Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uudenvärinen sininen

Nyt saapui todella kaunis sininen sarja. Sarjaan kuuluu viehättävä tyllihame sekä kuviollinen paita ja mekko.

 

Tyllihame

Tyllihame on kerraan viehättävä! Hameessa on hyvin joustava ja leveähkö joustava vyötärönauha. Tyllihameessa on vuori, joka on hieman lyhkäisempi kuin itse hame. Tämä keventää tyllihameen ilmeen. Minulla on hameesta päällä koko 34. Tyllihame on reiluhkoa kokoa, koska vyötärönauha joustaa.

 

Mitä yhdistää sinisen Tyllihameen yläosaksi?

Juhlaan siniseen tyllihameeseen puetaan joko vaalea esim. kerman värinen yläosa tai musta. Musta ei kuitenkaan saa olla liian raskas ja raflaava, ettei se vie pääosaa hameelta. Liian raskas, musta yläosa ”syö” hameen sinisen sävyn. Hameeseen puetaan ihonväriset sukkahousut. Kengät voivat olla joko vaaleat tai mustat.

Arkeen Tyllihameeseen puetaan esim. neule. Vaaleanharmaa on kaunis sinisen kanssa. Ja mm. pehmoinen oranssi, keltainen, tummansininen ja toki musta sekä vaalean eri sävyt. Yksinkertainen yläosa on hameeseen tylikkäin malli, näin hame saa loistaa.

 

Ponta housut

Ponta housut ovat super ihanat housut! Materiaali on joustavaa jerseytä. Malliltaan housuissa on juuri navan yläpuolelle ylettyvä vyötärö. Vyötäröllä on kuminauha ja edessä on valevetoketjun paikka, mutta vetoketjua ei ole. Housut istuvat lantiosta loistavasti, ne myötäilevät vartaloa ja lahkeet levenevät hieman alaspäin. Housuista on valmistettu vain yksi pituus eli pidemmälle naiselle nämä ovat liian lyhkäiset. Housujen pituus löytyy verkkokaupasta. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

Berit kuviopaita

Berit paita tuo kivan säväyksen tummansiniseen alaosaan tai farkkuihin. Paidassa on O-kaula-aukko. Kaula-aukossa on nappi, jonka voi pitää kiinni tai auki. Kaula-aukon reunaa kiertää musta samettinauha ja pieni fyrrykantti. Edessä on muutama hiuslaskos. Hihansuissa on kuminauha ja pieni fyrrykantti. Paita on malliltaan suorahko ja se loppuu juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Tässä kuvassa olen avannut kauluksen hakasen

 

Harteilla minulla on tummansininen Lavanna jakku € 169,00

 

Betina kuviomekko

Betina mekko on loistava työmekko, mutta se soveltuu myös pieneen menoon. Mekon niskassa on pystykaulus, joka muuttuu V-malliseksi edestä. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on kuminauhat. Mekossa on vuori. Mekko on hieman pienempi rinnan kohdalta ja se levenee alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Mekossa on vyö. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa kooltaan normaalia kokoa.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

6 kommenttia

  1. Aika ihana, sopii pörröisen neuleen kanssa sekä mustan lyhyen pellava jakun kanssa- minun mielestäni.

    • Hei Anna 🙂 Varmasti sopii 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  2. Jännä utuinen sininen ja saapui vielä syksyksi! Aika erikoinen, uusi ja kiehtova värisävy.

    Hame on tosi ihana, naisellinen, keimailevan kepeä ja toden totta menee niin arkeen kuin pieneen menoon. Olisipa muitakin sövyjä tästä hameesta saatavilla. Itse mietin olisiko se yhtä viehättävä muissa sävyissä vai ei?

    Berit paita ja Betina mekko ovat jännä sekoitus utuista sinistä ja syksyn sövyjä, mutta toimii erinomaisesti.

    Ponta housut ovat napakat ja siistit. Sovittelin niitä, mutta päädyin toisiin housuihin. Nyt mietin olisiko Ponta housut sittenkin ne arjen pelastajat. Siistit, rypistymättömät ja tyylikkäät. Doppissa on niin paljon hyviä housuja, että valinta on välillä vaikeaa.

    Hyvä postaus kuvien kera, mahtavia vinkkejä mitä yhdistellä minkäkin kanssa sekä aina niin klassisen tyylikäs Kata kuvissa. Tykkäsin ja tästä on hyvä työviikon jatkua.

    • Hei Janna! Jep, sininen oli sellainen villikortti tähän alkusyksyyn 🙂 Tyllihametta o valmistettu ainoastaan sinisenä, mutta viime keväänä meillä oli samaista hametta beigenä ja sekin oli super suosittu ja todella kaunis. Ponta housut ovat ihanat päällä ja levenevä lahje on kiva. Housuja löytyy koko talvi eli jos on tarvetta vielä myöhemmin, niin niitä löytyy. Mukavaa iltaa, Kata

  3. Kaunis kuviomekko ja ihanan värinen tyllihame.

    • Kiitos Annamaija 🙂 Sininen on todella upea! Mukavaa viikkoa, Kata