Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikkäät kaupunkitakit

Kolme tyylikästä takkia, jotka laitetaan päälle kun lähdetään töihin, kaupungille, kylään, juhliin yms. Takit ovat väriensä sekä malliensa puolesta klassisia takkeja. Vaalea Dorothea takki on loistava niin hameiden kuin housujenkin kanssa, kipparitakki taas housujen kanssa ja villakangastakki Perry niin housujen kuin hameidenkin kanssa.

 

Miten ylellinen vaalea takki onkaan! Olen niin tyytyväinen, kun mustan rinnalle saadaan talveksi vaaleita sävyjä. Uskon, että tämä trendi on tullut jäädäkseen

 

Dorothea takki

Dorothea vaalea takki on upea! Takki on hieman slimmattu vyötäröstä ja takki ylettyy polven alapuolelle. Takin sivuissa on taskut. Takki on pehmoinen. Minulla on takista päällä koko 34. Takki vastaa normaalia kokoa.

Itse viipotan aina tällainen takki auki tai maksimissaan ylin nappi kiinni

 

Rakastan kipparitakeissa näitä hieman ylempänä olevia taskuja!

 

Kipparitakki

Kipparitakki on style. Takissa on tuplanapitus edessä. Taskuja on kaksi. Toiset ovat ylempänä, vyötärön kapeimmalla kohtaa ja toiset hieman alempana. Takki on malliltaan hieman slimmattu ja se ylettyy reilusti pepun alapuolelle. Takin takana on halkio. Minulla on takista päällä koko 34.

 

Perry takki

Perry takki on kaunis ja tyylikäs, ajaton takki. Takki on malliltaan suorahko ja lyhyempi, se loppuu lantiolle. Takissa on isot päällystetyt napit edessä ja myös kauluksessa eli takin saa hyvin kiinni myös sieltä. Takin sivuissa on taskut. Minulla on takista päällä koko 36. Takki on hieman reilumpaa kokoa (minun koko 34 on loppuunmyyty, siksi päälläni on koko 36).

 

Perry villakangastakissa on ihanat napit. Takki on loistava juuri pidempien hameiden ja midimekkojen kanssa, koska ne vaativat kaverikseen lyhyempää takkia

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Upeat kolme takkia ja jokainen on tosi kaunis omalla sarallaan. Tykkäsin kaikista kolmesta.

    Olen samaa mieltä kuin Kata, että vaalea takki on ylellinen ja kiva huomata, että vaaleat värit jatkavat myös talvikauteen. Vaalea sävy tuo myös valoa sekä hohdetta pimeään talvikauteen.

    Musta kipparitakki, ah mikä klassikko ja niin cool. Tykkään ja taatusti lämminkin.

    Perry takki; napit, kaulus, suoruus, taskut sekä takin sopiva lyhyys yhdistettynä mekon tai hameen kanssa on niin naisellinen ja sensuelli. Tulee mieleen vanhat elokuvat ja kohtalokkaat naiset. Tykkäsin.

    • Hei Jaana! Jep, ovat kauniita kaikki 🙂 Ja jokaiseen makuun. Vaalea väri on niin upea syksyyn, ihanaa kun väri on tullut mallistoihin näin syksyllä ja talvellakin 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  2. Tyylikäs Perry villakangastakki nappeineen ja upea kaulus.Valkoinen aika arka syyskäyttöön.Kipparitakki kapeasti slimmattu.

    • Hei Annamaija! Ihania takkeja tosiaan 🙂 Soveltuvat juuri työ- ja kaupunkitakeiksi 🙂 Mukavaa päivää, Kata