Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Styleä ja rentoa lookkia jo 23 vuotta!

Olen hieman shokissa, koska unohdin täysin DOPPin ja yrittäjyyteni syntymäpäivän! Mehän täytimme 23 vuotta reilu viikko sitten. Hieno luku, täytyy sanoa. Minulta juuri kysyttiin, että kauanko ajattelit vielä jatkaa tätä hommaa, niin vastaukseni oli että niin kauan kuin Luoja suo. Monet odottavat eläkkeelle pääsyä, itselleni sen ajatteleminen on kuin punainen vaate härälle. Mutta tilanteet vaihtelevat, tulevaisuudesta ei tiedä. Mutta tällä hyvällä tekemisen meiningillä jatketaan nyt. Olen onnellinen kaikesta mitä minulla on ja tyytyväinen kaikkeen mitä teen.

 

Unona iso kassi

Unona iso kassi on super herkullinen ja ihanan muhkea. Kassissa on vuori ja laukun sisällä on iso vetoketjullinen tasku. Laukun saa kiinni isolla magneettinepparilla. Laukun koko on 35 x 40 cm ja hihnojen pituus on 40 cm. Kassin saa olalle.

 

Hannah nilkkurit

Hannah nilkkurit ovat ihanan klassiset nilkkurit tukevalla pohjalla. Pohjan korkeus on edestä n. 2,5 cm ja takaa se on n. 5 cm kokonaisuudessaan. Nilkkureissa on vetoketju ja ulkoreunassa on kuminauhavenyke. Nilkkureissa on musta tekstiilivuori ja mukavasti tilaa varpaille eli ne eivät ole kooltaan pienet. Itse käytän kokoa 5=38, mutta näistä nilkkureista koko 4,5 oli minulle sopiva.

 

Erityisen kiitollinen olen teistä lukijoista, jotka vuodesta toiseen pysytte mukanani. Te saatte minuun virtaa, kun tiedän että siellä on tuhansia naisia, jotka odottavat julkaisuja ja asuesittelyitä. Tiedän, että pidätte myös henkilökohtaisemmista jutuistani, mutta olen sellainen ”fiilis kirjoittelija”. Välillä niitä tulee ja välillä ei tule millään. Mitään en yritä väkisin, se ei ole minua. Jos rehellisiä ollaan ja sitähän aina haluan olla, niin henkilökohtaisempien juttujen kirjoittaminen myös hieman jännittää. Some on nykyään aika raakaa. Ihmisten on helppo kirjoittaa ja sanoa ilkeästi, ilman mitään seuraamuksia. Jos saman ihmisen pitäisi sanoa ne kirjoittamansa sanat livenä henkilölle, niin ne jäisi 99% sanomatta. Minä saan hyvin vähän negatiivista palautetta ja jos saan, niin se tulee lähes aina Facebookin kautta. Monet ihmiset sanovatkin, että FB on sellainen alusta missä negatiivisuus voi kukkia.

Olen aina ihmetellyt sitä asiaa, että miksi seurata henkilöä/yritystä jos jokin siinä ärsyttää? Miksi ei deletoida sitä ja unohtaa koko hommaa. Eikö silloin voi itsekin paremmin kun poistaa negatiivisen asian pois elämästä? 

 

Cienna midihame

Cienna hame on loistava käyttöhame ja soveltuu myös pieneen menoon. Hameen sivussa on vetoketju ja toisessa sivussa on rypytystä, joka tulee sopivasti massukan päälle. Hame joustaa. Hame on suora ja loppuu lähes nilkkoihin. Oikealla puolella, missä on rypytys, on pitkähkö halkio. Minulla on hameesta päällä koko S. Hame tulee navan päälle, ei korkeimmalle kohtaa vyötäröä.

 

Rafee lyhyt neuletakki

Rafee neuletakki on ihana iholla ja helppo heittää niin toppien kuin mekkojenkin päälle. Neuletakissa on V-kaula-aukko ja napit edessä. Neuletakissa on myös taskut edessä. Malliltaan neuletakki on hieman oversize eli reiluhko kooltaan, mutta niin sen kuuluu ollakin. Resorit ovat hihansuissa ja helmassa. Neuletakki ylettyy noin lonkkaluiden kohdalle. Minulla on neuletakista päällä koko XS.

 

Unona pieni kassi

Unona pieni kassi on super herkullinen ja ihanan muhkea. Kassissa on vuori ja laukun sisällä on yksi vetoketjullinen tasku sekä kännykkätasku. Laukun saa kiinni isolla magneettinepparilla. Laukun koko on 22 x 27 cm ja hihnan pituus on n. 110 cm. Kassin saa olan yli.

 

Kiitoksen haluan yrittäjäurastani antaa myös perheelleni. En olisi tässä ilman teitä. Ilman vankkumatonta tukeanne ja jaksamista kanssani, en olisi pystynyt näin paljon panostamaan yritykseeni. Kiitos.

Olen myös kiitollinen ja ylpeä, että oma tytär on halunnut tulla mukaan toimintaan ja meistä onkin muodostunut loistava ”dynamic duo” (mieheni sanoin)

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

12 kommenttia

  1. Onnea Doppille, Katalle, Gabille sekä koko tiimille. Dopp ei koskaan petä! Liike, valikoima ja palvelu ovat huippuluokkaa.

