Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Käärmettä ja kuviota

Minä rakastan eläimiä. Mutta on yksi eläin, mikä saa ihokarvani pystyyn, henkeni salpaantumaan ja puistatuksen väreet kiirimään selkärankaani pitkin. Se eläin on käärme. Moni sanoo, että hämähäkit ovat pelottavia, mutta minä en pidä niitä pelottavina. Mutta käärmeet, niitä jopa pelkään. Olen pienenä nähnyt useita käärmeitä meidän kesähuvilan pihamaalla ja metsätiellä, missä pyöräilin. Ne joko luikertelivat tai ne olivat litistyneitä kun olivat jääneet auton alle. Aikuisiällä en pahemmin käärmeitä ole nähnyt ja hyvä niin, en niitä välitä nähdäkään.

 

Cessi snake midimekko

Cessi mekossa on upea käärmekuosi ja ihana malli. Mekossa on V-kaula-aukko ja kaula-aukon alapuolella on muutama nappi vyötärön poikkileikkaukseen asti. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa on leveä kuminauharanneke. Mekko istuu kauniisti vyötäröön saakka, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Helmassa on leveähkö salsakantti. Mekon vyötäröllä on vyö. Mekossa on vuori edessä ja takana, hihat ovat vuorittomat. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Vaikka Cessi midimekossa on käärmekuosi, ei se minua haittaa. Päinvastoin, rakastan tätä mekkoa!

 

Karvalaukku

Musta karvalaukku on super söpö! Laukussa on pitkä hihna, laukkua käytetään olan yli. Laukun ”suussa” on magneetti ja laukkuun mahtuu kännykkä ja maksukortit. Laukun koko on n. 12 cm x 20 cm.

 

Korvakorut tulossa verkkokaupaan pian!

Dixina kuviollinen mekko

Dixina mekossa on valekietaisumalli. Kauluksen niskaosassa on pukeva kantti. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa on leveät rannekkeet, joissa on muutama pieni hopeanvärinen nappi. Hihansuut voi kääräistä, jos haluaa. Mekon vyötäröllä on sileä kantti, joka muuttuu kuminauhavenykkeeksi selkäpuolella. Vyötärön jälkeen helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu pohkeiden alapuolelle. mekossa on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Dixina mekko istuu myös selästä kauniisti. Selkään saa tulla hieman pussia, se ei haittaa, koska vyötäröllä on kuminauhakuja.

Huomasitko seepratuolilla istuvan elävän rekvisiitan 🙂

 

Briska kuviotoppi

Briska kuviotoppi toimii yksistään sekä jakkujen ja neuletakkien alla. Topissa on O-kaula-aukko, jossa on pieni nappi. Kaula-aukkoa kiertää musta kantti sekä pienen pieni fyrrykantti. Toppi tipahtaa olkapäiden alapuolelle ja malliltaan se on suora. Edusta on aavistuksen kiiltävää viskoosia ja takaosa on yksivärinen, musta ja materiaaliltaan se on joustavaa viskoosi/elastania. Minulla on topista päällä koko 34. Toppi on reiluhkoa kokoa.

 

Pirell housut napeilla

Pirell housut ovat kauniit. Housujen yksityiskohtana ovat taskujen reunaa koristavat napit. Housut ylettyvät navan yläpuolelle ja ne istuvat loistavasti sekä vyötäröstä että lantiosta. Vyötärön takana on kuminauha, edestä yvötärönauha on sileä. Lahkeet ovat kapeat ja ne kapenevat alaspäin. Takana on viirutaskut. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut vastaavat normaalia kokoa ja tuntuvat loistavilta päällä.

 

Cessi snake paita

Cessi paidassa on kiva leveä kuminauha resori vyötäröllä. Paidassa on O-kaula-aukko ja niskassa on nappi. Hihat ovat läpikuultavat ja vuorettomat, mutta paidan edessä ja takana on vuori. Rannekkeissa on leveät resorit, joissa on muutama pieni hopeanvärinen nappi. Paita ylettyy vyötärölle/hieman sen alapuolelle ja on pussimainen. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Oli lyhyt taikka pitkä,niin korkkarit jalassa nämä mekot sopivat: naiselliset hulmuhelma mekot.

    Pirell housut ovat kauniit ja hieman erilaiset. Taskujen reunaa koristavat napit ovat oikeat katseenvangitsijat.
    Housut istuvat kuin hansikas, jalat näyttävät sutjakkaan pitkiltä. Kenties syksyn housuni?

    Yläosissa on missä valita; tyylikäs käärmekuosinen Cessi snake ja monikäyttöinen Briska kuviotoppi. Karvalaukku on söpö asuste. Enteileekö eläinkuosien tuloa syksyksi ja värimaailman muutosta luonnonläheisemmäksi?

    Vaikka Doppista kaikkea löytyy ja verkkokaupasta voi tilata suoraan kotiinsa mitä ihanempia ihanuuksia, niin yhtä en löytänyt etsinnöistäni huolimatta; seepratuolilla istuvaa elävää rekvisiittaa.

    Tuo söpönassu ei taida olla ostettavissa tai tilattavissa vai mitä Kata? Ihanaa on nähdä postauksen kuvissa Valoraa ja niin hyväkuntoisena ja kuninkaallisena.

    • Hei Jaana 🙂 Syksyksi värimaailma muuttuu enemmän maanläheiseksi kesän kirkkaista väreistä 🙂 Juu, housut voisivat olla sinun. Ovat niin kauniit yksityiskohdilla. Jep, Valoraa ei verkkokaupasta löydy vaikka välillä hieman raskas tapaus onkin, kun haukkuu soutelijoille, suppaajille, melojille, jetskille ja kaikille linnuille jne…:) Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Dixina mekko sopivan pituinen lyhyelle,Midi Cessi pitkäjalkaiselle.

    • Hei Annamaija 🙂 Cessi n huippu kun on tarpeeksi pitkä myös pitkille naisille eli heillekin on midimekko 🙂 Mukavaa iltaa, Kata