Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katse ranteisiin!

Miten joku voi olla niin yksinkertaista, mutta niin sieluun asti lumovaa pienellä yksityiskohdalla?  Sellainen on Minra paitis.

 

Minra paitis hihoilla

Minra paitiksen juju on sen hihat! Ja ihanat ovatkin! Paitis on klassisen mallinen paitis, aavistuksen slimmattu vyötäröstä. Paitis on hieman pidempi, se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Minulla on paitiksesta päällä koko 34. Paitis on hieman reilumpaa mallia kuin normaalisti.

 

Olen pitänyt useita päiviä Cedar nahkahousuja enkä voisi tyytyväisempi housuihin olla. Ne ovat ihanan tuntuiset jalassa ja pysyvät hyvin ylhäällä. Muistan, että joskus minulla on ollut nahkahousut, jotka valuvat alaspäin ja olen joutunut nostelemaan niitä jatkuvasti. Onneksi nämä eivät ole sellaiset. Ja nahkahousuissa pitää ottaa huomioon se, että ne tulee olla napakat kun ne ostaa. Ne venyvät aina käytössä.

 

Meiltä löytyy kauniita juhlalaukkuja, kuten näissä postauksissa esiintyvä Dalina laukku mustana ja hopeanvärisenä. Juhlalaukkuja ei hetkeen ole mallistoissa ollutkaan. Laukulla kuten muillakin asusteilla saa perusasustakin juhlavan. Ja toinen asia, kuten varmasti arvaatkin, ovat kengät.

 

Eilisen postauksen tuotteet eivät saa päätyä koskaan kirppiskassiin. Samaa mieltä olen Minra paitiksesta, se on ikuisuustuote nahkahousujen kera!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Miten nuo hihat sopivat mitenkään takin hihoihin, aika epäkäytännöllisiltä vaikuttavat. Liian rönsyilevät minun makuun.

    • Hei Mimmi! Hyvin sopivat takin alle, ovat pehmoiset eli menevät kasaan 🙂 Mukavaa päivää, Kata

  2. Tyylikäs paitapusero upealla pienellä yksityiskohdalla korostettuna tekee tästä paitapuserosta lumovan kauniin. Puseron ranteet tuo mieleeni utuisen aamun, tyynen merenpinnan missä kaikessa hiljaisuudessa joutsenemo levittää siipiään verrytellesään itseään päivään. Upea elegantti paita ja vörivaikoima hyvä.

    Nämä rannekkeet mahdollistsvat kuitenkin aterioinnin. Itse sorruin aikoinaan Roomassa ostamaan kauniin valkoisen paidan, missä oli megasuuret, liehuvat salsamaisen rönsyilevät, sifonkiset pitkät, pitkät hihat. Illallispöydässä istuin ja ynmärsin, että överi hihojen kanssa ei syödä kun muuten ne uivat lautasella. Onneksi mieheni ruokki minua kuin pientä lasta. Ravintolan henkilökunnalla oli hauskaa, mieheni kuittailee vieläkin tästä paidasta mikä oli pakko ostaa ja on komeron koristeena. Patsastelupaita, kaunis kuin karkki, mutta aterioida sillä paidalla ei voi.

    Nahkahousut ovat ikuisuustuote ja sopivat täydellisesti näitten paitojen kanssa.

    Kimaltavat iltalaukut ovat stylet. Toden totta asusteilla voi saada simppeliinlin asuun eloa, säihkettä ja juhlavuutta.

    Eilisen postauksen tuotteet ovat myös ikuisuustuotteita. Ne otetaan käyttöön juhlaan, kun on tarves. Tajusin, että eilen postauksessa esiintyneet kotiuttamani puserot kuuluvat luokkasn juhla, reissu ja arki, kunhan vasn oikein miksailee. Juhlavat, eivät rypisty, kevyet pakata mukaan ja arkena voin sujauttaa jakun, liivin tai mekon alle.

    • Hei Jaana! juu, näillä rannekkeilla voi syödä ihan rauhassa. Tiedän sellaiset leveät ja hieman pitkät rannekkeet, niillä voi olla haasteellista syödä. Nämä loppuvat ranteisiin ja ne eivät liuhu tai lentele, joten eivät ui soppakulhossa 🙂 Nahkahousut ovat kyllä aivan ihanat, minun lempparit 🙂 Kyllä, eilisen paidat ovat aivan loistavia! Ikuisuustuotteita ja helppoja sellaisia! Kata

  3. Mintra paitis,eikä muita koruja tarvitsekkaan.

    • Onpas näyttävä paitis. Nuo nahkahousut vain paranee käytössä, supertyytyväinen🖤.

      • Hei Marianne! Eikö vain 🙂 Nahkahousut ovat aivan loistavat! en voinut kuvitella, että itse ihastuisin niihin näin paljon. Ne ovat ihanat päällä ja eivät valu alaspäin! Kerrassaan 10/10! Mukavaa päivää, Kata

    • Hei Annamaija! Jep, paitis on itsessään jo koru 🙂 Mukavaa päivää, Kata