Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Antoinett pallomekko sai kaverikseen Antoinett Puff mekon

Huomio, huomio kaikki pallomekko fanit! Tiedän, että teitä on paljon siellä ruudun takana. En yhtään ihmettele pallomekon fanitusta, minäkin fanitan sitä ihan kympillä. Sinulle, joka et vielä ole tutustunut pallomekkoon ja mietit, miksi mekkoa fanitetaan, niin kerron syyn muutaman kuvan jälkeen.

Postauksen lopusta löytyy mekkoesittely videon muodossa 🙂

 

Puff mekon helmaosa on täysin samanlainen kuin klassisen Antoinett pallomekon helmaosa. Mekot ovat myös täysin samankokoisia.

 

Kaunis valkoinen clutch € 89,95 tulee verkkokauppaan lähipäivinä.

 

Antoinett Puff mekko

Antoinett Puff mekko on uusi mekkomalli!  Mekossa on V-mallinen kaula-aukko. Olkapäillä on pientä rypytystä ja hihat ovat pitkät. Hihojen sivuissa on kuminauhalanka, joka vetää hihoja ryppyyn ja hihansuissa on leveä kumilanka resori, joka pitää hihat hyvin rannekkeiden kohdalla. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on vartalonmyötäinen ja siro ylhäältä ja vyötärön jälkeen mekko pyöristyy helmaa kohden eli helma on pallomainen. Mekko on aavistuksen reilumpaa kokoa (yksi koko) kuin normaalisti. Siitä ei saa ottaa liian isoa kokoa, muuten se roikkuu eikä pallomaisuus näytä sievältä. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko loppuu polven alapuolelle.

 

Miksi pallomekkoa fanitetaan?

Tähän on ainoastaan helppoja vastauksia.

  1. Mekko sopii jokaiselle A, H, Y, X, O vartalotyypille
  2. Mekko imartelee vartaloa juuri oikeasta kohdasta eli rinnan kohdalta, kyljistä ja vyötärön kohdalta
  3. Lantio katoaa pallohelman sisälle
  4. Mekko sopii arkeen, juhlaan, töihin, kyläilyyn, teatteriin, illallisille tai ihan mihin vaan erilaisilla koruilla, sukkahousuilla ja kengillä

 

Kun koko on oikea, istuu mekko selästä todella kauniisti! Jos mekko on liian iso, jää selkäosaan pussi. Tämä on hyvä mittari mekon kokoa valitessa. Moni miettii, että mekko on pientä kokoa, mutta se ei pidä paikkaansa! Mekko on reilua kokoa. Mekosta tuleekin ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää!

Tutustu mekon mittataulukkoon täältä.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Upea mekko, ihanat hihat, kaunis kaula-aukko,plussana taskut, hyvä leikkaus ja pituus. Yksinkertaisen kaunis ja simppeli, mutkaton moneen menoon.

    • Hei Jaana! Totta, mekko moneen menoon 🙂 Ja sellainen, että ei hevin kyllästy. Mukavaa iltaa, Kata

  2. Tyylikäs mekko,erityisesti upeat hihat.

    • Hei Annamaija, Jep, hihat ovat upeat! Mukavaa iltaa, Kata