Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rentoa sunnuntaita

Olipas haipakka viikko. Eilen minun ei pitänyt olla töissä, mutta meidän suunnitelmat miehen kanssa muuttui, joten pääsinkiin töihin. Lauantaisin on ihana olla töissä (tottakai muulloinkin) kun saan nähdä teitä seuraajia ympäri Suomea kun tulette käymään meillä 🙂 Helsingissä kun on viikonloppuisin kaikenlaisia tapahtumia, niin meillä pistäytyminen käy kivasti siinä samassa.

Olen ilahtunut kuinka niin moni kertoo, että seuraa meitä Instassa tai FB ja lukee Tyyliblogia. Saan hurjasti energiaa ja uskoa siihen, mitä teemme. Kiitos kun kerrotte 🙂

 

Tämä oloasu setti on super style. Viimeksi helmikuussa meillä oli vastaavantyylistä settiä, mutta sen jälkeen tällaisia settejä ei ole ollut. Tämän setin päälle voi pukea DW Toppakeepin tai kylmemmällä ilmalla lyhyen tai pidemmän tikkitakin. Kummankin mallisia tikkitakkeja on meille tulossa 🙂

 

Chabrina paita

Chabrina paita on ihanaa materiaalia. Se on notkeaa ja ohuehkoa, kuin pumpulia iholle. Paidassa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Hihansuissa on resorit. Paita on malliltaan suora ja lyhehkö eli se loppuu lonkkaluiden kohdalle maksimissaan. Paidan edessä on rintatasku, joka myötäilee paitaa. Tasku ei pullahda paidasta. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reiluhkoa kokoa.

Paidan voi yhdistää Chabrina housuihin, niin saa kivan rennon setin tai yhdistää paitana rennoille housuille esim. Tulevaisuuden housuille tai farkuille.

 

Chabrina housut

Chabrina housut ovat kivat ja rennot vapaa-ajan housut. Materiaali on pehmoista ja notkeaa, kuin pumpulia iholle. Housuissa on korkea vyötärö ja vyötärönauhassa on kuminauha ja nyörit. Malliltaan housut ovat löysähköt ja täyspitkät. Lahkeissa on resorit. Oikealla on reisitasku, joka on lähes huomaamaton eli se ei pullahda housista näkyville. Minulla on housuista päällä koko XS.

 

Jotkut arastelevat rintataskuja ja reisitaskuja ja itsekään en ole niiden fani, jos ne ”pullahtavat” irti ja ovat dominoivannäköisiä. Nämä ovat ns. rauhallisia tapauksia, ne antavat asuun särmää, mutta eivät varasta huomiota.

 

Tämä Re-Structuren laukkusarja on magee. Se on sporttinen reiluilla ja tukevilla vetoketjuilla. Myös DAY:n logo on style ja vetoketjusta roikkuu looppi. Laukkusarjaan kuuluu tämä isompi kassimalli ja pienempi olan yli oleva Minilaukku, joka löytyykin seuraavista kuvista.

 

Jos puen laukun olan yli, niin laitan sen aina oikealle puolelle. Mutta  olen huomannut, että suurin osa naisista kantaa laukkua olan yli vasemmalla puolella. No, joka tapauksessa jos laukun pukee kuten minä, tulee teksti hihnassa selkäpuolelle ja jos laukun pukee vasemmalle puolelle tulee se eteen. Mutta jos hihnan irroittaa ja kääntää sen toisin päin, niin silloinhan vasemmalla puolella saa logon etupuolelle:)

 

Day Re-Structured Mini

Laukussa on kaksi lokerikkoa, toinen päällä ja toinen edessä. Vetoketjut ovat reippaan paksuhkot ja tukevat. Vetoketjusta roikkuuu Dayn logo. Olkahihna on säädettävä max. 130 cm. Olkahihnan saa irti eli siihen voi vaihtaa uuden hihnan. Hihnassa on DAY:n logo. Laukun koko on n. 12 x 18. Sisällä laukussa on korttitasku.

ps. klassinen Mini laukku mustana kultaisilla metalliosilla saapuu lokakuun puolivälissä.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

    • Hei Annamaija! Jep, näin 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  1. Nyt on sportti, rento ja särmikäs setti!
    Taskut ei todellakaan dominoi ja pomppaa silmille vaan tuovat asuun pisteen iin päälle.

    Laukut ovat nuorekkaat, stylet ja sähäkät. Tekevät asusta virtaviivaisen ja energisen.

    Doppin blogia ja somekanavia seurataan silmä kovana ympäri Suomen eikä ihme. Niistä saa pukeutumiseen vinkkejä, verkkokauppa on idän pikajunaakin nopeampi ja varmempi, mutta itse liike on kyllä oikea naisten herkkukauppa. Liike on täynnä mitä ihanempia, laadukkaita ja kauniita asuja, ammattitaistoista sekä ystävällistä palvelua höystettynä ilolla ja hymyllä.

    Mitä Helsinki olisikaan ilman Doppia? Itku ja iso ikävä tulisi, jos Dopp lopettaisi. En usko niin käyvön pitkään, pitkään aikaan, koska Kata heiluu puikoissa vaikka harmaahapsisena tyyliladynä, Gabi apunaan sekä kenties Gabyn tulevasta babystä tulee Doppin jatkaja? Rouvat voivat sitten vain suunnitella mallistoa vaikka kiikkustuolissa ja antaa tulevan jälkipolven hoitaa liikettä.

    Joku toivoi viikon asuvinkkejä ja omasta mielestäni tässä nyt tuli sitä rennompaa settiä työasujen jälkeen. Pian saamme taas juhla-asuja, kun uusi Doppwoman mallisto saapuu. Tuskin maltan odottaa mitä ladyt ovat saaneet tällä kertaa aikaan. Olipa ihanan rempseän rento ja style viikon lopetus postaus. Millä asuilla viikko potkaistaan köyntiin? Syksytakeilla kenties..

    • Hei Jaana! Ihana kommentti ”verkkokauppa on nopeampi kuin Idän pikajuna”! Jaahas, eihän sitä tiedä vaikka muutamien vuosien jälkeen liikkeessä häärää kolme sukopolvea 🙂 Olishan se coolia! Uusia DW mekkoja on tulossa, tuskin maltamme odottaa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata