Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

3 x Wook nahkahame

Wook nahkahame on meidän klassikkohame, joka kuuluu minun lempparihameisiin. Nahka toimii niin työkäytössä kuin iltatilaisuuksissa. Nahkahameesta saa monen monta asukokonaisuutta ja itse rakastan pukea hameeseen mustat paksummat sukkahousut ja nilkkurit tai saappaat ja yläosaksi puen menoon soveltuvan yläosan. Näin asu on yksinkertainen, mutta nahka tuo siihen särmää ja rakastan särmää, kunhan asukokonaisuus on tyylikkäästi toteutettu.

Tässä stailasin kolme eriväristä nahkahametta ja videokin asuista löytyy postauksen lopusta.

 

Nisira kuviopaita

Nisira kuviopaidassa on kaunis kuosi ja värit. Paidassa on V-kaula-aukko ja pitkät hihat. Hihansuissa on kuminauha venyke ja pieni fyrrykantti. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paidan voi pukea alosan päälle tai sisälle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita vastaa normaalia kokoa.

 

Tämä on ihan uusi väri tälle syksylle eli tämä on suklaan ruskea Wook nahkahame. Hame näyttää kuvassa suht´ tummalta, mutta luonnossa ei voi erehtyä, ettei väri olisi suklaanruskea.

 

Wook nahkahame

Wook nahkahame on upea! Se on ihanan pehmoista ja notkeaa nahkaa. Hameessa on leveä kuminauha vyötärö ja sivuissa on huomaamattomat taskut. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polven yläpuolelle. Hameessa on vuori. Minulla on hameesta päällä koko 36.

Hametta voi pitää korkeammalla vyötäröllä tai hieman matalammalla, noin navan päällä.

 

Revel paita

Revel paita on kivaa, hieman paksumpaa mutta joustavaa kangasta. Paidassa on kaunis kaula-aukko ja hyvän pituiset hihat. Malliltaan paita on kauniisti slimmattu ja edessä on sisäänotot. Paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko S. Paidasta voi ottaa normaalin koon mitä käyttää.

Paita on minun sukunimeni nimikkopaita, ainoastaan V-kirjaimen tulisi olla W-kirjain ja l kirjaimia on yksi liian vähän. Aika hauska juttu 🙂

 

Minulla on kuvissa jalassa Natural Glow 6 den sukkahousut. Nämä ovat loistavat sukkahousut, koska ne ovat niin ohkaiset että vaikka niihen tulee silmäpako, se ei haittaa. Ja syy siihen on, että kukaan ei huomaa silmäpakoa koska sukkahousut ovat niin ohkaiset. Sukkahousuja on valmistettu vain yksi sävy, naturel ja se sopii jokaiselle.

 

Kolmas nahkahameen väri on beige. Tämä nahkahame toimii myös talvella. Monesti mietitään, voiko beigeen hameeseen yhdistää syksyllä ja talvella mustat paksut sukkahousut ja vastaukseni on että kyllä voi. Yläosaksi tällöin suosittelen myös mustaa väriä tai vaaleaa, hameen sävyistä yläosaa. Mutta myös tällainen kirjava yläosa, mistä löytyy vaaleaa ja tummaa, toimii. Tällöin asukokonaisuus säilyy tyylikkäänä.

 

Erdonae paita

Erdonae paita on helppo paita niin housujen kuin hameiden kanssa. Paitaa voi käyttää alaosan päällä tai sisällä. Paidassa on V-kaula-aukko ja malliltaan paita on suora. Paita loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Kolme kaunista asukokonaisuutta. Mikä on eniten sinun mieleesi?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Nyt on kyllä särmikkäät ja stylet nahkahameet! Olen monesti ihaillut blogissa sekä liikkeessä juuri Wook-nahkahametta, mutta kertaakaan en ole kokeillut sitä. Seuraavan kerran on kokeiltava hameita. Hameet ovat ikuisuustuotteita joita ei heitetä pois vaan yhdistellään erilaisiin comboihin. Vaikea on vaan valita niistä itselleen mieluisin väri, kun kaikki kolme ovat hyviä.

    Puserot Nisira, Revel ja Erdonae sopivat hyvin nahkahameitten kanssa, mutta voiko nahkahameisiin yhdistellä neuleita? Jos voi, niin millaisia? Entä jakkuja? Valkoinen paitapusero sopi eräässä postauksessa todella hyvin ja sellainen pitkä musta liivi. Tuleekohan liivejä syksyksi?

    Itse nappasin vielä viime hetken alet Doppista ja olen niin tyytyväinen löydöksiin. Ei kannata kyllä Doppia vaihtaa mihinkään muuhun. Palvelu ja laatu ovat ihan huippua. Vaikka kesää on vielä jäljellä, niin ihanaa huomata jo syksyn uutuuksia tupsahtelevan Doppiin. Pitää alkaa kääntää katse jo tulevaan syksyyn ja miettiä mitä täydennystä tuleva syksy tarvitsee omaan vaatevarastoon. Värimaailma muuttuu syksyksi erilaiseksi ja tuo ihanaa vaihtelua pukeutumiseen.

    • Hei Jaana! Nahkahametta kannattaa sovittaa. Itse luotan usein nahkahameeseen ja erilaisiin yläosiin. Toki, neuleet sopivat iahnasta nahan kanssa. Kylmä nahka, pehmoinen neule periaatteella. Lyhkäisemmät esim. Everlotte on oma suosikkineule hameen kanssa. Liivejä ei ole tulossa tänä syksynä, tai en ainakaan muista että tulisi 🙂 Nyt elokuussa tosiaan, kun palataan takaisin töihin, on hyvä ruveta miettimään syysvaatetusta 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  2. Vaalea nahkahame käy hyvin kesään,tumma enempi syksyyn ja talveen.Vaatii solakat sääret.

    • Hei Annamaija 🙂 Jos hame tuntuu lyhkäiseltä, sukkahousut on silloin hyvä pukea jalkaan 🙂 Mukavaa iltaa, Kata