Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Untuvatakki, joka muuttuu hetkessä liiviksi

Cameline untuvatakissa on monta elementtiä, jotka ovat minun mieleen. Ensinnäkin untuvatakin pinta on liukas ja takki on pehmoinen. Takki tuntuu sellaiselta ihanalta untuva makuupussilta. Ja tämä ei ole huono asia, koska laadukkaat untuva makuupussithan ovat luksusmaisia pusseja nukkua.

 

Jos takissa on huppu niin se on hieman sama kuin mekossa tai hameessa olisi taskut. Minun mielestäni nämä kaksi asiaa tuovat vaatteeseen lisäarvoa. Kuitenkin kun mietin asiaa tarkemmin, niin mekon tai hameen taskuja käytän, mutta takin huppua käytän harvoin. Ehkä se johtuu siitä, että kävelen lyhkäisiä matkoja kaupungilla, kun hupulle olisi tarvetta. Ja kun lähden koiralenkille niin puen mielummin pipon päähäni, koska aina pitää olla valppaana pyöräilijöistä. Huppu päässä tuntuu, että menee hieman ”omaan maailmaan” ja ehkä siksi se jää omalla käytölläni vähäiseksi, vaikkakin arvostan sen olemassa oloa. Monelle huppu on ihan ”must” ja ymmärrän sen.

 

Tykkään super paljon kun takista saa hihat pois ja se toimii myös liivinä. Olen aina käyttänyt paljon toppaliivejä, koska ne lämmittävät, mutta kädet ovat hapekkaat ja niillä on helppo touhuta. Minusta Suomen säässä toppaliivin käyttö on loistavaa, mutta olen hieman laittanut merkille, että sitä ei ihan osata Suomessa käyttää. Tänäkin kesänä en tiedä miten olisin pärjännyt ilman DW Toppakeeppiä. Se on ollut juuri sopiva Suomen kesään. Ja nyt tämä liivi on loistava syksyyn. Sillä menee niin kaun kuin tulee pakkasia ja kylmän saapuessa, siihen laitetaan hihat 🙂

Kun käyttää toppaliiviä, niin silloin kerrospukeutuminen on se avainsana eli silloin sillä tarkenee pitkälle alkutalveen

 

Cameline untuvatakki

Cameline untuvatakki on kevyt ja untuvatakin pinta on miellyttävän liukas ja pehmoinen. Takissa on erikoisuutena se, että takista saa hihat irroitettua. Hihat ovat kiinni takissa vetoketjuilla. Myös huppu on irroitettava neppareilla. Malliltaan untuvatakki on suora ja se loppuu juuri pepun alapuolelle. Edessä on vetoketu, joka ylettyy kaulukseen saakka. Hupussa on kaksi nappia sekä kiristyskumppari, jolla hupun saa tiukasti pysymään päässä. Sivuissa on taskut ja vyötärön keskikohdalla on nauhakuja. Nauhakujassa on stopparit eli nauhaa voi kirstää vyötäröllä oman mielensä mukaan.

 

Edessä roikkuvat nauhat voi sitoa myös kiinni eteen rusetille tai nauhojen päät voi laittaa solmulle, jotta ne eivät ole niin pitkät

 

Takin voi pitää suorana tai vyötäröllä olevaa nauhaa voi kiristää, jolloin takista saa kapeamman. Hameiden ja mekkojen kanssa kiristäisin vyötärönauhaa

 

Hihat ovat kiinni vetoketjuilla, huppu taas napeilla

 

Kokoasiaa

Minulla on takista päällä koko 34 ja Gabi käytää untuvatakista kokoa 36. Gabi saa takin loistavasti kiinni ja vyötärönkin vedettyä hieman tiukemmalle vaikka hän on viimeisillään raskaana 🙂

Takki vastaa normaalia/hieman reilumpaa kokoa ja jos mietit kahden koon välistä, tulee takista ottaa pienempi koko. Takista ei siis tule ottaa isompaa kokoa kuin normaalisti käyttää. Takki ei ole myökään pieni käsivarsista, minkä näkee hyvin yllä olevasta kuvasta.

 

Tällä videolla näytän ja kerron takista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Tämän takin on taatusti suunnitellut nainen. Takissa on huppu, taskut, sen saa liiviksi, vyötärön esiin, materiaali ja värit vielä kirsikkana kakun päälle. Upeat takit!

    Kata osaa kyllä esitellä tuotteet, kertoa suoraviivaisesti vaatteen ominausuudet ja sanoa suoraan jos jokun vaate ei väriltään, malliltaan tai tyyliltään sovi. Ainakin minä arvostan suorasukaisuutta ja sitä, että innostetaan kokeilemaan jotain mitä ei itse keksisi pukea tai edes huomaisi.

    On olemassa vaatteita mitkä eivät näytä hengarilla roikkuessaan kutsuvilta, mutta päälläsi ne alkavat elämään tuoden parhaat puolesi esiin. Näin on ainakin minulle käynyt Doppissa muutaman kerran ja arvostan sitä, että vaatteita esitellään, näytetään ja kerrotaan miten niitä hoidetaan, yhdistellään ja stailataan arkeen sekä pieneen menoon.

    Ihmettelen itsekin, että toppaliivit, viitat sekä ponchot eivät ole Suomessa niin kovassa huudossa, vaikka ne loistavia ovatkin. Kertospukeutumisella ne saa lämpimäksi ja tuovat värikkyyttä sekä vaihtelua pukeutumiseen.

    Toden totta, vaikka huppua arvostan, niin liikenteessä se tuntuu melkein vaaralliselta, kun jää omaan kuplaan.

    Pipot on helppo nykäistä päähän ja pois sekä tuovat väriä pukeutumiseen. Harvoin sitä huppua koko ajan pitää käytössä paitsi paukku pakkasilla, sateella ja tuiskulla. Voi kun niihin ilmoihin olisi vielä pitkä, pitkä aika. Tulkoon lämmin, kuiva ja värikäs syksy.