Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upea paisleykuosi mekossa ja paidassa

Oletko huomannut, että olemme kuvanneet useita kuviomekkoja verkkokauppaamme? Sieltä löytyy Toba ja Fonda, joita yhdistää syksyn sävyt ja sama pituus eli ne ylettyvät noin polveen. Sitten sieltä löytyy mieletön Maggi mekko. Magin väritys ja mekon malli ovat toimivia ja materiaali, joka on niin joustavaa…Maggi mekossa ei mikään kohta kiristä. Chaina ja Nelly kuviomekossa on tismalleen sama malli. Rakastuin malliin, kuin puin sen päälleni. Se on jotenkin söpö.

 

Minulla on jalassani Amalie housut. Jätin paidan housujen päälle, vaikka voisi ajatella että se ei ole paras vaihtoehto. Vaaranahan on, että vartalo näyttää tasapaksulta, mutta kun yläosa on tarpeeksi lyhyt ja paidan helma on pyöristetty, ei kokonaisuus ole huono eikä raskaan näköinen.

Jos ei halua pukea paitaa löysähköjen housujen sisälle, kannattaa valita yläosaksi lyhkäisempi paita 

 

Kun aavistuksen kiiltävän satiinipaidan päälle pukee reippaan ja ihan eri materiaalisen jakun, soveltuu asu loistavasti myös työkäyttöön

 

Sara paisleypaita

Sara paidassa on upea materiaali, se on hieman paksumpi satiinimainen kangas. Kauluksen takaosassa on pieni kantti ja edestä kaulus on V-mallinen. Paidan edessä on pienet kullanväriset napit. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on leveä resorikantti pienellä fyrrykantilla. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paidan helma on kauniisti pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Sara paisleymekko

Sara mekossa on paitamekko malli. Kangas on upea, se on hieman paksumpi satiinimainen kangas. Mekossa on kaulukset ja pienet kullanväriset napit edessä vyötärön poikkileikkaukseen asti. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa on kuminauha ranneke sekä pieni fyrrykantti. Vyötäröllä olevan poikkileikkauksen päällä on vyö. Helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu reilusti polven alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut ja sekä mekon edessä että takana on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Mekko toimii arkeen paksummilla sukkahousuilla ja nilkkureilla/saappailla ja juhlaan ohkaisilla sukkahousuilla ja siroilla kengillä. Keskitalvella paitamekon alle voi pukea pukeutumispoolon 

 

Moni on jo kysellyt muutamissa kuvissa näkyvistä clutch laukuista. Clutchit tulevat verkkokauppaamme tänään iltapuolessa. Clutchejä löytyy luonnonvaalea, punainen ja musta ja hinta on € 89,95.

Syksyn ja talven ”Must have” laukku on clutch laukku!

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

    • Hei Minna, kiitos 🙂 kuosi on klassisen kaunis ja materiaali on ihanan paksuhko viskoosi. Ihana iholla 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  1. Kaunis paisley-kuosi niin mekossa kuin paidassa. Sara nimenä tarkoittaa hienoa rouvaa tai prinsessaa: paita sopii prinsessalle ja mekko hienolle rouvalle leikkisästi sanottuna. Molemmat sopivat kenelle vain, jotka tykkäät näistä värisävyistä ja malleista. Ylellisen ja juhlavan tuntuinen kangas sekä kaunis kuosi kerrassan upeat!

    Tykkään Katan tyylistä sekö arvostan sitä taitoa millä hän yhdistelee vaatteita ja jakaa vinkkejä meille. Iso kiitos siitä.

    Sara paidan yhdistäminen samettijakkuun toi heti asuun rouheutta ja rentoutta, mutta se ei vienyt pätkääkään tyylikkyydestä pois. Päinvastoin paidasta tuli monikäyttöisempi sekä osoitti taas sen, että Katalla on uskomaton taito stailata vaatteita erilaisiksi comboiksi.

    Kiitos ja kumarrus taas postauksesta sekä vinkistä miten yhdistellä satiinimaista paitaa viemättä siitä kuitenkaan hohtoa pois. Heitin satiinimaisen paitani tämän syksyn samettihousuihin ja toimi myös niin. Miksaus sai asuni next levelille ja piristi.

    Täytyy kurkkia myös verkkokauppaa minne tullut myös uutuksia ja ylläreitä.
    Kaikki vaatteet eivät tule postauksiin ja se olisikin sula mahdottomuus. Katalla ei riittäisi tunnit eikä energia viedä kaikkia vaatteita blogiin vaikka tosi nopea ja ripeä onkin.

    • Hei Jaana! Jep, on tärkeää yhdistellä vaatteita erilailla ja ”rikkoa” hieman ajatusmaailmaa, että kiiltävät materiaalit ovat ainoastaan juhlaan sopivia. Arkipukeutumisessa saa olla myös ripaus luksusta. Loistava idea, satiinipaita ja sammarit 🙂 Kaksi erilaista materiaalia ja ihanasti tuovat kontrastia asuun. Juu, kyllä 3-4 postausta viikossa riittää minulle ja varmasti lukijoille myös 🙂 Mukavaa iltaa, kata