Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Cargo housut kolmella eri tavalla

Millaiset housut ovat cargo housut? Ne ovat löysähköt, reippaat ja rennot housut. Materiaali cargo housuissa on hieman paksumpaa, puuvillamaista materiaalia. Cargo housuihin kuuluu reisitaskut ja ne ovat saaneet vahvoja vaikutteita armeijasta. Ennen tyypilliset cargo housut olivat maaston vihreät, nyt cargo housuja löytyy eri värisinä.

 

Tässä postauksessa sekä Reels videolla, olen stailannut cargo housut kolmella eri tavalla. Minulla on stailausta tehdessä mielessä ollut:

  • Vapaa-aika
  • Työkäyttö
  • Pieni meno

Tämä ensimmäinen stailaus on vapaa-aikaan.

 

Vallio neuleliivi

Vallio neuleliivi on kaunis. Liivissä on löysä hieman kilpikonnamainen kaulus, tiputetut olkasaumat ja malliltaan liivi on suorahko. Liivin helmassa on söpö kantti ja neuleen sivuissa on kullanväriset napit. Liivistä on kaksi kokoa ja koko XS/S sopii hyvin 34-38 kokoiselle naiselle ja koko M/L sopii 40-44 kokoiselle naiselle. Minulla on liivistä päällä koko XS/S.

 

Dorte paitapusero

Jos etsit hieman luonnonvaaleaa paitapuseroa, niin se on tässä!

Paitapusero on hieman slimmattu vyötäröstä, joka tekee siitä kauniisti istuvan. Paitapuseron rannekkeet ovat leveät eli ne voi kääntää. Paitapuseron helma on pyöristetty ja se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Minulla on paitapuserosta päällä koko 36.

 

Tämä vapaa-ajan stailaus sopii varmasti myös monen työkäyttö asuksi. Puin jalkaani reippaat nilkkurit, mutta myös mustat lenkkarit sopivat asuun loistavasti tai siten vastaavasti hieman sirommat nilkkurit.

 

Isobel cargo housut

Cargo housut ovat kivat ja ajan hengessä olevat housut! Housuissa on leveä kuminauha vyötärö. Vyötärö on korkea eli ne tuntuvat hyviltä päällä. Sisuissa on taskut ja kummankin reiden sivuissa on taskut. Taskut ovat huomaamattomat, ne eivät pullahda housuista. Lahkeet ovat täyspitkät ja lahkeensuissa on kuminauha. Housujen tulee olla hieman rennot ja löysähköt. Minulla on housuista päällä koko S.

 

Tämä asu on stailattu työkäyttöön. Jakku on sellainen vaatekappale, joka loihtii helposti asun virallisemmaksi sekä tyylikkääksi.

 

Arlet jakku

Arlet jakku on tyylikäs, joka istuu loistavasti. Jakku on kauniisti slimmattu ja se ylettyy juuri pepun alle. Jakussa on yksi kullanvärinen nappi edessä. Minulla on jakusta päällä koko 34. Jakku vastaa normaalia kokoa.

 

Miska nauhapaita

Miska paidassa on upea väri! Paidassa on nauhat edessä eli ne voi sitoa joko rusetille tai solmulle eteen. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on pienet kullanväriset napit. Malliltaan paita on suora ja helma on pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paita laskeutuu kauniisti ja sen voi pukea alaosan päälle tai sisälle.

 

Minusta vihreä ja musta sopivat upeasti yhteen. Pidän myös siitä, että paita ja jakku ovat täysin saman värisiä, näin asu pysyy rauhallisen tyylikkäänä

 

Kolmas asukokonaisuus on stailattu pieneen menoon. Pieniä menoja itselläni ovat mm. illalliset jossain ravintolassa. Yhdistin housuihin läpikuultavan viskoosipaidan, jossa on ihana ylänappi ja puin päälle lyhkäisen neulejakun. Paljettilaukku tuo oman osansa juhlavuuteen.

 

Diamina neulejakku

Diamina neulejakku on kaunis niin paitojen kuin mekkojenkin päällä. Neulejakussa ei ole nappeja edessä vaan se on kauniin pelkistetty. Jakussa on ragla hihat ja ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Neulejakku on suora ja se loppuu vyötärön alapuolelle. Minulla on jakusta päällä koko XS. Neulejakun ei tarvitse mennä edestä ihan kiinni eli silloin jakusta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Volly paita

Volly paidassa on super ihanat napit. Paita on läpikuultavaa viskoosia ja kankaassa on pientä struktuuria. Hihat ovat pussimaiset kuminauharannekkeilla. Edessä on pitsiosio sekä  pienet napit. Ylin nappi on kaunis helminappi, jossa on kullanvärinen reunus. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Jos paidan alle haluaa pukea topin, soveltuu Hydda toppi sen alle loistavasti. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Katso Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Mahtavat housut ja ihania neuleita 🤩! Ja jälleen kerran niin monipuolisia asukokonaisuuksia! Kiitos Kata! 🫶

    • Hei Marianne! Ihanaa kun tykkäsit, kiitos 🙂 Mukavaa iltaa, kata

  2. Wau enpä olisi uskonut, että Cargo housut voi stailata näin monella tavalla, mutta Mestari Kata näytti taas taitonsa. Bravo!

    Housut ovat nuorekkaat. Liivin ja paitapuseron kanssa niin raikas yhdistelmä, että oksat pois.

    Työkäyttöön stailattuna Cargo housut vihreän jakun ja rusettipaidan kanssa olivat todella chic. Uusi tyyli työminään ja upea vihreä viimeistelee kokonaisuuden.

    Pieneen menoon oleva asu on itämaisen mystinen ja verhoa salaperäisyyttä ja taikaa kantajansa ympärille. Uuden ajan Milla Magian asu, raikas ja style.

    Ihania kokonaisuuksia ja vielä on katsastettava vaatekaappi tarvitseeko se täydennystä, piristystä tai lämmikettä, että on helppo koota omat kokonaisuudet niin arkeen kuin juhlaan.

    Liivi sekä eräs paita menee harkintaan ja Kata ainakin tietää mistä paidasta on kyse: rusettipaidasta tietty. Niitähän ei koskaan ole liikaa ja tämä väri on upea.

    • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Jep, ovat monikäyttöiset ja niihin on kiva yhdistellä erilaisia juttuja koska ovat erilaiset housut. No juu, rusettipaitoja ei voi koskaan olla liikaa! Mukavaa iltaa, Kata

  3. Kaunis pitsipaita,tyylikäs vihreä jakku ja nauhapaita sekä veikeä neuleliivi.

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, ihania ja erilaisia yläosia 🙂 Mukavaa iltaa, Kata