Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tutut mekkomallit ja ne ihanat nilkkurit

Näissä molemmissa mekoissa on teille jo tutut mallit. Pilkkumekko on tuttu lasketusta vyötäröstä ja musta nyörimekko on tuttu nauhakujasta, joka kiristetään rinnan alapuolelle. Loistavia malleja kummatkin ja sopivat vartalolle kuin vartalolle. Mekot on helppo asustaa arkeen paksummilla sukkahousuilla ja nilkkureilla tai saappailla (vielä tennareilla tai loafereilla) ja juhlavampaan menoon niihin puetaan juhlavat kengät tai korkkarinilkkurit. Aivan, ne super loistavat korkkarinilkkurit jotka loppuivat viime syksynä alta aika yksikön.

 

Allie pilkkumekko

Allie pilkkumekon pohjaväri on musta ja epäsymmetriset pilkut ovat kerman värisiä. Mekossa on O-kaula-aukko ja edessä on muutama nappi. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on ohut kantti ja nappi. Mekossa on laskettu vyötärö eli poikkileikkaus on vyötärön alapuolella. Poikkileikkauksessa on pienen pientä vekkiä ja mekko laskeutuu kauniisti polven kohdalle/polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa, rinnan kohdalle tulee jäädä muutama sentti tyhjää.

 

Korkkarinilkkurit

Korkkarinilkkurit ovat loistavat kengät esim. iltamenoihin, teatteriin sekä muihin menoihin, kun ei halua ottaa pikkukenkiä mukaan. Nilkkureissa on mokkapinta ja musta ohut tekstiilivuori. Pohja on edestä reilun sentin korkuinen ja koron korkeus on 7 cm. Nilkkureissa on matala varsi, n. 11 cm korkea, joissa nilkka tulee kauniisti esille. Nilkkureiden sisäpuolella on vetoketju. Nilkkureissa on pehmoinen sisäpohjallinen.

 

Moni miettii, mitä pukea kylmän sään saapuessa mekkojen päälle. Minun suosikkini on Celline neulebolero. Rakastan sen ylellistä luonnonvaaleaa väriä ja sitä, kun se on hieman pörröinen ja söpön lyhyt. Tiedän, että kaikki eivät voi käyttää mohairia, joten uusia mustia neuleboleroita saapuu myös viskoosipohjaisina ensi viikon aikana.

 

Muistatko kenties kevään 2012 ketsuppimekon? Ketsuppimekko pisti monen pään pyörälle, minut mukaanlukien. Tässä Debbie mekossa on sama leikkaus, kuin silloisessa ketsuppi mekossa, mutta hihat ovat erilaiset. Niin ja tämä ei ole ihan yhtä isoa kokoa kuin se edesmennyt mekko. Itse aion hankkia tämän mekon sellaiseksi ”ikuisuusmekoksi” eli kun en tiedä mitä pukisin päälleni, niin tämä toimii aina, myös keskellä kesää vaikkapa sandaalien ja ison korihatun kera.

Meillä on tulossa ensi kesänä sellainen reissu, jossa pitää olla ”Chic” jokainen hetki, niin tämä mekko tulee olemaan yksi reissu-asuistani

 

Rinnan alapuolella on nauhakuja. Nauhan voi kiristää oman maun mukaan, niin tiukalle kuin haluaa. Näin mekkoon saadaan kaunista linjaa.

 

Debbie nyörimekko

Mekko on yksinkertaisen kaunis. Mekossa on sopivan syvä V-kaula-aukko. Hihat ovat hieman lepakkomaiset ja hihansuissa on resorit. Rinnan alapuolella on nauhakuja, jolla mekko kiristetään ja näin mekosta saadaan istuva. Nyörien päissä on kullanväriset metalliset päät. Mekon helma laskeutuu hyvin ja loppuu lähes nilkkoihin. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekosta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää, koska mekko on tilava ja nauhan saa niin kireälle kuin haluaa.

 

Harteilla minulla on super pehmoinen samettijakku Chrisanne € 199,00. Jakku löytyy täältä.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Nuorekas pilkkumekko suloisen boleron kanssa on söpö. Nilkkurit ovat todella huiput; pelastavat kahden kenkien loukusta menossa kuin menossa.

    Debbie nyörimekko on dramaattisen näyttävä; yön kuningattren mekko, mikä on aina chic, niin päivällä kuin illallakin. Vaalea jakku harteilla pehmentää heti ilmettä.

    Vulinora laukku on tyylikäs ja ikuisuustuote molemissa värissä.

    Ihanaa, että Kata jo suunnittelee ensi kesää, joten en ole ainoa, joka tekee niin. Mieheni mielestä älytöntä miettiä jo seuraavaa kesää, kun nykyistä kesääkin on vielä jäljellä.

    Itse tykkään olla ajoissa liikenteessä, suunnitella, listata asut, reitit sekä paikat, niin lomasta voi vain nauttia. Miehissä ja naisissa on selviä eroja tämön asian suhteen kuten on meissä ihmisissäkin.

    Jännä nähdä minne Kata ja The Family suuntaavaat ensi kesänä ja tietysti perheen uusin tulokas mukana.

    Pääsevätköhän koirulitkin mukaan? He ovat aina chic, koska turkki kiiltää ja on aina mintissä. Ei ole asuvalintoja tehtävä koiruleitten kuten meidän naisten.

    • Hei Jaana! Jep, ensi kesä jo mielessä 🙂 ja erityisesti asut juuri sinne meidän reissuun. Jep, perhe lähtee mukaan, pikkuinen myös mutta koirulit jäävät kotiin. Heillä on ykkösluokan hoitaja 🙂 Mustahan toimii aina ja juuri tuollainen midimittainen, aina chic! Kata

  2. Tyylikäs nyörimekko juhlaan ja pilkku arkeen.Nilkkurit paremman näköiset mustan mekon kanssa.

    • Hei Annamaija! Kummatkin ihania ja helppo asustaa 🙂 Kata