Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vihreät mekot ja ihanat korkkarit

Kolme kaunista vihreäsävyistä mekkoa on saapunut. Mekot ovat aivan ihania ja niitä yhdistää yksi asia. Niissä kaikissa on taskut. Itse rakastan taskuja niin mekoissa kuin hameissakin. Ne tuovat huoletonta ja rentoa meininkiä asuun.

Jokaisen mekon jälkeen löytyy video, jolla esittelen mekot tarkemmin

 

Katso esittelyvideo!

 

Katso videoesittely!

 

Katso esittelyvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Vihreä on ihana väri enkä nyt tarkoita Kääriän vihreää, koska löytyy paljon muitakin sävyjä vihreästä, onneksi.

    Ensimmäinen Ember mekko on tyylikäs mekko millä mennään minne vain asusteita muutamalla jopa häihin.

    Zuri mekko on kuin luotu kulttuuri rientoihin: taidenäyttelyt, oopperat ja teatterit ja uit kuin kala vedessä taiteellisen tyyliikkäästi.

    Gemma mekko on style työvaate. Mekon sävy on töydellinen. Voi köyttää vyötä tai ei ja olet aina huoliteltu.

    Greeta korkkarit army greeninä ovat kyllä elämäni ensimmäiset vihreät korkkarit mitkä olen nähnyt ja kauniit kuin karamellit.

    Ihanaa, että vihreää tulee syksyksi, kun yleensä syksy tuo tullessaan mustan ja harmaan. Vihreä, kiva väri piristys tummenevaan syksyyn ja energiaa antava väri.

    • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Jep, ihanaa kun vihreää tulee myös syksyyn. Myös tummempi army green on minusta kaunis sävy syksyyn ja sitä tuleekin mallistoihin. Korkkarit ovat kauniit, mokkanahassa värit pääsevät oikeuksiinsa. Mukavaa iltaa, Kata

  2. On kauniita vihreäsävyisiä mekkoja! Vihreä on lempivärini ja näiden sävyt puhuttelevat juuri nyt. Sopivat loppukesään ja alkusyksyn erittäin hyvin. Kiitos postauksesta!

    • Hei Hellevi! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Vihreä on kerrassaan upea väri ja mekkojen mallit toimivat 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  3. Kauniit vihreät mekot,varsinkin Zuri kuviomekko sekä tyylikkäät vihreät korkkarit sävysävyyn mekon kanssa.

    • Hei Annamaija! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Kata