Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn & talven pipot ja huivit

Alla olevasta videosta löytyy ihania pipoja ja huiveja!

ps. Gabin ja minun liivit (ne ovat untuvatakit, josta hihat saa pois) esitellään huomenna!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Pipot&huivit esittelyä olenkin odotellut ja vihdoin se tuli. Pipot on ihan best, vaikka lapsuudessani niitä inhosikin ainakin teininä ollessasin. Nyt kun ikää on kertynyt niin ymmärtää pipon tärkeyden.

    Viime viikonloppuna nappasin päähäni pipon ja taisi se keikkua kutreillani eräänä aamunakin aamulenkillä. Nyt ymmärsin, että rakkaan piponi alias myssyni on aika siirtyä edustuselämästä eläkkeelle. Nappasin sen kassiin ja landelle mukaani. Nyt alkoi myssyni helpommat ajat; keikkua kutreillani lehtien haravoinnissa, sienimetsässä, kantaessa saunapuita ja grillatessa terassilla.

    Nyt katsastankin pipo&huivi videon sekä verkkokaupan valikoiman silmä tarkkana. Olisiko se pipo vai hattu vai ”kypärämyssy”?

    Valikoimaa on ja vaatii tarkan harkinnan, kenties sovittelun sekä pähkäilyn myös vöristä. Onneksi, kun piipahtaa Doppiin, niin tämäkin ongelma ratkeaa nopsasti, ammattitaidolla sekä ekstrana ystävällisenä sekä iloisena palveluna. Arvostan sitä niin suunnattomasti.

    Rouvat olivat taas niin raikkaita ja luonnollisia. Teistä huokuu hyväolo ja ilo tönne ruudun taaksekin. Tulee väkisinkin hymy huulille ja saa energiaa päivään.

  2. Monenlaista lämmikettä talven varalle.Ihana video äidin ja tyttären yhteisestä lomahetkestä.