Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Helppoja yläosia arkeen!

Kun ruvetaan miettimään työpaikalle palaamista ja mitä pukisi sinne päälle, niin keräsin tähän postaukseen helppoja yläosia niin farkkujen kuin perushousujen kaveriksi. Minulla on monessa alaosana Dream Kick farkut. Dream Chic nilkkafarkuista saapui uusi väri, tummanharmaa ja se löytyykin postauksen lopusta. Uusi väri on minusta erittäin onnistunut.

Harmaa väri on ollut todella kauan pois mallistoista, mutta nyt sitä rupeaa taas näkymään

 

Lii neule

Lii neule on reiluhkon kokoinen neule, jossa on 3/4 osa mittaiset hihat ja pyöreä kaula-aukko. Neule on malliltaan suora ja hieman ponchomainen ja se loppuu lantiolle/juuri haarasauman alapuolelle. Neuleen sivuissa on halkiot.

Neuletta löytyy koot S ja M (koska on reilua kokoa) ja minulla on päällä koko S. Neuletta löytyy ainoastaan tämä valkoinen, joka onkin ihanan raikas tumman alaosan kanssa.

 

Remi paita

Remi paita on kevyt ja ilmava paita, joka soveltuu niin arkeen kuin juhlaan. Paidassa on O-kaula-aukko, jossa on hakanen. Kun hakasen aukaisee, muuttuu kaula-aukko V-malliseksi. Kaula-aukon reunaa kiertää pieni fyrrykantti. Paidassa on raglahihaleikkaus ja hihat ovat pitkät. Rannekkeen reunaa koristaa samanlainen fyrrykantti kuin kauluksessa. Malliltaan paita on suora ja se loppuu noin lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reilua kokoa.

 

Remi paidan voi stailata myös juhlavampaan alaosaan, mutta paita loihtii myös farkuista juhlavamman asukokonaisuuden

 

Ida paita; Super suosittu!

Ida paita kuuluu meidän klassikko tuotteisiin. Paita on loistava arkipaita, se on siisti ja sopii hyvin farkkujen mutta myös siistimpien housujen kanssa. Etuosa on rypistymätöntä sifonkia ja sifongin vuori ja paidan selkäosa ja hihat ovat pehmoista viskoosi elastania. Paidassa on pitkät hihat. Paidassa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian avonainen, hihat ovat täyspitkät ja edessä on rintataskut. Rintataskut ovat huomaamattomat eivätkä pompahda paidasta. Malliltaan paita on suora ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla on päällä paidasta koko S.

 

100% merinovilla Poncho on kiva pukea niin paitojen kuin mekkojenkin päälle. Beiget, tummansiniset ja mustat Ponchot saapuvat tämän kuun loppupuolella.

 

Vihreä on vaaleansinisen värin kanssa syksyn uusi väri Ida paidoissa

 

Ida paidasta löytyy myös musta, tummansininen ja valkoinen

 

Aspen joustava kauluspaita

Aspen paita on 100% viskoosia edestä, hihansuista ja kauluksesta. Hihat ja paidan takaosa on miellyttävää ja joustavaa viskoosi/elastania. Paita on loistava käyttöpaita ja se soveltuu myös jakkujen ja neuletakkien alle. Malliltaan paita on suora ja loppuu reilusti lantiolle. Edessä on piilonapitus. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Aspen paita löytyy myös mustana

 

Dream Chic nilkkafarkut ovat meidän klassikkofarkut, jotka löytyvät meiltä aina keskisinisinä, mustikan värisinä ja mustina. Nyt farkuista on valmistettu tämä päälläni olevan tummanharmaa, joka on minusta erittäin onnistunut sävy.

Paljon kysellään jo syystakkeja ja ensimmäiset saapuvatkin jo ensi viikolla!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Voi Kata, mikä ajatustenlukija olet! Tuskailin sadepäivänä juuri yläosien kanssa ja tuhisin kuin kiukkuinen siili vaatekaappua katsoessani, että mitä laittaa päälle. Tyttäreni huokaisi: Iik, Kata tule hätiin, mammalla on asukriisi. Nauroimme vatsat kippurassa, että Kata ei vastaa taatusti 24/7 puhelimeen asiakkaille eikä ole tarviskaan, mutta ehkäpä hän lukee asiakkaitten ajatuksia. Tänään tokaisin, että bluetooth yhteys on toiminut ja sain apua pulmiini: ihania ja raikkaita yläosia.

    Kumma, kun ilma on ollut sateinen ja harmaa, niin mieli tekee piristää pukeutumista. Itselläni se ei välttämättä tarkoita kokonaan uuden asun hankintaa, vaan vaikka puseron, huivin, korvikiksen, ponchon, laukun tai jopa vyön ostamista.
    Tämän päivän postauksen puserot tutkailen haukan silmällä läpi. Ponchot ovat aina tarpeen. Nyt kysynkin tuleeko luonnonvaaleaa ponchoa lainkaan?
    Kiitos Kata, pelastat sekä ilahdutat minun sekä monen muun Doppilaisen päivän postauksilla. Muistathan myös levätä, rentoutua ja viettää minilomia. Nyt taitaa olla viikonloppuna Vaasassa festarit. Ehkäpä saamme nähdä sinut keikkumassa siellä ja postauksen festari asustasi.

    • Hei Jaana! Mahtavaa kun osui ja upposi, eikös se sanonta näin mene 🙂 Kyllä tulee lisää ponchoja ja myös uusi malli poncho/neule on kehitteillä. Saa nähdä koska saadaan eka mallikappale siitä 🙂 Nyt kannattaa pikku hiljaa perata vaatekaappia, kun työtkin alkaa, että mitä sinne täydentelisi. Vaihtoehtoja tulee olemaan taas todella paljon 🙂 Kiva yläosia on taas tulossa! Vaasan reissu oli oikein mukava, sain virtaa! Mukavaa päivää, Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Ovat ihania! Mukavaa päivää, Kata