Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Asuni eilisessä LIVEssä

Kiitos eilisen LIVEn katsojille. Jos LIVE jäi unohduksiin, niin se löytyy Instagramista tai täältä etusivulta ja kohdasta ”Seuraathan meitä”. Kun klikkaat kuvaani, lähtee tallenne pyörimään. Kannattaa varata kaffikupponen mukaan, koska lähetys kestää lähes 50 minuuttia. Luulin höpöttäneeni noin 20 minuuttia, mutta sehän ei ihan pitänyt paikkaansa. No, kun on hauskaa, niin ajankuluahan ei edes huomaa 🙂

 

Innostuitte eilisen LIVE asustani. Laitan asusta kuvat vielä tänne ja kerron siitä hieman enemmän.

Minulla oli päällä Deoki paita. Paita on 100% silkkiä. Tämä paita ei ole kiiltävää vaan se on mattapintaista silkkiä. Mattapintainen silkki ei ole yhtä juhlavannäköistä materiaalia kuin kiiltäväpintainen. Laitoin tähän kaksi kuvaa paidasta, koska haluan näyttää, että rusetin voi sitoa ihan kiinni kaulaan tai alemmas decolteelle. Nauhan saa myös pois, jolloin paita on rennomman mallinen. Kun katsot paitaa verkkokaupasta, löytyy sieltä enemmän kuvia paidasta rusetilla ja ilman.

  • Deoki paita € 199,00 koot 34-42 (minulla on koko 34)

 

Olemme stailanneet Gabin kanssa viime päivien aikana useita tunteja erilaisia asukokonaisuuksia verkkokauppaan ja tämä setti on yksi minun suosikeistani. Deoki silkkipaita rusetilla ja päälle puin Celline neuleboleron. Rakastan asua, kun se on sävy sävyyn. Ja ennen kaikkea kun  kaksi erilaista materiaalia on päällekäin eli kylmähö silkki ja lämpöinen mohair. Love! Neulebolero toimii myös mekkojen päällä.

 

Tässä kuvassa minulla on jalassani Aida Kick housut. Näiden materiaali on taivaallinen. Materiaali on pehmoinen ja joustava. Nämä tuntuvat niin ihanilta jalassa. Meillä oli keväällä Aida Kick housuja tummansinisenä, mutta niiden materiaali ei ollut läheskään näin ihana. Nämä ovat loistavat työhousut ja kyllähän ne muuhunkin menoon soveltuvat.

 

LIVEssä minulla oli jalassa nämä viskoosipohjaiset tekstiilinahka housut. Nämä näyttävät nahalta, mutta ne ovat viskoosia. Todella mielenkiintoiset ja aivan ihanat. Nämä housut pestään pesukoneessa ja puetaan jalkaan. Istuvuus housuissa on loistava. Kuminauhavyötärö toimii aina. Ennen en innostunut kuminauhavyötäröisistä housuista, mutta nyt tilanne on toinen. Onneksi olen tajunnut miten mukavilta ne tuntuvat päällä ja kuminauha ei voisi minua enää enempää häiritä.

 

Verkkokauppaan stailasimme Cassandra housujen kanssa joustavan Ava paitiksen. Joustava ja notkea Ava sopii yksistään ja se on myös helppo pukea kaikkien alle…

 

Kuten esimerkiksi tämän Cantella neulejakun alle. Tämä neulejakku on livenä vielä herkullisempi kuin näissä kuvissa. Ja sävy on myös kauniimpi, hailakka beige.

 

Cassandra housuja löytyy myös konjakin sävyisinä. Konjakin sävyt kuuluvat syksyyn. Konjakkiin on ihana yhdistää luonnonvaalean eri sävyjä, valkoista, tummanruskeata, tummansinistä ja mustaa.

 

Ava paitiksesta löytyy myös musta. Ava paita on sellainen vaatekaapin peruspilari, joka toimii aina. Pituuskin paidassa on kiva, kun se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Itseltäni puuttuu musta paitis vaatekaapista, valkoisia siellä on ”muutama”. Mutta ne valkoiset ovat ihan erilaisia, niitä ei voi verratakaan toisiinsa 🙂

  • Ava paitis € 56,00 koot 34-44 (minulla on päällä koko 36)

 

Ylellinen Rocco neuletakki on malliltaan reilu ja niin sen kuuluukin olla. Rocco heitetään päälle ja sen alle saa jäädä erilaiset yläosat ja mekot. Huh, tämäkin on kyllä ihana.

Juuri puhuttiin Gabin kanssa, että meillä on nyt niin upeat mallistot. Vaatteet ovat ajanhengessä olevia mutta silti klassisia vaatteita.  Materiaalit ovat upeita ja värisävyt ylellisiä ja hienostuneita. Verkkokaupassa on paljon kuvia eri asuista, niitä kannattaa katsoa. Niistä saa varmasti ideoita omaan pukeutumiseen.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Rocco neuletakki syksyyn sekä Cassandra housut konjakin värisenä.

  2. Huh, vieläkin on pää pyörällä, hiukan ähky olo ja samalla naurattaa eilinen Live, koska se oli oikea vaatteiden maraton matka. Hauska, infoa antava ja antoi monta ideaa pukeutumiseen.

    Nyt on käytävä oma vaatekaappi läpi, mietittävä, harkittava ja suunniteltava tarkkaan mitä todella tarvitsee että ei tule turhuuksia vaan käyttöön. Tosin Doppista ei tule mitään turhuuksia.

    Kiitos Kata ja Gabi, että teette näitä Live maratoneja. Iso kiitos myös jokaiselle Doppin myyjälle, koska olette oikeita enkeleitä. Hymy tulee aina huulille ja hyvä mieli kun asioi Doppissa joko livenä tai verkkokaupassa. Hyvä asiaskaspalvelu on aina taattu Doppissa ja se on ekstra plussaa samoin kuin se ilmaiseksi saatu hyvä mieli, mikä tarttuu mukaan.

    • Hei Jaana! Kiitos, mahtavaa kun LIVE kun sai hyvän kuvan, mitä meiltä löytyy 🙂 Jep, kannattaa kartottaa vaatekaappia ja ktsoa mitä sieltä uupuu pitkään syksyyn ja talveen 🙂 Kiitos kauniista sanoistasi 🙂 Kata