Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pitsisomisteinen Tiffany mekko

Ihanaa, kun säät hieman lämpenivät. Kun tulimme Rukalta Vaasan huvilalle tiistaina, niin satoi vettä. Iso hirsihuvilamme oli kuin jääkaappi. Mies laittoi takan päälle ja minä kaivoin villasukat esille. Mies laittoi myös lämpöpuhaltimen makuuhuoneessa päälle ja oven sinne kiinni, jotta emme ihan jäätyisi nukkumaan mentäessä. Tämä iso hirsihuvila ei lämpene hetkessä, huoneita on iso määrä ja kattokorkeuttakin riittää.

 

Tiffany mekon olivin vihreä väri on todella kaunis. Samoin pitsikuvio, joka jatkuu edestä selkäpuolelle, lapaluiden kohdalle.

 

Tiffany mekko

Tiffany mekossa on kauniita yksityiskohtia. Mekossa on pitkät hihat, olkapäillä on muutama vekki ja hihansuissa on leveähköt kuminauha rannekkeet. Mekon edessä on muutama päällistetty nappi. Miehustassa on sävy sävyyn olevaa pitsiä, joka toistuu mekon helmassa sekä selkäosassa, lapaluiden kohdalla. Mekon sivuissa on taskut. Malliltaan mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polveen. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Tiffany mekkoa löytyy olivi ja musta.

 

Kun hankimme Rukan huvilamme reilut kaksi vuotta sitten, niin laitoimme vaihtoon muutamia mattoja. Matot olivat loistokuntoisia, mutta matoissa oli sinistä väriä. En tiedä mistä johtuu, mutta minusta sininen väri ei sovi Rukalle. Minusta sininen väri sopii paremmin meren läheisyyteen eli Vaasan huvilaan. Rukalle sopii paremmin maanläheiset sävyt, jotka sointuvat keloon ja jos väriä haluaa lisätä, niin lisään Rukalle mieluiten poltettua oranssia, okran keltaista, tumman vihreää eli värejä, jotka otan luonnosta.

 

Toisin sanoen Rukalta jäi ylimääräiseksi muutamia mattoja, jotka halusin Vaasan huvilalle. Vaasan huvilan vintin käytävällä on kymmeniä vuosia vanhoja räsymattoja. Matot ovat kapeita ja useita metriä pitkiä. Ne ovat loistokuntoisia, koska kulutuskin on ollut ja on edelleen yläkerrassa pientä. Siellä ne saavatkin olla, mihinkä niitä lähtisi vaihtamaan. Kyllä hyvin kudotut räsymatot kestävät seuraavia kymmeniä vuosia lisää.

 

Alakerrassa mattojen kulutus on eri luokkaa kun vintillä. Meillä on isossa olohuoneessa 7 erilaista räsymattoa. Mattoja yhdistää samat sävyt. Näitä mattoja olen viime vuosien aikana uusinut eli aina kun olen löytänyt jostain uuden räsymaton sopivilla väreillä, olen sen ostanut. Rukalta raahatut matot vaihdoin muutamaan alakerran huoneeseen. Vanhojen mattojen värit eivät miellyttäneet silmääni ja huonokuntoisiakin ne olivat. Ostin myös muutamia uusia tyynyjä ja tein pientä sisustusta Huvilassamme.

Huvilassa pitäisi asua muutamia viikkoja, jotta voisi ruveta perkaamaan vanhoja tavaroita. Muutamia päiviä siellä täällä kiireisessä kesässä ei riitä siihen eikä riitä silloin energianikaan…

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kauniit Tiffany mekot! Pitsiä, pussihihat, taskut ja upea malli mekossa. Vaikka mustan ystävä olenkin, niin olivin vihreä on upea väri.

    Kata, sinä se jaksat minilomillasikin touhuta. Rukan mökillenne en minäkään osaa sinistä kuvitella, vaan juuri niitä luonnon värejä, mitä ympärilläkin on siellä.
    Siniset sopivat täydellisesti Vaasan Huvilallenne.

    Kudotut räsymatot sekä villasukat kestävät aikaa ja paranevat vain ajan myötä. Voi kun ilmat lämpenisivät ja sade sekä tuulet saisivat olla historiaa niin pääsisi nauttinaan kesästä. Kesämekot kaipaavat tuuletusta.