    Aamuisin blogin uuden postauksen tuloa odottaa varmaan moni muukin minun lisäksi innoissaan, koska sen lukeminen potkaisee aamun energisenä käyntiin. Ei haittaa, vaikka uusi postaus ei aina ilmesty joka päivä, koska niinhän synnytyskin kestää, joten kestää täydellisen postauksenkin teko ja ilmestyminen. Hyvää kannattaa odottaa.

    Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että Dopp rantautui Helsinkiin. Dopp ilahduttaa kyllä monia ympäri Suomea: verkkokauppa pelittää ja posti kulkee ajatustakin nopeammin.

    Jos joskus Kata saatkin lokaan niskaan somessa, niin se on vaan ihmisen pahaa oloa. Ei kannata mieltä pahoittaa, koska monet muut tiedämme sinun tekevän hurjasti töitä tyttäresi Gabin kanssa. Pyöritätte liikettä, suunnittelette mallistoja, hoidatte perhettänne ja teette kaiken itse alusta loppuun. Onneksi teillä on oma The Family, joka tukee ja mahdollistaa sen. Teillä on myös mitä ammattitaitoisimmat myyjät liikessänne. Me Doppilaiset emme nälvi somessa, vaan buustaamme teitä eteenpäin ja ostamme teidän ihania, laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita.

    Tämän päivän postauksen arkiasut katsottava uudelleen silmä kovana. Vaikka elämään mahtuu myös juhlia, niin suurin osa elämästä on kuitenkin arkea ja siihen pukeutumiseen saamme apua sekä neuvoja; mistä muualta kuin Doppista ja Katalta. Toki saamme myös vinkkejä juhla-asuihin. Dopp on töyden palvelun talo, joten jatkakoon se pitkään kulkuaan. Onnea vielä kerran ja kohta jo saamme varmaan juhlia uutta Doppwoman mallistoa.

    • Hei Janna! Kiitos paljon 🙂 Olipa sinulta taas niin ihana kirjoitus, että oksat pois! mekin olemme onnellisia, että tulimme Helsinkiin. Helsinki on DOPPin paikka, näin pystymme palvelemaan myös muualta Suomesta saapuvia, mikä on meille tärkeä asia. Juu töitä kyllä tehdään, mutta kun saa tehdä työtä mihin on intohimo, ei se edes tunnu työltä. Toki joskus tuntuu, mutta se ei meitä haittaa 🙂 Uusi Doppwoman mallisto saapuu tämän kuukauden lopussa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Onnen 23-vuotiaalle yritykselle! Kiitoksia blogeista ja somepostauksista!

    • Hei Agneta 🙂 Kiitos paljon! Ihanaa kun seuraat 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  3. Sydämeĺliset onnittelut!☀️Asiaton negatiivinen palautehan johtuu usein kateudesta ja pahasta olosta.Minä voimaannun lukiessani postauksiasi.Eipä juurikaan enää tule muualla käytyä vaateostoktoksilla kuin Doppilla!

    • Hei Ulla 🙂 oi, kuinka ihanaa kuulla :))) Minäkin voimaannun kun luen positiivisia kommentteja. Se pistää tekemään asiat vielä paremmin 🙂 Ihanaa, kun käyt, kiitos siitä. Mukavaa viikkoa, Kata

  4. Hei Kata,
    Onnittelut pitkälle yrittäjän taipaleellesi!
    Omallakin kohdallani kosmetologiyrittäjänä (minnanhoitola.fi) tulee tässä kuussa samat lukemat 23 vuotta täyteen. Hyvä me 🙂 Yrittäjyys on aaltoliikettä ja vaatii tietynlaisen luonteen. Helppoa se ei ole kun kuukausittaiset tulot vaihtelevat välillä suurestikin.

    Kiitos kun postaat ahkerasti. Minä kuulun siihen joukkoon, joka odottaa näitä blogipostauksia ja välillä ostankin Doppista jotain.

    • Hei Minna! Kiitos ja mahtavaa, onnea myös sinulle! Juu, kyllä täytyy hieman ”posiitivisesti hulluhko” olla, joka yrittäjäksi rupeaa. Mutta lainaten vanhaa sanontaa ”paljon se ottaa ja paljon se antaa” niin se pitää kyllä tässä yrittäjyydessä paikkaansa. Minusta ei ole muuhun kuin yrittäjäksi, olen sitä henkeen ja vereen. Ihanaa kun odotat! Juuri tämän takia näitä postauksia on ihana tehdä 🙂 Hyvää syksyä sinulle! Kata

  5. Valtaisat onnittelut yrittäjyyden virstanpylväälle 💐! Sinun positiivisuutesi ja energisyytesi hehkuu ympäri Suomen 🧡!
    Itse usein mietin, että negatiivinen mollaaminen johtuu siitä, että toisella on paha olla tai heikko itsetunto. Jompaa kumpaa yrittää sitten kohentaa painamalla toisia ihmisiä alaspäin.
    Mukavaa ja rentoa viikonloppua ja työviikkoa kaikille 🥰

    • Hei Marianne! Voi kiitos, ihanasti sanottu 🙂 Näinhän se yleensä on. Samoin sinne, mukavaa työviikkoa! Kata

  6. Onnea liikkeellenne ja Kiitos Kata, kun jaksat tehdä näitä postauksia joista saa inspiraatiota ja vinkkejä. Ne ilahduttavat ja sinusta saa energiaa tänne ruudun taaksekin!

    • Hei Tiina! Kiitos paljon 🙂 Ihanaa kun seuraat ja ihan mahtavaa, että saan jakaa positiivista energiaa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata