mistä jokainen löytää itselleen taatusti sen parhaimman juhlamekon. Lumouduin täysin juhlamekkojen edessä.

    Jos yksi ylitse muiden pitäisi valita, niin kyllä se olisi Dida midi/maximekko. Eleettömön elegantti juhlamekko, ikuisuustuote, mitö ei heitetä pois vaan huolletaan huolella köytön jälkeen ja laitetaan odottamaan seuraava tilaisuutta. Upea mekko.

    • Hei Jaana! Jep, varmasti jokaiselle jotain 🙂 Nämä ovat minustakin kerrassaan ihania! Totta, Dida on ikuisuustuote! Mukavaa iltaa, Kata

  5. Chaprina mekko mieluisin.Dramaattinen Dida maximekko pitkälle naiselle täydellinen.

    • Hei Annamaija 🙂 Chabrina on ihana 🙂 Mukavaa iltaa, Kata