Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pallomekon sisar on Noor mekko

Varmasti niin monelle onkin jo tuttu meidän Antoinett pallomekko. Pallomekon erikoisuutena on sen pallomainen helma. Tämä Antoinett Noor mekko on ihan samaa materiaalia kuin Pallomekko, mutta malli on ihan erilainen. Tästä samaisesta materiaalista saapuu myös paitoja elokuun aikana.

 

Bexter nilkkurit

Bexter nilkkurit ovat loistavat jalalle ja sirot, niitä voi käyttää sekä mekkojen että housujen kanssa. Varsi tulee juuri sopivaan kohtaan nilkkaa, tämä tekee koko säären siroksi. Nilkkureissa on pitävä kumipohja. Korko on n. 5,5 cm korkea. Nilkkurien sisäpuolella on vetoketju. Nilkkureissa on pehmoinen musta tekstiilivuori ja sisäpohja on myös pehmoista tekstiiliä. Nilkkureissa on Comfort lesti eli aavistuksen tilavampi ja leveämpi lesti kuin normaalisti. Minulla on aina kengistä koko 5 ja niin on näistäkin 🙂 Eli ne vastaavat normaalia kokoa. Varsi on terävähkö, joten varpaat eivät yllä ihan kärkeen asti.

 

 

Noor mekon vyötärölle voi pukea vyön. Poikkileikkaus tulee juuri oikealle kohdalle, vyötärön kapeimpaan kohtaan, niin vyö peittää sopivasti poikkileikkauksen.

 

Antoinett Noor mekossa on sama materiaali kuin pallomekossa. Noor mekossa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat, rannekkeissa on yksi nappi. Mekko on kauniisti vartalonmyötäinen ensimmäiseen poikkileikkaukseen asti, jonka jälkeen mekko levenee alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Helmassa on vielä yksi salsakantti. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS. Rinnanympärys määrittelee mekon koon.

 

Katso videoesittely mekosta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Antoinett Noor mekko on näppärän näköinen mekko. Taskut, pitkät hihat, salsakantit ja hieman slimattu vyötärö tekevät mekosta käytännöllisen, naisellisen sekä monikäyttöisen. Hyvät värit tummasininen ja musta. Tykkäsin.

    Bexter nilkkurit ovat säpäkät. Ne sopivat niin hameen, housujen kuin mekkojenkin kanssa. Moor korivyö on tyylikäs asuste millä taikoo vyötärön kauniisti esiin ja asun näyttämään juhlavammalta.

    Tuleekohan syksyksi valkoisia paitapuseroita? Itselläni on etsinnässä helppohoitoinen, rypistymätön, tyylikäs valkoinen paitapusero missä on sitä jotain.

    • Hei Jaana! Noor on kiva mekko, itse ainkin viihdyn se päällä 🙂 Kyllä tulee valkoisia paitapuseroita. Minähän rakastan niitä, niin haalimme aina kaikki hyvät mallit ja materiaalit mitä mallistoista löytyy 🙂 Katsoitko muuten Aspen paitista? Siinä on sellainen, mitä ei tarvitse silittää 🙂 Mukavaa päivää sinne! Kata

    • Hei Annamaija! Jep, viehättävä mekko 🙂 Kata