Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Elle midimekon stailaus muutamalla eri tavalla

Jihuu! Uusi malli ”pumpulia iholle” Elle mekkosarjasta saapui.  Tämä nousikin mekkosarjan ykköseksi, koska tässä mekossa näyttää hyvältä. Vartalo saa mekossa kauniin linjan, kun mekko on hieman löysähkö, kapeahko ja yksivärinen musta.

 

Stailasin Elle midimekon muutamalla eri tavalla.

Tässä ensimmäisessä stailauksessa minulla oli mielessä pieni meno. Itse voisin pukeutua näin kun menen töiden jälkeen syömään perheen tai mieheni kanssa. Voisin myös mennä tällä asulla varsinkin arki-iltana teatteriin tai musikaaliin, mihin olenkin menossa marraskuussa. Itseasiassa voin pukea tämän asun myös töihin. Kaula-koru voi olla tiellä, koska olen kova touhuamaan eli sen jättäisin pois, mutta muuten asu on myös minun työasuni.

 

Dayn Sprinkl laukussa on ihan pienen pientä kultalankaa. Laukku on todella kaunis ja soveltuu arkeen mutta myös pieneen menoon rentona laukkuna

 

Mekon vyötärölle voi pukea myös vyön. Nyt jätin vyön pois, koska halusin laittaa kaulaani pitkän kaulakorun. Sekä vyö että pitkä ja näyttävä kaulakoru on itselleni ”too much”. Eli valitsen aina jomman kumman. Samoin, jos laitan kaulaani näyttävän korun, laitan pienet korvakorut. Tässä tapauksessa pienet helmikorvakorut.

Jos mekkoon haluaa pukea vyön, niin suosittelen seuraavia vöitä:

  • Morgan
  • Dunia
  • Joustava patellavyö
  • Tuplavyö
  • Obi vyö
  • Miska
  • Nanna
  • Cup

Kaikki vyöt löytyvät täältä.

 

Tyylikkääseen työkäyttöön puin Elle midimekon päälle vihreän jakun. Elle jakku sopii loistavasti mekon päälle, koska molemmat ovat samanhenkisiä materiaaleja. Ne ovat pehmoisia ja rentoja matskuja. Oliivin vihreä väri on kaunis mustan kanssa. Jalkaan puin DOPP maiharit, joissa on kaunis ketjukoriste edessä. Ketjukoriste tekee maihareista hieman elegantimmat töihin, miettien esim. asiakastapaamisia. Näillä maihareilla voi mennä myös iltamenoihin, koska ne ovat suht sirot.

 

Minulla on olan yli Dayn uusi Nest Cameralaukku. Nämä laukut ovat varsinaisia tilaihmeitä. Lokerikkoja löytyy ja vetoketjut toimivat hyvin ja ovat laadukkaita. Tähän cameramalliin mahtuu myös vesipullo, joka varsinkin kesäisin ja reissussa on hyvä olla mukana. Toinen mistä pidän on tasku napilla laukun takapuolella. Eli tämä tasku on vartaloa vasten. Siellä on helppo pitää kännykkää. Se on heti käden ulottuvilla kun sitä tarvitsee eikä pitkäkyntiset nappaa sitä.

 

Elle midimekko halkiolla

Elle midimekko on ”pumpulia iholle” olevaa materiaalia. Mekko on ihana päällä, se myös joustaa. Mekossa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Mekko levenee aavistuksen lantion kohdalta alaspäin ja edessä oleva halkio tekee mekossa kävelyn helpoksi. Mekko on midimittainen. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko vastaa normaalia/hieman reilumpaa kokoa. Mekon ei tule kiristää lantiosta eli mekon ja vartalon väliin tulee jäädä happea.

 

Reippaaseen menoon puin päälleni Cara untuvatakin. Jos haluaa erilaisen, näyttävän sekä erittäin trendikkään untuvatakin, on Cara silloin juuri oikea takki. Tämä asu on minun talven yksi luottoasuistani. Kaikki elementit ovat helppohoitoisia, ihania päälle ja ajan hengessä olevia.

Puin jalkaani reippaat Gizz nilkkurit kivalla vetoketjulla edessä. Ja laukkuna minulla toimii Dayn Mini laukku. Mini laukku on luottolaukkuni niin reissatessani mm. Rukalla ja pidän siitä kun se sopii myös urheiluvaatteiden kanssa. Mini on myös tilaihme! Minulla on laukussa aina kaksi isoa iPhonea, kampa, huulikiilto, avaimet, maksukortti ja koiran pussit.

 

Kara untuvatakki

Wau, mikä takki! Tämä takki on hieman erilainen untuvatakki 🙂Takissa on vetoketju edessä ja nappilistan alla on painonapit. Vetoketju ylettyy ylös kaulukseen asti. Takissa on irroitettava huppu vetoketjulla. Myös hupun reunassa on painonapit eli takin saa hyvin kiinni. Hihat ovat lepakkomaiset ja hihansuissa on resorit. Hihan pituus hupun reunasta on n. 75 cm. Takin takana, selän kohdalla on kuminauha kiristys ja samat kiristykset ovat myös takin edessä. Takin helma on kevyesti pyöristetty. Takkia löytyy yksi koko S, joka sopii 34-40 kokoiselle naisella. Takin pituus on n. 85 cm.

 

Tutustu myös Elle Puff paitaan. Kun Puff paitaan yhdistää Elle midihameen, saa asusta myös ”mekon”. Tuotteet löytyvät täältä.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Ihana Elle sarja, iholle luin pumpulia ja style, nuorekas ja helppo hoitaa.
    Mekko on simppeli, mutta muuntuu arki käytöstä pieneen menoon.

    Noa kaulakouru sointuu hyvin mekkojen ja puseroitten kanssa olematta kuitenkaan överi joten koru menee arjesta juhlaan. Itse pelkäisin töissä takertuvani johonkin kiinni se kaulassani ja jouduttaisiin soittamaan pelastajat paikalle irrotuspuuhiin. Olen liian touhukas töissä, joten ei pitkiä ja roikkuvia koruja minulle arkena vaan vain juhliin.

    Tämän postauksen laukut, vyöt ja kengät ovat todellakin huippuja käyttää. Kauniita, tyylikkäitä, laukut tilaihmeitä olematta kolhoja, vöistä löytyy jokaiselle sopiva ja kengät voi valita tyylinsä tai menonsa mukaan.

    Eva jakku ei ole pönötys jakku, vaan rento, tyylikäs ja mutkaton. Kaikki kolme väriä hyviä, mutta oliivi värinä on mustaan yhdistettynä hyvä silaus; fressi, uudenlainen miksaus.

    Kara untuvatakki on todellakin uudenlainen; asennetakki, kantaja huomataan ja huomioidaan. Hengarissa roikkuessa näyttää överiltä avaruusasulta, mutta päällä näyttävä ja tyylikäs olematta liian röyhkeä.

    Hyvä postaus arjen helpoista asuista jotka päällä menee menee myös pieneen menoon. Elle sarjalle täydet suositukset.

  2. Täydellinen Elle midimekko joka hetkeen eri asusteilla.