Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eilisen LIVE:n untuvatakit

Kiitos eilisen LIVE lähetykseen osallistuneille! Tallenne löytyy ”Etusivuilta” ja kohdasta ”Seuraathan meitä”. LIVEssä esittelimme talven untuvatakit ja nilkkurit. Tässä vielä kuvat untuvatakeista ja tarkat kertomukset mittataulukkoineen löytyy verkkokaupastamme.

 

Kara untuvatakissa on ”crocodile” väri!

 

Kara on upea untuvatakki! Tällaista takkia ei tule jokaisella vastaan 🙂

 

 

Karlie toppis on trendikäs ja sopii loistavasti myös midimekkojen ja -hameiden kanssa kun on hieman lyhkäisempi malli

 

 

Kaitlin on ihanan pitkä takki, se peittää mekotkin loistavasti

 

 

Aisha untuvatakki on ”kaupunkitakki” eli se ei ole liian paksu myöskään tavalliseen arkikäyttöön

 

 

Aisha untuvatakissa on vyötäröä korostava linja!

 

Kaikkia untuvatakkeja yhdisti yksi tekijä ja se on HUPPU! 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Torstain takki ja kenkä esittely oli kattava. Katsoin, mietin ja ihastellen huokailin. Tuntui siltä, että vihdoinkin takin suunnittelijat ovat ajatelleet naisia kehittelen takkeihin huput ja mikä parasta joistakin ne sai jopa irti.

    Takeissakin oli huppu uudistuksen myötä tullut muutamia muitakin uudistuksia: hihojen istutus, taskujen paikat, pinnan kiiltävyys, kiristys mahdollisuus, vetoketjut kaksisuuntaisia ja niissäkin jopa kultaa tai hopeaa. Ainaisen mustan takin lisäksi löytyi krotiilin jännä väri ja nutria; kivoja vaihtiehtoja.

    Kenkissäkin oli kattava esittely. Ilman hyviä kenkiä ja takkeja ei Suomen syksystä ja talvesta selviä.

    Eilen nappasin käyttööni illalla Doppista löydetyn täydellisen pitkän syystakin. Huppu päähän ja menoksi, heijastin oli kyllä laitettava, kun takki on takuuvarma musta. Ei haitannut kylmä tuuli eikä kostean tuntu.

    Takin sisällä tunsin olevani kuin pieni vauva kietoutuneena makuupussiin, elämä hymyili ja syksyn viileys ei haittanut. Kannatti olla nopea, koska nyt niitä takkeja ei Doppissa enää ole.

    Kiitos Kata sekä Gabi kun jaksatte tehdä näitä kattavia esittelyvideoita kertoen tuotteista ja esitellen niiden kaikki puolet. Huoliryppy tuli, kun ymmärsin Gabin siirtyvän vauvan hoitopuuhiin.

    Loppuvatko esittelyt nyt toviksi? Iik paniikki tulee. Kata, kouluta nyt miehesi Gabin sijaiseksi tai kenties parempi, että joku Doppin tytöistä tuuraa Gabia.

    Gabille paljon onnea ja ihanaa vauvantuoksuista elämää perheesi kanssa. Katalle malttia pysyä nahoissaan, että et ihan poksahda onnesta, kun baby saapuu.

    • Hei Jaana! Se on juurikin näin, ilman kunnon takkia ja kenkiä ei Suomessa pärjää! Ja miten pitkä talvi onkaan. Toukokuussa vielä koiralenkittelin pitkä untuvatakki päällä 🙂 Huoli on turhaa! kaikki jatkuu kuten ennenkin 🙂 Kaikki on meille tyypilliseen tapaan järjestetty. Ja eihän Gabi mihinkään katoa, me näemme hänen kanssa päivittäin, mutta mukana on vain pieni uusi ihminen 🙂 Gabi kiittää ja minä YRITÄN pysyä nahoissani 🙂 Mukavaa viikonlopppua, Kata

  2. Karlie untuvatoppis sopiva housujen ja mekon kanssa.

    • Hei Anna Maija 🙂 Jeps, ihana takki 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata