Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Viskoosimekot, ihan erilaiset

Vaikka materiaali on sama eli viskoosi, ovat materiaalit fiilikseltään ihan erilaisia. Viskoosi voi olla kepeätä, läpikuultavaa ja sifonkimaista ja sitten se voi olla hieman paksumpaa ja sileätä materiaalia, josta ei näy läpi. Nämä päälläni olevat mekot ovat molemmat viskoosia, mutta ne ovat materiaaliltaan ja malliltaan ihan erilaisia.

Postauksen lopusta löytyy myös video, joka antaa hyvän kuvan millaisia mekot ovat!

 

Shelby on tyylikäs paitamekko, joka soveltuu loistavasti vaikkapa työmekoksi tai pieneen menoon. Mekkoon voi pukea tennarit, korkkarit, nilkkurit, saappaat…Mekosta löytyy mustaa, vaaleata ja vaalean harmaata.

 

Shelby midimittainen paitamekko

Shelby mekossa on paitakaulus ja napit edessä, ylhäältä alas helmaan saakka. Mekko on kauniisti slimmattu ja mekon vyötärön kohdalla on poikkileikkaus ja vyö. Helmaosa levenee maltillisesti alaspäin. Hihat ovat täypitkät rannekkeilla. Minulla on päällä mekosta koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Mekko sopii A- ja X-vartalotyypille, koska mekko on kapeahko vyötärön kohdalta

 

Shelby paitamekko on aavistuksen paksumpaa viskoosia, joka ei ole läpikuultavaa. Cirkeline mekko on taas läpikuultavaa viskoosia, joka tarvitsee vuorikankaan.

 

Cirkeline mekko

Cirkeline mekossa on O-kaula-aukko ja läpikuultavat, pussimaiset hihat. Hihansuissa on kuminauhat. Mekko on malliltaan rinnan kohdalta ja vyötäröstä slimmattu. Vyötärön jälkeen helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen/juuri polven alapuolelle. Mekossa on vuori edessä ja takana, hihat ovat vuorettomat. Selässä on vetoketju. mekko istuu napakasti ja kauniisti. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Cirkeline mekko sopii X- ja A-vartalotyypille

 

Yhdistin midimittaiseen Shelby paitamekkoon vaaleat kengät ja laukun ja tähän lyhkäisempään Cirkeline mekkoon mustat kengät ja laukun. Kummatkin sopivat mekkoon loistavasti.

ps. muistatahna kuinka viskoosi pestään? eli kylmä vesi, linkous 500-600/kierrosta, kuosittelu kosteana, silitys kosteana tai kuumalla höyryllä samalla kuositellen, näin viskoosi ei kutistu

 

Kumpiko mekoista on sinusta ihanampi?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Cirkeline on pienikokoiselle sopivampi minusta.

    • Hei Annamaija, Cirkeline on kaunis ja sopii moneen tilaisuuteen. Mukavaa päivää, Kata

  2. Kepeät viskoosimekot sekoittivat pään ja jouduin lukemaan kirjoituksen moneem kertaan, katsomaan kuvat ja videonkin tuhannesti.

    Shelby midimittainen paitamekko oli .iun maun mukaisempi. Ihastuin sen liehuvaan helmaan, kauluksiin sekä slimmattuun leikkaukseen. Tennarit, korkkarit, maiharit tai saappaat jalkaan ja ilmojen viimetessä poncho tai neuletakki.

    Ei se Cirkeline hullumpi ollut, mutta näin tällä kertaa.

    Pesuohjeet olen kopioinut itselleni ettei vaan käy taas kömmähdyksiä. Kiitos Kata, että jaat myös vaatteiden huolto-ohjeita.

    • Hei Jaana! Ihanat mekot tosiaan sekoittavat pään 🙂 Paitamekko on loistava mekko esim. työkäyttöön ja kun sitä hieman stailaa, menee se pieneen menoonkin. Jep, viskoosin pesuohjeet ovat tärkeät. Mukavaa päivää, Kata