Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hyvät jutut jatkuu..

Siis ei mun jutut vaan nämä vaatejutut 🙂 Mun hyviä juttuja saa seurata Instagramin ja facebookin storeissa 🙂 No, leikki sikseen. Nyt kuulemma, mieheni mielestä, meidän tulisi olla jossain ihan muualla, kuin sohvalla kirjoittamassa tätä postausta. Joten pidän tämän postauksen lyhyenä ja ytimekkäänä. Katso kuvat, klikkaa verkkokauppaan jos siltä tuntuu tai tule huomenna liikkeessä käymään. Nyt on sellaisia takuuvarmoja tuotteita, jotka riemastuttavat vaatekaappia helppoudellaan. Palaan ainakin Adian tuotteisiin vielä myöhemmin.

 

Elämäni olisi ollut tänä kesänä vielä enemmän täynnä draamaa, jos minulla ei olisi ollut Doppwoman toppakeeppiä, koska Pekka Pouta on pihistellyt auringon ja lämmön kanssa. Tiedoksi, että beiget Toppakeepit rupeavat loppumaan eli ensi kesänä on turha haikailla tämän perään…vaikka tulette näkemään tämän myös ensi kesänä useissa kuvissa päälläni 🙂

 

Adian sarja täydentyi uudella värillä eli army greenillä. Sävy on erittäin tyylikäs!

 

 

Tämä ihan uudenmallinen ryppypaita on loistava arkipaita. Tässä kuvassa minulla on päällä army green väri, mutta tässä materiaalissa sävy ei ole vahva, se on enemmänkin harmaaseen taittuva.

 

Kaunis kerma sävy menee alaosan kuin alaosan kanssa

ps. nyt meiltä löytyy myös nipsullisia korvakoruja eli reikiä ei tarvitse olla. Ateena korvakorut löytyvät täältä.

 

Dream Boot farkkujen faneille tiedoksi, että tässä on syksyn uusi väri! Tämän värin nimi on moderni musta. Musta on pesty eli hieman kulutettua pintaa näkyy farkkujen edessä. Minusta pesu on oikein onnistunut.

 

Ihana ryppypaita myös sinisenä. Alaosana minulla on Dream Kick farkut.

 

Ryppypaitaa löytyy kolme väriä ja tätä ryppypaidan sisarta, valekietaisupaitaa löytyy yksi väri eli kaunis mocha sävy. Alaosana minulla on Amalie luottohousut.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Tyylikkäät Amalie housut ja helpot nyöri Adianit.

  2. Mitä lie vitamiinia Kata syö, kun postaa tiuhaan tahtiin? Olen samaa mieltä kuin miehesi Kata, nyt näppäimistöstä irti, vapaalle ja lataa vaan vaikka tuotekuvat blogiin.

    Ihania ylä- sekä alaosia. Bootcut housut saa jalat näyttämään jumalaisen pitkiltä. Nyörihousut rennot, Amalie housut siistit ja Dream Kickit taas uudenlaiset. Nyt on housuja mistä valita.

    Yläosien värit ovat niin sopivia syksyyn. Army green, mocha, kerma ja utuisen tumma sininen, sopivat alkavaan tummunevaan syksyyn. Yläosien malli taas vartaloa imarteleva. Jakku tekee asusta tyylikkään, mutta ei jäykän.

    Iik! Hyvä, kun Kata antoi keeppi varoituksen. Täytyy köydä kokeilemassa miltä se näyttää päällä.

    Onneksi myös erilaisia korvakoruja löytyy. Piristävät arkea ja sopivat myös pieneen menoon. Video oli niin ihana kuten aina. Iso kiitos taas jälleen kerran.