Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ja vielä uusi väri Pallomekkoon!

No simsala bim! Taas yksi uusi väri super suosittuun Antoinett Pallomekkoon 🙂 Olen monelle teistä liikkeessä vierailleelle kertonutkin, että pallomekko saapuu elokuun alussa luumun sävyssä. Saimme tehtaalta hieman förskottia eli he toimittivat mekon meille jo hieman etuajassa 🙂

 

Pitkähihaista Pallomekkoa löytyy:

  • Luumu
  • Tumma latte
  • Tummansininen
  • Musta

Lyhythihaista Pallomekkoa löytyy

  • Vihreä
  • Punainen
  • Tummansininen
  • Musta

Kaikki Pallomekot löytyvät täältä.

 

Antoinett Pallomekko

Antoinett pallomekko on sympaattinen! Mekossa on hieman venemallinen kaula-aukko. Olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat pitkät. Hihansuissa on kauniit musta/kultaiset napit. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on vartalonmyötäinen ja siro ylhäältä ja vyötärön jälkeen mekko pyöristyy helmaa kohden eli helma on pallomainen. Mekko on aavistuksen reilumpaa kokoa (yksi koko) kuin normaalisti. Siitä ei saa ottaa liian isoa kokoa, muuten se roikkuu eikä pallomaisuus näytä sievältä. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko loppuu polven alapuolelle.

 

Takuuistuvuus selästä, kun koko on oikea. Mekosta ei saa ottaa liian isoa kokoa, rohkeasti vaan sovittamaan yhtä pienempää mekkoa kuin normaalisti käyttää, niin istuvuus on taattu eikä tyhjää tilaa jää selän kohdalle.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Upea luumun väri enteilee selvästi syksyn saapumista. Pallomekko pitää käydä ehdottomasti paikan päällä kokeilemassa näin sanoi työkaverini, joka on täysin hullaantunut pallomekkoihin. Itsekin pohdin pallomekkoa, mutta tumma latten oma kokoni hupeni jo. Nyt on vain nipistettävä aikaa ja suunnattava Doppiin tai luumu pallomekkokin menee nenäni edestä.

    • Hei Jaana! Jep, luumu tosiaan on jo alkusyksyn tuulahdus. Pallomekko on loistava, se sopii kaikille vartaloille, jos siitä vaan tykkää 🙂 En ihmettele Pallomekon suosiota, monikäyttöinen ja kiva mekko. Mukavaa viikkoa! Kata ps. tumma latte täydentyy taas varastoon viikon kuluessa.