Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upea salsamekko nyt pitkähihaisena

Tämä aivan loistava salsamekko saapui nyt syksyksi pitkähihaisena. Salsamekko lyhythihaisena on ollut niin monelle se villi kortti. Ollaan ihasteltu mekkoa ja sanottu, että mahtaakohan se sopia minulle, kun siinä on noita salsakantteja…ja kun olemme kannustaneet sovittamaan mekkoa, on se miltei jokainen kerta ollut kerrassaan positiivinen yllätys! Eivät ne salsakantit suurenna, vaikka tämä onkin välillä ollut ajatuksena.

 

Myös Tuspir mekko on samaa materiaalia kuin tämä salsamekko. Itse ihastuin Tuspir mekkoon sen mallin ja toki myös materiaalin ansiosta. Tuspir mekko löytyy täältä.

 

Kalaf salsamekko

Kalaf salsamekko on kerrassaan loistava vartalolle ja ennen kaikkea se on ihana päällä, kun se joustaa. Mekossa on V-kaula-aukko ja kauluksessa on listan alla muutama nappi. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on joustava kuminauhavenyke. Mekko on leikattu vartaloystävällisesti ja se loppuu polveen/polven alapuolelle. Mekossa on joustavia salsakantteja edessä ja takana. Mekko on joustavaa materiaalia eli mekosta ei tule ottaa liian isoa kokoa, muuten se ”roikkuu” päällä. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Mekot on kuvattu eilen, kun hieman tuuli eli siksi salsakantit ovat joissakin kuvissa vinksin vonksin. Helsingin keskustassa ei varsinaisesta myrskystä ollut tietoakaan, eikä myöskään meidän kotona. Meri oli suht tyyni, puiden latvat hieman heiluivat, mutta ei muuta.

 

Pitkähihaista kalaf salsamekkoa on valmistettu musta ja sininen

ps. verkkokaupassamme on useita uusia mekkoja ja lisää tuotteita kuvaamme jatkuvasti!

 

Tältä mekko näyttää selkäpuolelta. Kalaf mekkoon voi yhdistää juuri ne kengät mitkä itse haluaa!

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Toden totta ei myrskytuuli tuntunut Helsingissä hurjalta, mutta joku pyörremyrsky on rantauttanut vinon pinon uusia mekkoja Doppiin. Verkkokaupan sivuilla vaikka mitä uutuuksia ja blogissakin mekot vaihtuvat tiuhaan tahtiin.

    Salsamekko tulee yllättämään monet. Luulin itsekin näyttävän pullistevalta varikselta mekko päälläni, mutta mekko ei todellakaan paisuta, vaan häivyttää hienosti ja tuo vartalon parhaat puolet esiin.

    Tuspir mekon malli ja materiaali taas ihan täydelliset. Vaikka työt monella alkaneet, housut tai hame ja jakku kutsuu, niin voi sitä arkenakin mekkoon sujahtaa.

    • Huomenta Jaana! Juu, uutta tulee laatikko kaupalla päivisin, että saadaan todenteolla purkaa ja höyrytellä. Oi, rakastan laatikoiden avaamista! Se on vähän niinkuin joka päivä joulu meillä. Heh, heh pullistelevaa varista sinusta ei saisi tekemälläkään 🙂 Mekko on todellakin ns. ”ihmemekko”. Kyllä voi ja pian saa vetäistä paksummat laadukkaat sukkahousut jalkaan, onpas ihanaa! Mukavaa päivää, Kata

  2. Tuspir mekko arkisempi,Kalaf salsa juhlaan.

    • Huomenta Annamaija! Jeps, näin on 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata